interona 23.07.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cześć Mishkanto, nie chcę Ci źle doradzić, ale na wykonawcę, który tak grymasi, zgodziłabym się tylko, jeśli wiedziałabym, że jest tego absolutnie wart, gdybym widziała jego inne realizacje i słyszała samych zadowolonych inwestorów. Ten wzrost ceny (bo zapomniał... to nie wiedział, co wycenia??) nie wróży dobrze, dopytałabym, czy w cenie kominy (jeśli masz) i schody, bo na koniec może być nieprzyjemnie. Ja bym szukała dalej. Cześć, Powiedzćie mi proszę - dom z 130 metrów, projekt dom z poddaszem, 135m2, podwójny garaż, dach dwuspadowy, nad garażem obniżenie), jeden balkon. Bez żadnych udziwnień przy adaptacji. Grunt nasz halinowski, normalne warunki do budowy. październik 2014, z pozwoleniem w ręku rozglądam się. Wyszło mi : 30-35.000 budowa od marca, kwietnia. Przed zimą mamy SSO. Wybrałem gościa, który za taki sam dom jak mój wziął 32000. On mówi 35000 i żadnych negocjacji, bo ma już kalendarz zapchany. Wchodzi w lipcu, więźba do końca listopada. Nie pasowało mi to, bo się boje że nie przykryję dachu. lipiec 2015 , zdjęty humus - Pan majster przyjezdza i mówi, ze wchodzi poczatek sierpnia a w ogóle to 37000, bo zapomniał, że to z Silki. Miało być drogo, bo szybko, będzie bardzo drogo i z ryzykiem nieprzykrycia dachu przed zimą. Ponieważ nie jestem prezesem banku myślę sobie tak: humus zdjęty, do września znajdę sobie ekipę na same fundamenty, od marca, kwietnia ruszę ze ścianami. Wezmę polecanych Mazurów albo Ukraińców. Geodeta mi wczoraj powiedział, że ekipy są coraz bardziej rozpuszczone. Co Wy o tym sądzicie? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkao 23.07.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cześć, Powiedzćie mi proszę - dom z 130 metrów, projekt dom z poddaszem, 135m2, podwójny garaż, dach dwuspadowy, nad garażem obniżenie), jeden balkon. Bez żadnych udziwnień przy adaptacji. Grunt nasz halinowski, normalne warunki do budowy. październik 2014, z pozwoleniem w ręku rozglądam się. Wyszło mi : 30-35.000 budowa od marca, kwietnia. Przed zimą mamy SSO. Wybrałem gościa, który za taki sam dom jak mój wziął 32000. On mówi 35000 i żadnych negocjacji, bo ma już kalendarz zapchany. Wchodzi w lipcu, więźba do końca listopada. Nie pasowało mi to, bo się boje że nie przykryję dachu. lipiec 2015 , zdjęty humus - Pan majster przyjezdza i mówi, ze wchodzi poczatek sierpnia a w ogóle to 37000, bo zapomniał, że to z Silki. Miało być drogo, bo szybko, będzie bardzo drogo i z ryzykiem nieprzykrycia dachu przed zimą. Ponieważ nie jestem prezesem banku myślę sobie tak: humus zdjęty, do września znajdę sobie ekipę na same fundamenty, od marca, kwietnia ruszę ze ścianami. Wezmę polecanych Mazurów albo Ukraińców. Geodeta mi wczoraj powiedział, że ekipy są coraz bardziej rozpuszczone. Co Wy o tym sądzicie? pozdrawiam, Witam, ja umówiłam ekipę która buduje na tym terenie, zaczeli w maju, połowa lipca i pod papą jest. Cena podobna, fakt zamawiałam w marcu. Myślę, że dobre ekipy mają dużo zleceń. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkao 23.07.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam, ja umówiłam ekipę która buduje na tym terenie, zaczeli w maju, połowa lipca i pod papą jest. Cena podobna, fakt zamawiałam w marcu. Myślę, że dobre ekipy mają dużo zleceń. pozdr. Uściślę, że cena to raczej ta niższa, natomiast też myślę,że wykonawca, który zaproponował taki wzrost...., ja bym szukała gdzie indziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andypj 27.07.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 witam,mam do sprzedania deski szalunkowe z tegorocznej budowy około 10 m3 , w Rembertowie - cena 230 pln za metr. tel.:668 324 573 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 28.07.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Geodeta mi wczoraj powiedział, że ekipy są coraz bardziej rozpuszczone. Co Wy o tym sądzicie? I z tym stwierdzeniem zgadzam się w 100%. Często niestety jest tak, iż to ekipy zaczynają wybierać klienta, a nie na odwrót. Jeżeli uznają, że za bardzo się dopytujesz, przyczepiasz, pilnujesz itd., to nie wezmą roboty, bo chcą mieć święty spokój ze strony inwestora i łatwy zarobek. Tak to się niestety porobiło, że nawet podpisana umowa nie daje gwarancji wykonania roboty wtedy kiedy tego chcesz i się na nią umawiasz:-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chiczek 05.08.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam, Kupię garaż blaszany "blaszak" - najlepiej 3x5m. Halinów. Proszę o kontakt 792-798-879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 05.08.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Witam ! Sprzedam prowizorkę budowlaną, erbetkę pozostałą po budowie.W skład wchodzi:- słup drewniany ok 7m- 3 skrzynki (jedna przyłączeniowe, druga z głównym bezpiecznikiem oraz miejscem na licznik, trzecia z różnicówkę oraz bezpiecznikami (3-fazowe oraz 1-fazowe)- 2szt kabli przyłaczeniowych ok 10-11m, wraz zaciskami- do słupa domontowane jest gniazdo 380V oraz podwójne 230V http://images66.fotosik.pl/1092/7ff5d3316cde29ddgen.jpg http://images69.fotosik.pl/1091/7bb18d96b1b9b192gen.jpg http://images66.fotosik.pl/1092/9f034e7f675e8a8bgen.jpg http://images70.fotosik.pl/1090/0dbed62fdad6def3gen.jpg Odbiór Warszaw Wawer. Cena 350zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 10.08.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam, szukam prawnika w okolicach minska, ktory zna sie na zasiedzeniach, bede wdzieczny za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canelli 26.08.2015 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Witam,mam do sprzedania 50 stempli 2,80m i 60 stempli 3 metrowych. Tel 504009062 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 27.08.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Witam, szukamy sprawdzonej firmy, osoby od balustrad ze stali nierdzewnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkwb 06.09.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 07.09.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 tak na marginesie, jeśli komuś nie zależy bardzo na czasie, a chce mieć wykonane solidnie, to mogę podjąć się wykończeniówki w domach z okolicy, bo sam tu mieszkam. szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 09.09.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Znacie dobry skład z kamieniem ogrodowym? Szukam łupka gnejsowego na suchy murek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 11.09.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Znacie dobry skład z kamieniem ogrodowym? Szukam łupka gnejsowego na suchy murek. łodygowa chyba 64 zaraz za reklamą POWER GAS, jadąc od ząbek. Duży wybór i możliwość sprowadzenia towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot_behemot 16.09.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam, mam do sprzedania kibel drewniany/sławojkę - odbiór Górki k. Dębego Wielkiego. Cena do uzgodnienia. Proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 21.09.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Macie może namiar na kogoś od parapetów wewnętrznych z konglomeratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 23.09.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Macie może namiar na kogoś od parapetów wewnętrznych z konglomeratu? Atu-Awista w Otwocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msiem 24.09.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Macie może namiar na kogoś od parapetów wewnętrznych z konglomeratu? Oknoteka w Starej Miłosnej lub Railing Sękocin Nowy Al. Krakowska 13. Mają w ofercie parapety wewnętrzne i zewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 29.09.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No to jeszcze jedno pytanie. Poszukuję dobrego stolarza (najlepiej z okolic), który wykona meble pod wymiar (kuchnia, szafki łazienkowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 30.09.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 No to jeszcze jedno pytanie. Poszukuję dobrego stolarza (najlepiej z okolic), który wykona meble pod wymiar (kuchnia, szafki łazienkowe). DJP Gaj - znajdziesz na facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts