Nazywamsie 11.10.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Sąsiedzi! Potrzebuję namiarów na stolarza, który solidnie wykona schody drewniane na wylanych już żelbetonowych. Liczę na waszą pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 25.10.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 No to jeszcze jedno pytanie. Poszukuję dobrego stolarza (najlepiej z okolic), który wykona meble pod wymiar (kuchnia, szafki łazienkowe). U mnie robił wszystkie zabudowy Darek Pszybysz z Sulejówka ma profesjonalny warsztat i projektuje. jak będziesz zainteresowany to prześlij sms to odnajdę tel. bo to już dwa lata jak robił. A ja poszukuję garażu metalowego w dobrym stanie. mój tel. 500-212-879 Okuniew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 25.10.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sąsiedzi! Potrzebuję namiarów na stolarza, który solidnie wykona schody drewniane na wylanych już żelbetonowych. Liczę na waszą pomoc! W Okuniewie na Akacjowej jest stolarz ma stronę internetową. Nie jest tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaLip 25.10.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 W Okuniewie na Akacjowej jest stolarz ma stronę internetową. Nie jest tani. Ja szukam garażu metalowego w dobrym stanie 500-212-879 Okuniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 25.10.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Dzięki za informację. Czy strona p. Darka to nie jest przypadkiem http://www.kadarmeble.pl? Na kiedy potrzebujesz tego garażu? Mam taki 3x5m (blaszany), kupiony dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 27.10.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam, opinia kominiarska potrzebna,do odbioru inst gazowej, sprawnie, w rozsądnej cenie, ktoś? coś? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 27.10.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Ja brałem kominiarza z Mińska Maz. (25) 758-52-22. Tam podano mi nr tel do konkretnego kominiarza z uprawnieniami, który bywa w naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 27.10.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Ja brałem kominiarza z Mińska Maz. (25) 758-52-22. Tam podano mi nr tel do konkretnego kominiarza z uprawnieniami, który bywa w naszych okolicach. Tak też właśnie wyczytałam:) dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 09.11.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Sprzedam prowizorkę budowlaną, przyłącze, słup, erbetka. Cena 140, jak za złom. http://olx.pl/oferta/prowizorka-budowlana-przylacze-slup-CID628-ID9gkI1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 10.11.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 CS BUD możesz brać w ciemno, ale powinieneś odezwać się z wyprzedzeniem bo mają sporo pracy. Robili u mnie SSO, a w tym tygodniu zaczynają izolację zew./elewację. Witajcie po przerwie. Dziękuję za polecenie firmy CS Bud - od czwartku wchodzą do mnie na działkę Mam teraz kolejną prośbę o informacje gdzie zaopatrywaliście się w bloczki fundamentowe? W okolicy czy może gdzieś dalej ze względu na cenę (internet, z polecania?)? Szukam sprawdzonej jakości i dobrej ceny Mam propozycje od lokalnych dostawców od 2,03zł/szt netto do 2,2zł/szt netto. Oczywiście B20 38x24x12. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msiem 12.11.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witajcie po przerwie. Dziękuję za polecenie firmy CS Bud - od czwartku wchodzą do mnie na działkę Mam teraz kolejną prośbę o informacje gdzie zaopatrywaliście się w bloczki fundamentowe? W okolicy czy może gdzieś dalej ze względu na cenę (internet, z polecania?)? Szukam sprawdzonej jakości i dobrej ceny Mam propozycje od lokalnych dostawców od 2,03zł/szt netto do 2,2zł/szt netto. Oczywiście B20 38x24x12. Dziękuję i pozdrawiam. Dobry wybór z tym wykonawcą. Ja bynajmniej jestem zadowolony. Jeśli chodzi o materiały to praktycznie we wszystko zaopatrywałem się w Barbudzie. Mają konkurencyjne ceny i są słowni - a to ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 12.11.2015 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Dobry wybór z tym wykonawcą. Ja bynajmniej jestem zadowolony. Jeśli chodzi o materiały to praktycznie we wszystko zaopatrywałem się w Barbudzie. Mają konkurencyjne ceny i są słowni - a to ważne. Dziękuję, już mam ofertę od Barbudu, oni szczególnie polecają bloczki Certusa, tylko ta cena.... A co powiecie o betoniarni Korzeniak z Sulejówka na Drobiarskiej? Mam od nich dobrą ofertę na bloczki b20... I jeszcze chciałem zapytać z jakiej betoniarni braliście beton i w jakich cenach? Ile za pompę doliczają itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msiem 13.11.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dziękuję, już mam ofertę od Barbudu, oni szczególnie polecają bloczki Certusa, tylko ta cena.... A co powiecie o betoniarni Korzeniak z Sulejówka na Drobiarskiej? Mam od nich dobrą ofertę na bloczki b20... I jeszcze chciałem zapytać z jakiej betoniarni braliście beton i w jakich cenach? Ile za pompę doliczają itp. Certus troche droższy ale trzymaja jakość - a fundament suchy i mocny być powinien. Beton kupowałem w betoniarni Paw-Bud, cena w zależności od klasy ale konkurencyjna, za pompe dodatkowo do każdego m3 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 03.12.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Witam sąsiadów:)Czy macie kogoś godnego polecenia do wykonania tynków wewnętrznych? Do końca sam jeszcze nie wiem jakie mają być, gipsowe czy cementowe. Wolałbym cementowe zawierane kwarcem lecz nie fachowe położenie tynków zepsuje cały efekt i zostanie tylko gładzenie tego gipsem, a wolałbym tego uniknąć.Słyszałem też o jakimś tynku gipsowym wzmacnianym, który rzekomo twardością porównywalny jest do tynku cementowego. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami i jeśli macie kogoś , to ślijcie namiary.Potrzebuje też jakiś kontakt do ekipy od wylewki. Oczywiście mile widziany kontakt do profesjonalnego wykonawcy , bo w całym domu będę miał ogrzewanie podłogowe i wolałbym aby ekipa nie uszkodziła rur.Pozdrawiam sąsiad z Cisia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msiem 04.12.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja zdecydowałem się na tynki cem-wap i nie żałuje, grunt to dobra ekipa i dobry tzn. drobnoziarnisty materiał. Co do wylewek - również mam ogrzewanie podłogowe i dlatego zdecydowałem się na wylewki anhydrytowe, w garażu betonowe. tynki - Mariusz 508690268 wylewki - http://www.adn-posadzki.pl/posadzki-anhydrytowe/ Robili u mnie w tym roku i polecam. Również w Cisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 04.12.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja zdecydowałem się na tynki cem-wap i nie żałuje, grunt to dobra ekipa i dobry tzn. drobnoziarnisty materiał. Co do wylewek - również mam ogrzewanie podłogowe i dlatego zdecydowałem się na wylewki anhydrytowe, w garażu betonowe. tynki - Mariusz 508690268 wylewki - http://www.adn-posadzki.pl/posadzki-anhydrytowe/ Robili u mnie w tym roku i polecam. Również w Cisiu Dzieki wielkie sąsiad. A orientujesz się jak posadzki anhydrytowe wypadają cenowo do piaskowo-cementowych? , bo budżet jest ograniczony i muszę się mocno pilnować. Pozdrawiam Sąsiad z Cisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msiem 07.12.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Dzieki wielkie sąsiad. A orientujesz się jak posadzki anhydrytowe wypadają cenowo do piaskowo-cementowych? , bo budżet jest ograniczony i muszę się mocno pilnować. Pozdrawiam Sąsiad z Cisia anhydrytowe za m2 są droższe (ok. 43zł a mixokret to 30zł/m2) ale: są cieńsze, szybciej schną, lepiej oddają ciepło od podłogówki, ich wykonanie to 4 godziny na 150m2, nie trzeba dylatować, nie wymagają zbrojenia siatką, są samopoziomujące. Więc w sumie pewnie na jedno wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 10.12.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Apropo wylewek z miksokreta mogę polecić firmę, która wykonywała je u mnie: http://tombud.waw.pl/uslugi/wylewki-betonowe.html Zrobili b. mocną posadzkę na kruszywie. Jedna z nielicznych ekip, które mogę polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 10.12.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Witaj msiem, trochę poczytałem i masz rację z tymi wylewkami. Gdyby różnica między wylewkami była tylko taka to dałbym rade. słusznie poruszył samboman bardzo ważną kwestię o jakości wylewek z mixokreta. Czasem są tak słabe , że kruszą się w ręku. pewnie zdecyduje się na wylewki anhydrytowe, tylko w garażu zrobiłbym z mixsokreta. Zastanawiam się tylko czy ktoś zrobi mi tak małą powierzchnię? Msiem a ta ekipa od wylewki anhydrytowej robiła ci też garaż? Pozdrawiam sąsiad z Cisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 10.12.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Apropo wylewek z miksokreta mogę polecić firmę, która wykonywała je u mnie: http://tombud.waw.pl/uslugi/wylewki-betonowe.html Zrobili b. mocną posadzkę na kruszywie. Jedna z nielicznych ekip, które mogę polecić z czystym sumieniem Witam sąsiada, To co piszesz jest dobrą zaletą tej firmy, tylko ile ta przyjemność cię kosztowała za m2 i przy jakiej grubości? Czy po prostu mają taki standard usługi, czy coś dopłacałeś? Pozdrawiam Sąsiad z Cisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts