seba197806 30.04.2016 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Sprzedam umywalkę niestety dla nas okazała się za mała http://www.kolo.com.pl/produkty/umywalki-i-postumenty/umywalki-uniwersalne/umywalka-quattro-40-cm-z-otworem-po-prawej-stronie-bez-przelewu-z-powoka-reflex-koo/3751/ 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba197806 03.05.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Poszukuję firmy wykonującej balustrady oczywiscie najlepiej z okolic Halinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 10.05.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witajcie,Poszukuję firmy/wykonawcy/producenta do ogrodzenia działki w Dębem Wielkim. Możecie coś polecić? Siatka + podmurówka systemowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 13.05.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Sprzedam folię okienną Illbruck. Więcej w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazywamsie 20.05.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Poszukuję firmy wykonującej balustrady oczywiscie najlepiej z okolic Halinowa Pan Wróbel z Dębe Wielkie.Wykonywał u nas balustradę wewnętrzną (stal nierdzewna + szkło) i zewnętrzną - stal nierdzewna. http://wrobel.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 23.05.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Dzień dobry Mam sprzedania meble Ikea: dwa regały na książki i łóżeczko rozsuwane (rosnące z dzieckiem). http://olx.pl/oferta/okazja-lozko-ro...8-IDfGLK7.html http://olx.pl/oferta/okazja-dwa-piek...8-IDfrhT1.html Do obejrzenia w Wawrze - Międzylesiu Pozdrawiam,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 26.05.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam sąsiadów , Melduje się po dłuższej przerwie. obecnie jestem na etapie Wykańczania wnętrz i siebie przy okazji☺ Hydraulika i ogrzewanie prawie zakończone, bo została jeszcze kotłownia do wyposażenia i grzejniki. Wylewki i tynki już od dawna schną . Wylewki wybrałem anhydrytowe z racji na ogrzewanie podłogowe w całym domu. Jeśli chodzi o tynki , to zdecydowałem się na cementowo-wapienne. Wyszło to nawet całkiem nieźle. Dach i okna były już w zeszłym roku. Teraz walczę z kaflami podłogowymi i kończę elektryke. I tu moje pytanie do was sąsiedzi, czy macie elektryka który może podłączyć mi tablicę rozdzielczą i zgłosić zakończenie prac do energetyki celem instalacji licznika. to na razie tyle co u mnie. Pozdrawiam sąsiadów i życzę udanego długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 29.05.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Polecam p. Rafała, http://www.instalator-elektryk.com.pl/ z resztą juz wcześniej był polecany tutaj na forum. A ja mam do sprzedania garaż blaszany o wymiarach 3x5 metra, idealnie pasuje jako schowek budowlany. Do odbioru w Hipolitowie. Tel.505 959 390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RÓZIA 30.05.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba197806 30.05.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Przestrzegam przed firmą MAW BUD Marek Woźny niestety firma okazała się tą z czarnych komedii. Panowie budowlańcy których przysłał właściciel Marek Woźny "uczyli się" budować na naszym domu. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy dokumentacji uzytych materiałów. Po zapłaceniu ostatniej faktury kontakt stał się niemozliwy. Pan włascieel nie odbiera telefonów, nie odpowiada na sms-y. Niestety ich papractwo wychodzi teraz na każdym etapie. Mam zdjęcia nieprzytomnych pracowników więc zainteresowanych zapraszam na priv. OSTRZEGAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 31.05.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie jest ogródek wystawowy z kostką Semmerlock? W Kołbieli już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 01.06.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Witam.Kupię pozostałości po budowie a mianowicie drut zbrojeniowy żebrowany 10 lub grubszy. tel 515174727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 09.06.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Polecam p. Rafała, http://www.instalator-elektryk.com.pl/ z resztą juz wcześniej był polecany tutaj na forum. A ja mam do sprzedania garaż blaszany o wymiarach 3x5 metra, idealnie pasuje jako schowek budowlany. Do odbioru w Hipolitowie. Tel.505 959 390 Dzięki, P. Rafał już ogarnął temat☺ Również go polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 09.06.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Witam. Potrzebuję ziemię na podniesienie terenu . Może macie jakiś kontakt do kogoś kto nie zedrze skóry, bo dzwonłem po okolicznych handlarzach to chcą jak za złoto. A może gdzieś robią jakiś wykop czy coś w tym rodzaju to można się wtedy dogadać. Jeżeli coś wam przychodzi do głowy to poproszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazywamsie 23.06.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 SZTACHETY OLCHOWE - ktoś może kogoś polecić kto je sprzedaje. Dodam że Mokka nie ma ich w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 23.06.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Witam. Oddam za symboliczną opłatą WC-kibelek drewniany, pokryty blachą trepezową. Niezbędna rzecz na budowie http://olx.pl/oferta/wc-kibelek-CID628-IDgge9Z.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nazywamsie 30.06.2016 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 SZTACHETY OLCHOWE - ktoś może kogoś polecić kto je sprzedaje. Dodam że Mokka nie ma ich w swojej ofercie. Ma ktoś jakieś namiary? Sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarekK 30.06.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ma ktoś jakieś namiary? Sprawa pilna. Mogę polecić Pana Andrzeja - solidny gość Andrzej Kąkol 604 347 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pabllo84 13.07.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Cześć sąsiedzi,Potrzebuje pilnie kontaktu do glazurnika godnego polecenia, który ogarnie mi łazienkę. Mnie już brakuje czasu, a lista zadań do wykonania nie maleje:(Tak więc ślijcie kontakty do fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba197806 13.07.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Cześć sąsiedzi, Potrzebuje pilnie kontaktu do glazurnika godnego polecenia, który ogarnie mi łazienkę. Mnie już brakuje czasu, a lista zadań do wykonania nie maleje:( Tak więc ślijcie kontakty do fachowców. Polecam Pana Ryszarda był juz wielokrotnie polecany na forum. Bardzo dokładny, z pomysłem i terminowy. telefon 604 683611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts