Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam sąsiadów ,

Melduje się po dłuższej przerwie.

obecnie jestem na etapie Wykańczania wnętrz i siebie przy okazji☺

Hydraulika i ogrzewanie prawie zakończone, bo została jeszcze kotłownia do wyposażenia i grzejniki.

Wylewki i tynki już od dawna schną . Wylewki wybrałem anhydrytowe z racji na ogrzewanie podłogowe w całym domu. Jeśli chodzi o tynki , to zdecydowałem się na cementowo-wapienne. Wyszło to nawet całkiem nieźle.

Dach i okna były już w zeszłym roku.

Teraz walczę z kaflami podłogowymi i kończę elektryke. I tu moje pytanie do was sąsiedzi, czy macie elektryka który może podłączyć mi tablicę rozdzielczą i zgłosić zakończenie prac do energetyki celem instalacji licznika.

to na razie tyle co u mnie.

Pozdrawiam sąsiadów i życzę udanego długiego weekendu :)

Przestrzegam przed firmą MAW BUD Marek Woźny niestety firma okazała się tą z czarnych komedii. Panowie budowlańcy których przysłał właściciel Marek Woźny "uczyli się" budować na naszym domu. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy dokumentacji uzytych materiałów. Po zapłaceniu ostatniej faktury kontakt stał się niemozliwy. Pan włascieel nie odbiera telefonów, nie odpowiada na sms-y. Niestety ich papractwo wychodzi teraz na każdym etapie. Mam zdjęcia nieprzytomnych pracowników więc zainteresowanych zapraszam na priv. OSTRZEGAM.

Polecam p. Rafała, http://www.instalator-elektryk.com.pl/ z resztą juz wcześniej był polecany tutaj na forum.

A ja mam do sprzedania garaż blaszany o wymiarach 3x5 metra, idealnie pasuje jako schowek budowlany. Do odbioru w Hipolitowie. Tel.505 959 390

Dzięki, P. Rafał już ogarnął temat☺

Również go polecam.

Pozdrawiam

Witam. Potrzebuję ziemię na podniesienie terenu . Może macie jakiś kontakt do kogoś kto nie zedrze skóry, bo dzwonłem po okolicznych handlarzach to chcą jak za złoto. A może gdzieś robią jakiś wykop czy coś w tym rodzaju to można się wtedy dogadać. Jeżeli coś wam przychodzi do głowy to poproszę o kontakt.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Cześć sąsiedzi,

Potrzebuje pilnie kontaktu do glazurnika godnego polecenia, który ogarnie mi łazienkę. Mnie już brakuje czasu, a lista zadań do wykonania nie maleje:(

Tak więc ślijcie kontakty do fachowców.

Polecam Pana Ryszarda był juz wielokrotnie polecany na forum. Bardzo dokładny, z pomysłem i terminowy. telefon 604 683611