Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

To ja dom buduję, a tutaj już naście stron wskoczyło wow. nieżle. Ja za 2-3 tygodnie zaczynam przeprowadzkę. Od kwietnia wumie wyrobiłem się w rok, zostanie nawet kilka tygodni zapasu :-) Ale zmorodowany jakoś już jestem i coraz więcej rzeczy biorę na kompromis. Poszukuję ostatniej ekipy do zrobienia schodów ażurowe drewniane , jeśli macie jakąś sprawdzoną ekipę, to bardzo proszę o namiar.

Pozdrawiam

[/url]

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.siskom.waw.pl/s17.htm

przeciez tam jest napisane na stronie:

Naszym zdaniem wariant samorządowy W3 jest całkowiecie nie do przyjęcia gdyż:

Brak jest uzasadnienia ekonomicznego i ruchowego dla realizacji tego wariantu.

Przebieg trasy jest najdłuższy (dłuższy o 50% w stosunku do innych), a co za tym idzie koszty budowy są największe.

WOW nie była nigdy planowana w tym przebiegu, ingeruje w prawa nabyte mieszkańców Okuniewa, Sulejówka, Halinowa.

Wariant W3 najbardziej ingeruje w tereny cenne przyrodniczo - jest najmniej ekologiczny. Przechodzi przez środek siedlisk łosi i odcina drogę migracji zwierzęt: cmok.free.ngo.pl/pl/ar5.html

No nieeeee i teraz nam jakas obwodnice jeszcze zrobia:( no i sie wkurzyłam!

http://www.siskom.waw.pl/s17.htm

przeciez tam jest napisane na stronie:

Naszym zdaniem wariant samorządowy W3 jest całkowiecie nie do przyjęcia gdyż:

Brak jest uzasadnienia ekonomicznego i ruchowego dla realizacji tego wariantu.

Przebieg trasy jest najdłuższy (dłuższy o 50% w stosunku do innych), a co za tym idzie koszty budowy są największe.

WOW nie była nigdy planowana w tym przebiegu, ingeruje w prawa nabyte mieszkańców Okuniewa, Sulejówka, Halinowa.

Wariant W3 najbardziej ingeruje w tereny cenne przyrodniczo - jest najmniej ekologiczny. Przechodzi przez środek siedlisk łosi i odcina drogę migracji zwierzęt: cmok.free.ngo.pl/pl/ar5.html

No nieeeee i teraz nam jakas obwodnice jeszcze zrobia:( no i sie wkurzyłam!

W końcu były burmistrz Wesołej został wieceprezydentem W-wy i dlatego ta zmiana , ten obiecał mieszkańcom że nie dopuści aby obwodnica szła przez wesołą i dotrzymał słowa , znowu śmierdzące układy daja o sobie znać , kiedy w końcu w tym kraju nastanie porządek , przestaną kolesie załatwiać kolesiom rózne sprawy jest to obrzydliwe .Jest nadzieja ze pani waltz zostanie odwołana z prezydenta w-wy a wtedy pan wice tez wyskoczy ze stołka i zmieni się decyzja

Jak ci ludzie moga mówić , że nas reprezentuja skoro robią wszystko przeciw nam

jedyne co reprezentują to korupcje i układy jest to obrzydliwe .Mam tylko nadzieję , ze kiedys przyjdzie im za to zapłacić. Bo kto mieczem wojuje to od miecza ginie i pan wiceprezydent szybko spadnie ze swojego stołeczka!!!!!!!!!!!