Radek_ 19.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To ja dom buduję, a tutaj już naście stron wskoczyło wow. nieżle. Ja za 2-3 tygodnie zaczynam przeprowadzkę. Od kwietnia wumie wyrobiłem się w rok, zostanie nawet kilka tygodni zapasu Ale zmorodowany jakoś już jestem i coraz więcej rzeczy biorę na kompromis. Poszukuję ostatniej ekipy do zrobienia schodów ażurowe drewniane , jeśli macie jakąś sprawdzoną ekipę, to bardzo proszę o namiar. Pozdrawiam [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMarcin 20.02.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A jednak wschodnia obwodnica Warszawy pójdzie przez Halinów: http://www.halinow.pl/135-45dac8c69eda9.htm A podobno był to najmniej prawdopodobny wariant... Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 no nie!!!! a ja miałam nadzieję iż będe mieszkać na wsi cholera !! Ktoś tu kogoś przekupił.. Przecież przez Wesołą itp są zarezerwowane tereny pod tą budowę wiec dlaczego taka zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 http://www.siskom.waw.pl/s17.htm przeciez tam jest napisane na stronie: Naszym zdaniem wariant samorządowy W3 jest całkowiecie nie do przyjęcia gdyż: Brak jest uzasadnienia ekonomicznego i ruchowego dla realizacji tego wariantu. Przebieg trasy jest najdłuższy (dłuższy o 50% w stosunku do innych), a co za tym idzie koszty budowy są największe. WOW nie była nigdy planowana w tym przebiegu, ingeruje w prawa nabyte mieszkańców Okuniewa, Sulejówka, Halinowa. Wariant W3 najbardziej ingeruje w tereny cenne przyrodniczo - jest najmniej ekologiczny. Przechodzi przez środek siedlisk łosi i odcina drogę migracji zwierzęt: cmok.free.ngo.pl/pl/ar5.html No nieeeee i teraz nam jakas obwodnice jeszcze zrobia:( no i sie wkurzyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 20.02.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 http://www.siskom.waw.pl/s17.htm przeciez tam jest napisane na stronie: Naszym zdaniem wariant samorządowy W3 jest całkowiecie nie do przyjęcia gdyż: Brak jest uzasadnienia ekonomicznego i ruchowego dla realizacji tego wariantu. Przebieg trasy jest najdłuższy (dłuższy o 50% w stosunku do innych), a co za tym idzie koszty budowy są największe. WOW nie była nigdy planowana w tym przebiegu, ingeruje w prawa nabyte mieszkańców Okuniewa, Sulejówka, Halinowa. Wariant W3 najbardziej ingeruje w tereny cenne przyrodniczo - jest najmniej ekologiczny. Przechodzi przez środek siedlisk łosi i odcina drogę migracji zwierzęt: cmok.free.ngo.pl/pl/ar5.html No nieeeee i teraz nam jakas obwodnice jeszcze zrobia:( no i sie wkurzyłam! W końcu były burmistrz Wesołej został wieceprezydentem W-wy i dlatego ta zmiana , ten obiecał mieszkańcom że nie dopuści aby obwodnica szła przez wesołą i dotrzymał słowa , znowu śmierdzące układy daja o sobie znać , kiedy w końcu w tym kraju nastanie porządek , przestaną kolesie załatwiać kolesiom rózne sprawy jest to obrzydliwe .Jest nadzieja ze pani waltz zostanie odwołana z prezydenta w-wy a wtedy pan wice tez wyskoczy ze stołka i zmieni się decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 20.02.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No to superrrrr !! ja będę miała jakiś niecały kilometr do tej obwodnicy Tylko takie przekupstwo mogło wejść w gre skoro zmienili plan tej obwodnicy.. Ale sie wkurzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 20.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Jak ci ludzie moga mówić , że nas reprezentuja skoro robią wszystko przeciw namjedyne co reprezentują to korupcje i układy jest to obrzydliwe .Mam tylko nadzieję , ze kiedys przyjdzie im za to zapłacić. Bo kto mieczem wojuje to od miecza ginie i pan wiceprezydent szybko spadnie ze swojego stołeczka!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 20.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A ja tak zmieniajac temat, kiedy jest targ w Halinowie i gdzie dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 20.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 2 maja 2007 dni halinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 20.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 aaaaaaaaaaa o targ chodzi to nie wiem ale przy UG chyba, w jakie dni??? nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 20.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Najwiekszy we srody na placu przed Urzędem Miasta, mniejszy w soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 20.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dziekuje za informacje! A moze wiecie jeszcze, gdzie najlepiej kupic ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 21.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 @1: blagam o nie zasmiecanie naszego watku polityka, mamy tego do urzygu na co dzien... plz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 21.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 @1: blagam o nie zasmiecanie naszego watku polityka, mamy tego do urzygu na co dzien... plz! Ciekaw jestem czy napisałbys tak gdyby to szajze przechodziło 500m od twojego domu.Na pewno cieszyłbys , prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 21.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 mniej wiecej tyle idzie... zaczynam budowac na skraju halinowa. niemniej biadolenie tutaj na politykow jest bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 21.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 mniej wiecej tyle idzie... zaczynam budowac na skraju halinowa. niemniej biadolenie tutaj na politykow jest bez sensu w koncu to dzieki ich chciwosci i głupocie mamy to co mamy , ok to był ostatni post polityczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 21.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 @1: Po prostu nie moge juz na to wszystko patrzec i sluchac tych skur%$#@, ta obwodnica potrzebna nam tu jest jak trzeci sutek na klacie... to oczywiste, proponuje podpisac jutro liste obecnosci na pikiecie, tyle mozemy zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 21.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 @1: Po prostu nie moge juz na to wszystko patrzec i sluchac tych skur%$#@, ta obwodnica potrzebna nam tu jest jak trzeci sutek na klacie... to oczywiste, proponuje podpisac jutro liste obecnosci na pikiecie, tyle mozemy zrobic... Tak trzymać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 21.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ciekaw jestem czy napisałbys tak gdyby to szajze przechodziło 500m od twojego domu.Na pewno cieszyłbys , prawda? Niestety ta odległość 500m to od ul. stołecznej a od naszych domków Sasiedzie to jakieś 200-100m a może i mniej Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 21.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 a jakie wy macie numerki domków?? My będziemy mieć stołeczna 50. Na początku w gminei mówili nam o 600 metrach a ile to będzie od nas ?? na tej mapce na stronie internetowej Halinowa jest słabo to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts