monia77w1 31.03.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Dzisiaj dostałam pierwszą wycenę więźby: więźba 700pln/m3deska 500pln/m3deski szalunkowe 450pln/m3stemple 3 metrowe/5 pln Więźba impregnowana zanurzeniowo, dwukrotnie. Cena z transportem i rozładunkiem. Pan sam wszystko wyliczył bez robienia łaski (u Śledziewskich stwierdzili, że oni nie liczą takich rzeczy bo po prostu nie umieją). Tartak jet w miejscowości Justynów koło Węgrowa. W poniedziałek daję do wyceny w miescowych składach. Może ktoś już dawał więźbę do wyceny w tym roku i może mi powiedzieć czy cena jest OK. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 01.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dzisiaj dostałam pierwszą wycenę więźby: więźba 700pln/m3 deska 500pln/m3 deski szalunkowe 450pln/m3 stemple 3 metrowe/5 pln Więźba impregnowana zanurzeniowo, dwukrotnie. Cena z transportem i rozładunkiem. Pan sam wszystko wyliczył bez robienia łaski (u Śledziewskich stwierdzili, że oni nie liczą takich rzeczy bo po prostu nie umieją). Tartak jet w miejscowości Justynów koło Węgrowa. W poniedziałek daję do wyceny w miescowych składach. Może ktoś już dawał więźbę do wyceny w tym roku i może mi powiedzieć czy cena jest OK. pozdrawiam Monika według mnie to dobra cena jeszcze jak jest to więźba juz impregnowana.ja słyszałam. o cenie 640 zł ale nie impregnowanej.A to jest netto czy juz brutto?? Daj prosz namiary na ten tartak bo my też poszukujemy juz teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Cena jest brutto, namiary przesyłam na priva. Ja też poproszę o namiary na okna dachowe. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 01.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Stanowczo polecam Dachlux na razie kupowałem tylko dachówke ale super obsługa, dobre ceny transporcik wszystko jak na razie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 01.04.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam!Mam takie oto pytanie, czy warto mieć inspektora nadzoru inwestorskiego, jeżeli buduje się pierwszy raz i nie za bardzo będę miał czas kontrolować postępy mojej brygady w budowaniu domu.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 02.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam! Mam takie oto pytanie, czy warto mieć inspektora nadzoru inwestorskiego, jeżeli buduje się pierwszy raz i nie za bardzo będę miał czas kontrolować postępy mojej brygady w budowaniu domu. PZDR Jezeli kierownik bdowy bedzie ze strony wykonawcy (np. dom buduje Ci firma, ktora rowniez daje swoje materialy ) to musisz miec koniecznie jakiegos swojego przedstawiciela i kontrolujacego - nim wlasnie bedzie inspektor nadzoru. Natomiast jezeli masz swojego kierownika to inspektor jest zbedny. Chyba, ze wziales kierownika za 1000 zl, ktory bedzie u Ciebie tylko dziennik wypelnial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 02.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 aaa jeszcze jedno pytanie: moze ma ktoś odsprzedania stemple do stropu??bo pilnie poszukiwane:) Hello, ja mam. Wpadnij, zobacz czy Ci odpowiadają. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Wiecie może gdzie w naszej okolicy można kupić blaszak.A może ktoś ma do odsprzedania używany? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 02.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Nigdzie. A jak znajdziesz, to transport HDS-em Cię dobije. Zbuduj taka drewutnię jaką za zbudowałem i tyle. Koszt to ze 200 zł o ile pamiętam + 4 godz. roboty w dwóch chłopa. Q. Wiecie może gdzie w naszej okolicy można kupić blaszaki. A może ktoś ma do odsprzedania używany? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 02.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Wiecie może gdzie w naszej okolicy można kupić blaszak. A może ktoś ma do odsprzedania używany? Monika qdlaty ma rację - ja kupiłem przyczepę kempingową za 1700 zł i ekipa w niej śpi . Mało tego - mam już na nią chętnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi.Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 02.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika hej, ja na allegro z dostawą najtańszy blaszak 2x3 m widziałem za 1400 zł więc chyba trzeba posłuchać Qdlatego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 02.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika Monia a na kiedy Ci potrzebny ten barak?? tzn kiedy z budową ruszasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 03.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 hejka, moze ktos chce sie pozbyc siatki ogrodzeniowej (z 70-80m) + slupki? chetnie uwolnie od ciezaru i sowicie wynagrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 03.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Heyah!Prośba, potrzebuję namiaru na inspektora nadzoru inwestorskiego, kltóry będzie dbał o moje budowlane interesy. Prosze o sprawdzone i godne zaufania osoby.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 04.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Przed chwilą słyszałam w wiadomosciach ze mają odsunąć Ministra Szyszke od sprawy naszej obwodnicy, tzn obwodnicy Warszawy Dzis Jarosław Kaczyński ma podjać ostateczną decyzje w tej sprawie.. Hmm moze coś sie uda z tą obwodnicą Tez macie taka nadzieje?? Wiem ze niektórych z was to nie dotyczy ale mnie akurat ta obwodnica sie nie podoba.. Modle sie o jej oddalenie, tzn obwodnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 04.04.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Wiecie może gdzie w naszej okolicy można kupić blaszak. A może ktoś ma do odsprzedania używany? Monika Ja szukałem używanego, ale niestety nie znalazłem. Ale można kupić nowy blaszak na Allegro: http://www.allegro.pl/item179870635_garaze_blaszane_ocynk_w_i_gat_3x5_najtaniej_.html Wg zapewnień sprzedającego transport i montaż do Sulejówka gratis. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Znalazłam w Cisiu firmę sprzedającą blaszaki, ale cenowo tacy sobie. Monika Monia a na kiedy Ci potrzebny ten barak?? tzn kiedy z budową ruszasz?? Zaczynamy w połowie maja. darekmatusz Widziałam te na allegro i wychodzą taniej niż kupowane w Cisiu. Co do drewniaka to mojemu mężowi nie chce się czterech liter ruszyć. Muszę zagonić go do roboty. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam.Mam pytanie - czy ktoś robił przyłącze gazowe we własnym zakresie ?W gazowni powiedzieli mi że najszybciej będzie znaleźć samemu wykonawcę - oni refundują koszty ( t. zn. różnicę pomiędzy tym co bym zapłacił gazowni a tym co weźmie mój wykonawca .)Szukam więc namiarów na gazowników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a ja jutro odbieram moje pozwolenie!!! Czekałam 10 dni!!!!! Mam ludzką dzielnicę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts