madziunia85 27.05.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Madziunia a tu masz telefon do tartaku, o którym wspomina arm.pl: 602-510-542. dzięki mika ale juz dawno dach juz zakryty kupilismy drozsze ale juz jest to przykryte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 27.05.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 27.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Madziunia a te szambo miałaś z montażem i podłączeniem?Jeśli nie to ile cię wyniósł ostateczny koszt.Ostateczna wycena jaką dostałam to 4 500, za szambo dwukomorowe, 2 pokrywy, podłączenie ok.3m, wykop itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 UWAGA RATUNKU pilna sprawapotrzebuję rzeczoznawcę, który realnie wyceni budowę na cele kredytowe, czyli na liście bankowej musi być. Dotychczasowy rzeczoznawca, z którym współpracowałam, do wyceny używał zeszłorocznych aktów notarialnych, a czym to grozi to chyba nie trudno sobie wyobrazić, serdecznie proszę o namiary na priva bowiem wcześniej musimy załatwiać kredycik serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 27.05.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Madziunia a te szambo miałaś z montażem i podłączeniem? Jeśli nie to ile cię wyniósł ostateczny koszt. Ostateczna wycena jaką dostałam to 4 500, za szambo dwukomorowe, 2 pokrywy, podłączenie ok.3m, wykop itp. Nie, wykop osobno sami łatwilismy i koparka 300 zł, podlaczenie sami robimy wiec nic nie zapłacimy. Oni przyjechali, wstawili, zasmarowali pokrywe od szamba i tyle.. A napewno 2-komorowe chcesz?? jest u was perspektywa kanalizacji?? my traktujemy to tylko jako okres przejsciowy do czasu podłaczenia kanalizacji do naszej drózki... Ale mimo wszystko wzielismy mniejsze o 2 metry a jednokomorowe, żeby uniknac łaczenia komór-to jednak moze przeciekac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 28.05.2007 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 No teraz to już nie wiem czy chcę dwukomorowe . Ktoś mi po prostu takie polecił. Pogadam z tym facetem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 28.05.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam wszystkich przyszlych sasiadow z okolic Grabiny i Halinowa! Podjelismy te trudna decyzje i rozpoczynamy budowe.Kupujemy juz projekt,lecimy zaraz po pozwolenie na budowe,prosimy o namiary na dobrego kierownika nadzoru,i ewentualnie jakiejs ekipy.mamy zamiar jeszcze pod koniec lata wylac fundamenty (stan zero)moge sam sluzyc porada jesli chodzi o Rygipsy i elektryke. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 28.05.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ....moge sam sluzyc porada jesli chodzi o Rygipsy i elektryke. Hej, witamy "w klubie" Ja po roku budowania mam jedną dobrą radę - nie buduj. Chyba, że lubisz zawierać gówno warte umowy z oszustami, gdzie czyjeś słowo możesz sobie wsadzić głęboko w d...... gdzie sprawdzisz wszystko 3 razy a i tak Cię na czymś rąbną. Ech, jakaś mnie depresja dopada, jak policzę ile nerwów i kasy kosztowało mnie ludzkie ku...estwo. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 28.05.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Hej! Jestes naprawde w dolku rozumiem,mam juz pewne doswiadczenia z "solidnoscia".Pani geodetka z Halinowa, Sylwia Czerwinska-Szostak robila podzial 10 miesiecy, nie naciskalem zabardzo,ale i tak krecila,oszukiwala,ze jakies problemy,moze jej nie zalezalo,dokumenty sa juz prawie gotowe,a zlozylem je w sierpniu 2006.Jeszcze jestem optymista,moze dlatego ze to poczatek bardzo wyboistej drogi pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 28.05.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ludziska na gwałt potrzebuję stali na wieniec.Skąd brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 28.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 ....moge sam sluzyc porada jesli chodzi o Rygipsy i elektryke. Hej, witamy "w klubie" Ja po roku budowania mam jedną dobrą radę - nie buduj. Chyba, że lubisz zawierać gówno warte umowy z oszustami, gdzie czyjeś słowo możesz sobie wsadzić głęboko w d...... gdzie sprawdzisz wszystko 3 razy a i tak Cię na czymś rąbną. Ech, jakaś mnie depresja dopada, jak policzę ile nerwów i kasy kosztowało mnie ludzkie ku...estwo. Q. Hej, Qudlaty, no co Ty! Rok to jeszcze nie minal jak tryskales humorem i tylko jakis Kaziu, czy jak mu tam bylo, troche kielnia rzucal. Pomysl sobie, ze juz blizej konca (chyba blizej co?) i niebawem kawka na tarasie, grill i piwko A za kilka lat z rozrzewnieniem wspomnisz .... Kazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 UWAGA RATUNKU pilna sprawa potrzebuję rzeczoznawcę, który realnie wyceni budowę na cele kredytowe, czyli na liście bankowej musi być. Dotychczasowy rzeczoznawca, z którym współpracowałam, do wyceny używał zeszłorocznych aktów notarialnych, a czym to grozi to chyba nie trudno sobie wyobrazić, serdecznie proszę o namiary na priva bowiem wcześniej musimy załatwiać kredycik serdeczności Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 29.05.2007 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 UWAGA RATUNKU pilna sprawa potrzebuję rzeczoznawcę, który realnie wyceni budowę na cele kredytowe, czyli na liście bankowej musi być. Dotychczasowy rzeczoznawca, z którym współpracowałam, do wyceny używał zeszłorocznych aktów notarialnych, a czym to grozi to chyba nie trudno sobie wyobrazić, serdecznie proszę o namiary na priva bowiem wcześniej musimy załatwiać kredycik serdeczności Może ktoś pomóc? AK EXPOERT 828 13 31 namiary na nich dostałam z banku. Trzeba jednak pilnować. Zrobili 3 babole, które wyłapaliśmy jeszcze przed złożeniem dokumentów. Poprawili od ręki. Kredyt już dostaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 29.05.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ...A za kilka lat z rozrzewnieniem wspomnisz .... Kazia Ja już go wspominam z rozrzewnieniem. Poważnie. Gdybyś mi to powiedziała rok temu, to chyba pękł bym ze śmiechu. A tu proszę.... Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 29.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ludziska na gwałt potrzebuję stali na wieniec. Skąd brać? Trochę mam. Pisałem pare dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 29.05.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam wszystkichMoże piszę nie na temat < ale mam pytanie do osób które jusz mieszkają albo ogrzewali swoje domy gazem w tym roku. Czy wy równierz dostaliście takie kosmiczne rachunki za gaz, podobno chodzą słuchy że gazownia dodawała coś do gazu (azot?) i liczniki szalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 29.05.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ludziska na gwałt potrzebuję stali na wieniec. Skąd brać? Trochę mam. Pisałem pare dni temu. Zobaczę jakie szanse na transport i się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 31.05.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witajcie, 1. czy ktoś z Was trzymał na działce materiały zakupione miesiąc lub dwa przed rozpoczęciem budowy?2. chętnie odkupię po niskiej cenie tymczasową siatkę ogrodzeniową lub inny system tymczasowego ogrodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 31.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 UWAGA RATUNKU pilna sprawa potrzebuję rzeczoznawcę, który realnie wyceni budowę na cele kredytowe, czyli na liście bankowej musi być. Dotychczasowy rzeczoznawca, z którym współpracowałam, do wyceny używał zeszłorocznych aktów notarialnych, a czym to grozi to chyba nie trudno sobie wyobrazić, serdecznie proszę o namiary na priva bowiem wcześniej musimy załatwiać kredycik serdeczności Może ktoś pomóc? Jezeli temat jeszcze aktualny to u nas robila operat Pani Jolanta Jurek z Minska Maz. Tel. 505 25 58 12. Szybko, sprawnie, slownie i taniej niz w Warszawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.05.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 UWAGA RATUNKU pilna sprawa potrzebuję rzeczoznawcę, który realnie wyceni budowę na cele kredytowe, czyli na liście bankowej musi być. Dotychczasowy rzeczoznawca, z którym współpracowałam, do wyceny używał zeszłorocznych aktów notarialnych, a czym to grozi to chyba nie trudno sobie wyobrazić, serdecznie proszę o namiary na priva bowiem wcześniej musimy załatwiać kredycik serdeczności Może ktoś pomóc? Jezeli temat jeszcze aktualny to u nas robila operat Pani Jolanta Jurek z Minska Maz. Tel. 505 25 58 12. Szybko, sprawnie, slownie i taniej niz w Warszawie. Pozdrawiam Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts