magdad78 07.06.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam wszystkich! Cieszę się bardzo zę powstało nasze lokalne forum!!! my od zeszłego roku z mężem bydujemy dom w Józefinie, mamy nadzieję na przeprowadzkę w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Hej Sąsiedzi, ponawiam prośbę: z chęcią odkupię jakąś pakamerę na narzędzia dla mojej szanownej ekipy. Pilneeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Qurcze sprzedałem wczoraj swoją. Żebyś chociaż zarzucił na sulejówskim wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Qurcze sprzedałem wczoraj swoją. Żebyś chociaż zarzucił na sulejówskim wątku... Ajajaj Zarzuciłem, gdzieś w kwietniu. Od tamtej pory szukam (mało efektywnie, ale lada chwila wchodzi ekipa i musze się wziąć do roboty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommyz10 08.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich z Halinowa, a zwlaszcza z Jozefina !!! Kupilem wlasnie dzialke i zaczynam krecic sie kolo wody, pradu i gazu. Macie jakies namiary (wraz z $$$ dla porownania) na osoby, ktore moglyby mi w tym pomoc , aby nie utrudniac sobie zycia Z gory wielkie dzieki ! Help !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.06.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam sąsiadów! Pierwszy raz na Forum on line a tu proszę... Jaki pożyteczny wątek. Pozioma: dopiero jesień? A ja już chciałam twoje fundamenty oglądać . Drodzy sąsiedzi podzielcie się swoimi wyborami okien. No i wogóle jakimiś wyborami okolicznych dostawców. Czy ktoś jest z okolicy ul.Mostowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 09.06.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kupilem wlasnie dzialke i zaczynam krecic sie kolo wody, pradu i gazu. Macie jakies namiary (wraz z $$$ dla porownania) na osoby, ktore moglyby mi w tym pomoc , aby nie utrudniac sobie zycia Wod-kan robi w Halinowie Pan Lesiński (namiary na priv). Za przyłącza po 30 mb zapłaciłem razem 5500 zł. Z prądem walczy u mnie Wyczółkowski. Póki co trwa co całe wieki. Jeśli chodzi o gaz - z mojego rozeznania warto rozmawiać bezpośrednio z gazownią. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMarcin 09.06.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam przyszłych sąsiadów! Widzę, że Cisie jest całkiem popularne My zaczynamy za kilka dni (jak tylko będzie prąd...), okolice Głównej/Dworcowej. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 10.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Dworcowa się powoli zaludnia, bo na Mostowej, przynajmniej na odcinku stacja-szkoła, głucho.Jak jestem w okolicy zawsze robimy sobie trasę Dworcową i oglądamy nowe domki albo nowe fundamenty, no cokolwiek nowego. Mam nadzieję, że następnym razem obejrzę sobie i twoje PiotrMarcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 10.06.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Podajcie mi sąsiedzi proszę namiary na naszą gazownię.Wprawdzie na gaz nie mam szans w tej chwili, ale przynajmniej zrobię tłok może kiedyś zainwestują w Mostową. Skąd w okolicy bierzecie okna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 10.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Proszę : http://www.mzg.com.pl/page7.3_ind.htm tam masz namiary na Sulejówek. To nasz rejon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 11.06.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Hej Sąsiedzi, ponawiam prośbę: z chęcią odkupię jakąś pakamerę na narzędzia dla mojej szanownej ekipy. Pilneeee Czesc! Jesli moge podpowiedziec jakies rozwiazanie problemu: moja ekipa zbila sobie z desek i folii budowlanej taka komoreczke, jak na razie to sie sprawdza... pozdrawiam P.S. mam juz wyjeta wiekszosc stempli - moze ktos jest zainteresowany? ok 3 metrowe i bedzie jeszcze ok 50-ciu 4 metrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_ 11.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Hej Sąsiedzi, ponawiam prośbę: z chęcią odkupię jakąś pakamerę na narzędzia dla mojej szanownej ekipy. Pilneeee Jeśli jeszcze nie znalazłeś, to mój sąsiad z Halinowa ma właśnie taka na zbyciu. Jak coś, to daj znać na priva. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMarcin 12.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jak jestem w okolicy zawsze robimy sobie trasę Dworcową i oglądamy nowe domki albo nowe fundamenty, no cokolwiek nowego. Mam nadzieję, że następnym razem obejrzę sobie i twoje PiotrMarcin. Jasne, za parę miesięcy jak zauważysz pod koniec Dworcowej zielonkawy drewniany baraczek z białymi oknami i okiennicami to będzie mój dom Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 12.06.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 W morde...!Wlasnie siedze w oddziale Millenium... Chcialem uruchomic I transze kredytu... Jestem tu juz 2-gi raz w ciagu dziesiejszego dnia, bo poprzednio konsultantka nie uznala wydrukowanego pokwitowania z Inteligo przelania pieniedzy na konto Urzedu Skarbowego.... Ale zwolnilo sie miejsce juz podchodze do konsultanta... Mam nadzieje, ze po 2och godzinach poswieconych w dniu dzisiejszym na ta sprawe, w koncu uda sie ja popchnac do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 13.06.2006 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jasne, za parę miesięcy jak zauważysz pod koniec Dworcowej zielonkawy drewniany baraczek z białymi oknami i okiennicami to będzie mój dom Piotr Nooo, to jest speed A pomyśleć, że nie dawno działki szukałeś. Szkoda, że jednak nie zostałeś moim sąsiadem miałabym już trzeciego do wodociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMarcin 13.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nooo, to jest speed A pomyśleć, że nie dawno działki szukałeś. Szkoda, że jednak nie zostałeś moim sąsiadem miałabym już trzeciego do wodociągu. Nie martw się, okolice Halinowa są ostatnio popularne, sąsiedzi się znajdą My poszliśmy na łatwiznę, kupując działkę z wodociągiem , zresztą tą samą koło której czaiłem się od grudnia. Za to mam problem ze wspólnikami do utwardzenia 200 m drogi, tzn. nie ma takich i gryzę się jak tu tanio zmienić kawał łąki w coś przejezdnego... Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laazrus 13.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam, nidawno dość stalem a wlasciwie stalismy sie wlascicielami działki w Hipolitowie. Ulica nie ma jeszcze nazwy:), Stoi jeden domek, narazie bez wody, i kanalizacji. Prąd jest. Problem w tym, że jest wąska (19*40m) , w długości kończy się rowem melioracyjnym. Granica działki jest po środku rowu. orientujecie się czy w taki rów można wpuscic przepusty, pożniej je zasypac i na nim postawić ogrodzenia?pozdrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lczar 13.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam Sąsiadów, Ja ruszam za miesiąc w Józefinie. W związku z powyższym mam pytanie do szanownych sąsiadów - czy nie macie może na zbyciu barakowozu, baraku,kontenera, przyczepy, czegokolwiek w czym mógłbym umieścic moją ekipę budowlaną? pzdrLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.06.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja ruszam za miesiąc w Józefinie. W związku z powyższym mam pytanie do szanownych sąsiadów - czy nie macie może na zbyciu barakowozu, baraku,kontenera, przyczepy, czegokolwiek w czym mógłbym umieścic moją ekipę budowlaną? Z tego co czytam forum, to pakamera i prąd to są deficytowe towary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts