nieosiagalny 06.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 proszę namiary "Waldrew" S.C. Tartaki Turze, ul. 55, tel. 025 7520490 No proszę, a może jednak nie trzeba się ruszać z fotela by załatwić sobie drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 07.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Czesc Wszystkim, Mam pytanie, moze ktos z Was wie jak sie zalatwia istalacje na drodze tzw "spiacego policjanta"? Na ulicy przy ktorej finiszujemy z budowa (Dabrowskiego) jezdza normalni ludzie, ale coraz czesciej pojawiaja sie debile rozpedzajacy swoje 20 letnie, spruchniale, ospojleropwane, zaszpachlowane Audi, czy tez Golfy do maksimum ich mozliwosci - 90-110 km/h... A tam chodza ludzie... Mamy dzieci... Trzeba cos z tym zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 07.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Rozprawa administracyjna w sprawie Wschodniej Obwodnicy Warszawy Zgodnie z art. 49 Kpa w zw. z art. 46a ust. 5 ustawy z dnia 27 kwietnia 2001 r. Prawo ochrony środowiska (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r. Nr 129, poz. 902 ze zm.) Minister Rozwoju Regionalnego zawiadamia, że na podstawie art. 89 § 1 Kpa wyznacza termin przeprowadzenia rozprawy administracyjnej otwartej dla społeczeństwa w ramach postępowania o uzgodnienie decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach dla przedsięwzięcia polegającego na budowie Wschodniej Obwodnicy Warszawy na odcinku od węzła „Marki” do węzła „Lubelska”, na 20 czerwca 2007 r., godz. 10.00. Minister Rozwoju Regionalnego postanowił o przeprowadzeniu rozprawy mając na uwadze: szerokie zainteresowanie społeczne sprawą WOW oraz konieczność uzgodnienia sprzecznych interesów stron postępowania; osiągnięcie celu edukacyjnego poprzez zwrócenie uwagi na wagę przeprowadzenia postępowania w sprawie oceny oddziaływania przedsięwzięć na środowisko (OOŚ) w sposób przejrzysty i z szerokim udziałem społecznym w kontekście inwestycji współfinansowanych ze środków pochodzących z budżetu UE, które muszą być finansowane zgodnie z wymogami wspólnotowego prawa ochrony środowiska. Rozprawa odbędzie się w Sali Chopina w Centrum Konferencyjno-Kongresowym Prywatnej Wyższej Szkoły Biznesu i Administracji, przy ul. Bobrowieckiej 9 w Warszawie, o godz. 10.00. mysle ze warto tam byc, im wiecej nas tym wieksza szansa,ze uzgodnia tak jak wczesniej było planowane. Wesoła na pewno tam bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrzębie 08.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Czy ktoś z Gminy Halinów zamierza rozpocząć budowę na przełomie lipca/sierpnia br. i będzie budował z betonu komórkowego? Przy obecnych cenach zamawianie wspólnie ma sens. pozdrawiam ja planuję startować trochę wcześniej tj. czerwiec/lipiec - ale chyba z uwagi na trudności z dorwaniem betonu komórkowego zdecyduję się na ceramikę. Jest trochę droższa ale jest... dlaczego twierdzisz, że wspólne zamawianie ma sens? dadzą opust czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Mam pytanie, moze ktos z Was wie jak sie zalatwia istalacje na drodze tzw "spiacego policjanta"? Na ulicy przy ktorej finiszujemy z budowa (Dabrowskiego) jezdza normalni ludzie, ale coraz czesciej pojawiaja sie debile rozpedzajacy swoje 20 letnie, spruchniale, ospojleropwane, zaszpachlowane Audi, czy tez Golfy do maksimum ich mozliwosci - 90-110 km/h... A tam chodza ludzie... Mamy dzieci... Trzeba cos z tym zrobic... Zapraszam do mnie na Okuniewską. Tam zobaczysz ile można wycisnąć z Opla Kadetta rocznik 80-ty.... ;( Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 09.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A sa tam "spiacy policjanci"? Bo ewentualnie bylbym zainteresowany jak samochody jezdza po tych przeszkodach... Na Okuniewskiej zreszta jest chyba szkola i ograniczenie predkosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 09.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A sa tam "spiacy policjanci"? Bo ewentualnie bylbym zainteresowany jak samochody jezdza po tych przeszkodach... Na Okuniewskiej zreszta jest chyba szkola i ograniczenie predkosci... Nie ma. Jest ograniczenie do 40 kmh, ale nawet rowerzyści jadą szybciej... Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 11.06.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Może ktoś ma jakiś cynk, gdzie można dorwać Pana Kudlińskiego.Może robi coś gdzieś w waszym pobliżu?Od tygodnia wydzwaniam, ale nie odbiera komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Hej, Ja znowu z zapytaniem, czy nie macie może namiaru na kogoś, kto ma do sprzedania nieco gruzu na utwardzenie kawałka drogi?Z góry dziękuję za namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 11.06.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Hello Sąsiedzi? Potrzebuję oświecenia w sprawie trepów?Czy to musi być takie drogie? Termin realizacji: koniec września!!!! Czy sam sobie z tym nie poradzę? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 11.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Hej, Ja znowu z zapytaniem, czy nie macie może namiaru na kogoś, kto ma do sprzedania nieco gruzu na utwardzenie kawałka drogi? Z góry dziękuję za namiary. pozdrawiam W ogłoszeniach ktoś chce sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.06.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Może ktoś ma jakiś cynk, gdzie można dorwać Pana Kudlińskiego. Może robi coś gdzieś w waszym pobliżu? Od tygodnia wydzwaniam, ale nie odbiera komórki. To normalne u tego Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 11.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Może ktoś ma jakiś cynk, gdzie można dorwać Pana Kudlińskiego. Może robi coś gdzieś w waszym pobliżu? Od tygodnia wydzwaniam, ale nie odbiera komórki. To normalne u tego Pana. Heee Właśnie dziś go dorwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 11.06.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam!Ile kosztuje adaptacja projektu?(okolice Halinowa).Nie bedzie zadnych zmian w projekcie.Moze mozecie kogos dobrego polecic? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.06.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A sa tam "spiacy policjanci"? Bo ewentualnie bylbym zainteresowany jak samochody jezdza po tych przeszkodach... Na Okuniewskiej zreszta jest chyba szkola i ograniczenie predkosci... Nie ma. Jest ograniczenie do 40 kmh, ale nawet rowerzyści jadą szybciej... Q. A może by tak prywatna skrzynka imitująca fotoradar. Słyszałem, że jakiś gość z Polski zamontował obok swojej posesji i działa. Swoją drogą trwoga po tragedii w Zofiówce w lubelskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 12.06.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A mnie zastanawia dlaczego prokuratura aresztowała kierowcę auta które uderzyło w dzieci, a nie tknęła nawet tego debila który zaczął skręcać i nie spojrzał w prawe lusterko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A może by tak prywatna skrzynka imitująca fotoradar. Słyszałem, że jakiś gość z Polski zamontował obok swojej posesji i działa. Swoją drogą trwoga po tragedii w Zofiówce w lubelskim. Ja myślę, że nawet mógłbym sfinansować prawdziwy fotoradar i potem zgarniać, powiedzmy 50 % wartości mandatu. Byłbym najbogatszy w całym Halinowie Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 13.06.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam! Ile kosztuje adaptacja projektu?(okolice Halinowa).Nie bedzie zadnych zmian w projekcie.Moze mozecie kogos dobrego polecic? Pozdrowienia! Wysłałem na priv. Ja też z pytaniem... Szukam dobrego i taniego dostawcy: - piasku do zasypania fundamentów - pospółki Czy Ktoś z Was kupował ostatnio i może kogoś polecić? Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 13.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja też z pytaniem... Szukam dobrego i taniego dostawcy: - piasku do zasypania fundamentów - pospółki Czy Ktoś z Was kupował ostatnio i może kogoś polecić? Pozdrowienia Darek M. ja też chętnie się podłączę pod namiar na tani piasek do fudamentów... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 13.06.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 501 207 227350-netto za dużą wywrotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts