monia77w1 18.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 qdlaty, co tam słychać w sprawie grilla? Monika Dobrze Robimy oczywiście. Woda jest. Wychodek jest. Prund jest. Tylko jakoś mało zgłoszeń. Ale najwyżej kameralnie pogrillujemy Q. No właśnie, co jest? Czyżby wszyscy na urlop wyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 18.07.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Czt to juz jutro? Jak sie skladamy? Co kto przynosi? O ktorej? pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Czt to juz jutro? Jak sie skladamy? Co kto przynosi? O ktorej? pzdr H za tydzień 28.07. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 18.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 tak nieśmiało spytam czy też bym mógł się z żonką dołączyć do miłego GRILOWANKA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 19.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dopisuję się do grilla z żoną jak jest miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 19.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 tak nieśmiało spytam czy też bym mógł się z żonką dołączyć do miłego GRILOWANKA ? Dopisuję się do grilla z żoną jak jest miejsce No, nareszcie Miejsce jest, działka wprawdzie niewielka. Ale sobie poradzimy. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Qdlaty, może rozdysponujesz kto co ma przynieść. W niedzielę wyjeżdzam i do soboty nie mam dostępu do netu. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 19.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czesc Monia, Podobno bylas u mnie i... gosc od kostki Cie posadzil o robienie reportazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.07.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czesc Monia, Podobno bylas u mnie i... gosc od kostki Cie posadzil o robienie reportazu... Nie, to nie ja. Przejeżdzam sobie czasami koło Twojego domku ale fotoreportażu jeszcze nie robiłam. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 19.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czesc Monia, Podobno bylas u mnie i... gosc od kostki Cie posadzil o robienie reportazu... to bylam ja i robiłam groźna minę a co! niech wiedza, że każde ich sypnięcie piaskiem i zamieszanie betonu jest rejestrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 20.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Dobrze, dobrze Panskie (w tym przypadku "Panskie" wywodzi sie od "Pani", nie "Pana") konia tuczy Ale szczerze, nie sadzilem rozpoczynajac budowe domu, ze kostka bedzie mnie TYLE kosztowac... Wiem, ze robi sie to na lata i wiem, ze duzo tego u mnie bylo, ale...QRNA no!...Wrrrr.... Nic... za rok nie bede juz o tym myslal, tylko o tym jak przez nastepne 29 lat splacic kredyt... he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hefalump, jeśli to nie jest tajemnicą to ile wyniosła Cię przyjemność posiadania kostki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 20.07.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Odpowiem przewrotnie:100 zl za m.kw kostki (Polbruk)180 zl za m kw granitu (poszedl tylko na obrzeza)120 zl za m.b. palisady (Libet) Ceny zawieraja robocizne i materialyNa wykonanie mam teoretyczne 3 lata gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedz. Aż boję się myśleć ile ja zapłacę. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 20.07.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Chętnie zabiorę z placu budowy/odkupię słup do tymczasowego przyłącza energetycznego. Może komuś jakimś cudem została jedna niewykorzystana krokwia z budowy ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 20.07.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czołem sąsiedzi Może ktoś wie , gdzie w okolicy można pozbyć sie resztek blachodachówki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 20.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 tak nieśmiało spytam czy też bym mógł się z żonką dołączyć do miłego GRILOWANKA ? Dopisuję się do grilla z żoną jak jest miejsce No, nareszcie Miejsce jest, działka wprawdzie niewielka. Ale sobie poradzimy. Q. Fajnie, u nas działka duża, ale dopiero w przyszłym roku będą warunki do grillowania. W tym roku grillowaliśmy z sąsiadami z Ananasowej .....na budowie Oni pewnie też byli by chętni. Pozioma pewnie też Trzeba by ustalić kto co przygotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kekosz 20.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 blachy mozna wywieżć na złom do Wiązowny albo położyć przed ogrodzeniem,same pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 22.07.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 blachy mozna wywieżć na złom do Wiązowny albo położyć przed ogrodzeniem,same pójdą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 22.07.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 blachy mozna wywieżć na złom do Wiązowny albo położyć przed ogrodzeniem,same pójdą U nas same nie chciały pojsc a lezaly ok 3 tyg. w koncu nasz wykonawca sie zlitowal i zabral wszystko i po kłopocie Za to mam mnostwo gruzu do wywiezienia z rozbiorki jednej scianki dzialowej i tez poszukuje namiarow na kogos kto by chcial to przygarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts