fuxszyk 23.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam! Ile warta jest dzialka 1000m2 okolo 900m od stacji PKP Cisie? Dzialka budowlana polozona jest w Wielgolasie Brzezinskim okolo 900m polnadroga od stacji PKP. W prostej linii do torow jest jakies 400-500m. Planowana autostrda A2 przebiega okolo 1000m od dzialki -pomiedzy znajduje sie las.Pytanie: ile mozna dac za taka dzialke zeby nie przeplacac? Tzn. Jakie sasrednie ceny w okolicy PKP Cisie? ksztalt ustawnego prostokata Pozdrawiam Media : aktualnie tylko prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 23.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam! Ile warta jest dzialka 1000m2 okolo 900m od stacji PKP Cisie? Dzialka budowlana polozona jest w Wielgolasie Brzezinskim okolo 900m polna droga od stacji PKP. W prostej linii do torow jest jakies 400-500m. Planowana autostrda A2 przebiega okolo 1000m od dzialki - pomiedzy znajduje sie las. Pytanie: ile mozna dac za taka dzialke zeby nie przeplacac? Tzn. Jakie sa srednie ceny w okolicy PKP Cisie? ksztalt ustawnego prostokata Pozdrawiam Media : aktualnie tylko prad Napisz ile chce właściciel, to Ci odpiszemy czy to zdrowa cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 23.07.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam! Pilnie poszukuję ekipy na dokończenie stanu surowego otwartego po leniwej brygadzie. Jeżeli możecie pomóc to pomóżcie, ale tylko godnych polecenia. Nie chcę już więcej współpracować z ....... Przestrzegam jednocześnie przed właścicielem kremowego AUDI A8 na garwolińskich blachach, nie warto, niesłowny w każdym calu. Wiadomość na priva poproszę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 25.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hello. Niniejszym oficjalnie zapraszam na grilla Data: 28.07 - najbliższa sobota Start: 13.00 Warunki: budowlane, szpilki nie wskazane Zaraz porozsyłam na pw informację jak do nas dotrzeć oraz rozdysponuję żarcie itp. Jeśli ktoś nie dostanie mojej wiadomości - proszę o kontakt. Alkohol według własnego uznania Do zobaczenia, Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 25.07.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 pozostało mi 240szt porothermu 25, może ktoś potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 26.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Hallo!!!Co z grillem??Na razie mam taki odzew: Hefalump - nie będzieMadziunia85 - nie będzieKsięciu - wpadną symbolicznie na 2 godzinkiKraftz - może wpadnie na godzinkę. Kurcze, Ludziska! Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 26.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Hallo!!! Co z grillem?? Na razie mam taki odzew: Hefalump - nie będzie Madziunia85 - nie będzie Księciu - wpadną symbolicznie na 2 godzinki Kraftz - może wpadnie na godzinkę. Kurcze, Ludziska! Q. Przepraszam ale naprawdę nie moge w ten weekend:( w ogóle gorączke przygotowań do ślubu teraz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 26.07.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam! Ile warta jest dzialka 1000m2 okolo 900m od stacji PKP Cisie? Dzialka budowlana polozona jest w Wielgolasie Brzezinskim okolo 900m polna droga od stacji PKP. W prostej linii do torow jest jakies 400-500m. Planowana autostrda A2 przebiega okolo 1000m od dzialki - pomiedzy znajduje sie las. Pytanie: ile mozna dac za taka dzialke zeby nie przeplacac? Tzn. Jakie sa srednie ceny w okolicy PKP Cisie? ksztalt ustawnego prostokata Pozdrawiam Media : aktualnie tylko prad Jak będzie chciał 50zł./m to tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 27.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam! Ile warta jest dzialka 1000m2 okolo 900m od stacji PKP Cisie? Dzialka budowlana polozona jest w Wielgolasie Brzezinskim okolo 900m polna droga od stacji PKP. W prostej linii do torow jest jakies 400-500m. Planowana autostrda A2 przebiega okolo 1000m od dzialki - pomiedzy znajduje sie las. Pytanie: ile mozna dac za taka dzialke zeby nie przeplacac? Tzn. Jakie sa srednie ceny w okolicy PKP Cisie? ksztalt ustawnego prostokata Pozdrawiam Media : aktualnie tylko prad Jak będzie chciał 50zł./m to tanio. jak mi dasz działke po 50zł /m to sama chyba kupie!! gdzie takie rozdaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 27.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Hello hello. Posłuchajcie.Proszę o bardzo pilny odzew co do grilla. Bo (prawdę mówiąc) wolę jechać na mazury, niż samemu z Żoną grillować na budowie. Monieq i Monia77w1,czy Wy będziecie? Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja będę Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 28.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A my niestety się nie wyrobimy moglibyśmy dopiero ok 18:30-19:00 a to pewnie będzie juz po... mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam się wybrać. Pozdrawiamy ksiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 30.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 31.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Hejka,jak ktoś potrzebuje, to na stronie Halinowa: http://www.halinow.pl/135-4314262d392ff.htm ktoś sprzedaje stemple. Bardzo drogo moim zdaniem. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Szanowni Forumowicze, koszmar mnie dopadł, dachówki ceramicznej brak. Możecie pomóc gdzie mogę kupić dachówkę i nie czekać na nią sto dni, i żeby mi jeszcze ktoś ją ułożył????????http://www.ambit.gda.pl/ambit-pokrycia-dachowe-foto/ambit-pokrycia-dachowe-euronit_3.jpg I co ja biedna mam zrobić????????? Byle by grafitowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 02.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Mi szambo sprzedal Lesinski w ub. roku. 2-komorowe 10m szesciennych, betonowe koszt z wkopaniem, ale bez podlaczenia rury - o ile dobrze pamietam to ok 3300 zl (z zeliwnymi deklami) pzdr H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 02.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 prosze napiszcie jakie macie szamba, gdzie kupowaliscie, jesli mozna wiedziec jaki to byl koszt i jaka macie opinie co do instalacji i firmy, ktora Was obslugiwala pozdrawiam monia Mi szambo sprzedal Lesinski w ub. roku. 2-komorowe 10m szesciennych, betonowe koszt z wkopaniem, ale bez podlaczenia rury - o ile dobrze pamietam to ok 3300 zl (z zeliwnymi deklami) pzdr H dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mi szambo sprzedal Lesinski w ub. roku. 2-komorowe 10m szesciennych, betonowe koszt z wkopaniem, ale bez podlaczenia rury - o ile dobrze pamietam to ok 3300 zl (z zeliwnymi deklami) pzdr H a jak Wam się to szambo sprawuje? nie podciąga woda? całe było wysmarowane w dysperbicie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 03.08.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Lolku, Uzytkuje je dopiera od ok 1,5 miesiaca.Przez cala zime bylo bez dekli, przykryte deskami, wiec troche tam wody nalecialo.Problem zrobil sie na wiosne, kiedy to woda wypelnila je po brzegi...Zawolalem Lesinskiego, a on przyslal czlowieka, kotre je odkopal i stwierdzil, ze byla zle wpuszczona i peknieta rura doprowadzajaca scieki (prace te wykonywala inna ekipa...). Woda tez przelewala sie gora, bo kominki, kotre mialem zainstalowane okazaly sie za krotkie po nawiezieniu ziemii i wyrownaniu.Wypompowal wode, zainstalowal nowa rure i wysmarowal cale szambo od wewnatrz jakims czernidlem (bodaj dysperbitem) i teraz wydaje sie byc dobrze. Okaze sie jednak na 100% nastepna wiosna przy roztopach. pzdrH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 06.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam!Pilnie poszukuję rzeczoznawcy budowlanego do określenia stopnia zaawansowania budowy i kosztów rynkowych celem założenia sprawy w sądzie z nieżeltelnym wykonawcą, jeżeli ktoś zna takiego fachowca, który nie zedrze za mnie ostatniej złotówki to na priva poproszę namiary. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts