madziunia85 08.08.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ojj juz dawno tak ruchliwie na naszym halinowie nie było jak dzis. A ja maminne pytanie, kupował ktoś styropian na docieplenie domu 12 albo wiekszy?? albo na podłoge pod wylewki 5 cm?? gdzie i po jakiej cenie chodzi?? hmm chyba trzeba by juz kupic o matko tylko nie chce myśleć ile to kasy. teraz jestesmy na etapie zaczynania wreszcie tynków.potem wylewki. Jak będe miała sprawdzoną ekipę do wylewek to polecę , ale okaże się jak nam zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 08.08.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słyszałem, że metr sześcienny ciepłego styropianu o gr. 5cm. (tego z kropkami) kosztuje 280 zł. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Słyszałem też, że zaczyna brakować styropianu, ale nie chce mi się podgrzewać tej idiotycznej atmosfery, że nigdzie nie ma materiałów i trzeba dużo kasy płacić. p.s. Czy macie może namiary na sprawdzonego architekta (niektórych z Was już o to pytałem, ale Ci podani nie mają czasu)? Chciałem zrobić parę zmian w swoim projekcie i wychodzi na to, że lepiej będzie (tzn. taniej) jak chyba zrobię plan indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 08.08.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Słyszałem, że metr sześcienny ciepłego styropianu o gr. 5cm. (tego z kropkami) kosztuje 280 zł. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Słyszałem też, że zaczyna brakować styropianu, ale nie chce mi się podgrzewać tej idiotycznej atmosfery, że nigdzie nie ma materiałów i trzeba dużo kasy płacić. oszzz matko ile?? to chyba jakas paranoja. ale nie podgrzewajmytej atmosfery tak bardzo bo z materiałami innymi tez była taka paranoja a teraz okazuje sie ze sporo spadła cena i materiał jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Kurka Brak dekarzy w Halinowie? Mi też przydałby się na jesień dobry fachowiec do położenia dachówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 08.08.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 08.08.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam my tam mielismy cement z Replina uniwersalny i był lepszy niż jak nam sąsiad odkupował i brał od śledziewskich. (patrze pod takim względem ze zaprawa była lepszej konsystencji i koloru a mniej go szło niż tego co był od śledziewskich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam my tam mielismy cement z Replina uniwersalny i był lepszy niż jak nam sąsiad odkupował i brał od śledziewskich. (patrze pod takim względem ze zaprawa była lepszej konsystencji i koloru a mniej go szło niż tego co był od śledziewskich) To zapraszam do siebie. Pokaże fundament pod ogrodzenie. połowa jest zrobiona z uniwersalnego i połowa z jedynki To murowania zamówiłem jedynkę chociaż tu sądzę że uniwesalny by wystarczył. do ogrodzenia nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 09.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Tańszy jest Replin, ale jak raz wziąłem cement uniwersalny to już dziękuję. Wolę dopłacić i kupić jedynkę u śledziewskich A co z nim jest nie tak? Pozdrawiam my tam mielismy cement z Replina uniwersalny i był lepszy niż jak nam sąsiad odkupował i brał od śledziewskich. (patrze pod takim względem ze zaprawa była lepszej konsystencji i koloru a mniej go szło niż tego co był od śledziewskich) To zapraszam do siebie. Pokaże fundament pod ogrodzenie. połowa jest zrobiona z uniwersalnego i połowa z jedynki To murowania zamówiłem jedynkę chociaż tu sądzę że uniwesalny by wystarczył. do ogrodzenia nie polecam fakt faktem jest ze moze to też zależeć przecież od partii, my od śledziewskich dostalismy wtedy jasny cement i szło go dużo do zaprawy. nię mówie ze nie mógł być kiepski ten z Replina ale wszystko moze zalezec od partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.08.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hejka! Gdzie mozna kupic niedrogo dobre bloczki fundamentowe i piasek do zasypywania fundamentow?Moze ktos ma dobre namiary? Pozdro! Moim zdaniem najlepsze bloczki ma Korzeniak Niestety Korzeniak nie produkuje od 3 miesięcy bloczków, a jedynie stropy teriva, które mu schodzą na pniu. Namiary na bloczki: betoniarnia Desno 602-58-96-28 Stalbud 022-783-31-21 Dobry piasek do zasypki razem z koparką: 602-49-10-10 Pozdr DM wiem, że Korzeniak nie produkuje bo bywam tam co drugi dzień dobry piach ma jeszcze Lewandowski , ale gdzieś mi uciekł namiar. w każdym razie raz brałem od niego, a reszę od kogoś innego i byłem bardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.08.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hej sąsiedzi!Gdzie kupię kręgi betonowe z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 11.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam!Potrzebuję 3 informacji1. gdzie dobry i tani bloczek2. Gdzie tani i dobry styropian na fundament.3. Potrzebuję kontener lub barak za mniej niż 600 pln miesięcznie albo kupić za max 3 tyś.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 11.08.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam! 3. Potrzebuję kontener lub barak za mniej niż 600 pln miesięcznie albo kupić za max 3 tyś. PZDR Adresu i telefonu dokładnie nie znam, ale jak się jedzie drogą pomiędzy Kobyłką a Wołominem to gość sprzedaje i wypożycza takie rzecy jak kontener. Jak będzie miał jakieś próchno to za mniej niż 3000zł. Ci sprzeda. Wybacz, że jestem taki złośliwy, ale takie są realia. Wypożyczalnia w W-wie też jest przy ul. Konstruktorskiej. Poza tym, spróbuj z tymi numerami: 1. 604419366. 2.603192476. Sam szukałem i były dla mnie trochę za drogie (ponad 2000zł.). Jeden z tych telefonów może być do tej wypożyczalni w W-wie, ale już nie wiem który jest który. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 12.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dopiero co przyjechałem z urlopu a tu takie nowinki http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-6687.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 12.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam! 3. Potrzebuję kontener lub barak za mniej niż 600 pln miesięcznie albo kupić za max 3 tyś. PZDR Adresu i telefonu dokładnie nie znam, ale jak się jedzie drogą pomiędzy Kobyłką a Wołominem to gość sprzedaje i wypożycza takie rzecy jak kontener. Jak będzie miał jakieś próchno to za mniej niż 3000zł. Ci sprzeda. Wybacz, że jestem taki złośliwy, ale takie są realia. Wypożyczalnia w W-wie też jest przy ul. Konstruktorskiej. Poza tym, spróbuj z tymi numerami: 1. 604419366. 2.603192476. Sam szukałem i były dla mnie trochę za drogie (ponad 2000zł.). Jeden z tych telefonów może być do tej wypożyczalni w W-wie, ale już nie wiem który jest który. pozdrawiam. Dzięki już kupiłem, doceniam pomoc i polecam się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 12.08.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dopiero co przyjechałem z urlopu a tu takie nowinki http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-6687.htm Nie ciesz się. U Ciebie nie działa. Sprawdzałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 13.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dopiero co przyjechałem z urlopu a tu takie nowinki http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-6687.htm Nie ciesz się. U Ciebie nie działa. Sprawdzałem. Pozdrawiam Nie ma to jak delikatne sprowdzenie na ziemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 13.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Uwaga!Ponieważ ziemia Sulejowsko/Halinowsko/Cisiewska jest mi droga to przesyłam link do opisu człowieka kręcącego się w tym terenie terenie kremowym AUDI A8, niejaki Pieńkowski Zbigniew Stanisław z Puznówki co nie wywiązuje się z umów, nie będę używał słów osz..t bo o tym sąd zdecyduje, ale kłamcą mogę bo nie wywiązał się z umowy a kontaktu też z nim nie ma. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=42058&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=halin%F3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 13.08.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dopiero co przyjechałem z urlopu a tu takie nowinki http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-6687.htm Nie ciesz się. U Ciebie nie działa. Sprawdzałem. Pozdrawiam To nie oto chodzi czy działa, czy nie. taki internet to i tak dupa Chodzi że wioska i istnieje opcja skorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 14.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Czesc, Nie wiem, czy cos z tego jeszcze wyjdzie, ale rzuce temat na forum....Pod wplywem chwili wpalem na pewien pomysl:- z okazji zakonczenia budowy urzadzic grilla, na ktorym spotkalibysmy sie na wszyscy budujacy z okolic Halinowa + wykonawcy, z ktorych bylem zadowolony.Moglibysmy sie poznac, a Ci ktorzy szukaja jeszcze wykonawacow wymienic poglady osobiscie lub poznac sie z osobami, z ktorych uslug ja korzystalem... Co Wy na to? pzdr H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legia1916 14.08.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Hej!Nasza budowa jest już w trakcie prac wykończeniowych więc mamy więcej czasu, żeby napisać coś na forum:)Planuję na zimę zakup drewna do kominka, ponieważ mam znajomego leśnika w okolicach białegostoku chcę kupić drewno własnie od niego.Transport z tamtych stron jest dosyć drogi a na samochód można załadować ok. 40 m3 drewna, więc szukam chętnych, którzy chcieliby skorzystać z takiej oferty, ja planuję zakup ok. 15 m3 w połowie września ( musi troszkę przeschnąć)Drewno głównie dąb i brzoza, cena atrakcyjna.Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontaktakt na priv. Pozdrawiamy z "kanadyjskiej" Grabiny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts