mmartaf 28.08.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jak myslicie 450 zł za wykop fundamentów koparką to cena do przyjęcia??Macie namiary na jakis w miare tani piach do fundamentow?? Stal biorę u Kowalczyka 2500 tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jak myslicie 450 zł za wykop fundamentów koparką to cena do przyjęcia?? Macie namiary na jakis w miare tani piach do fundamentow?? Stal biorę u Kowalczyka 2500 tona Kowalczyk jest drogi i dla bogaczy!!!!!!!! koparka przyzwoita cena, piach: 6131153 nie pamiętam jak mają na nazwisko ale towar super i cena przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a skąd ten Thomas? masz jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a skąd ten Thomas? masz jakieś namiary? 22 6790501 nie wiem skąd są ale przywożą prawie w białych rękawiczkach i pani mi mówiła, że chcą być konkurencja dla Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.08.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ja w Thomasie zapłaciłam 3.08.2007 za B20 251 zł, B25 264 i jak pisałam, B20 był jak B25. Jak budować dla siebie to od razu dobrze Już wylałem z Pawbudu, ale cena mnie wnerwia. Jak masz jakiś namiar na Thomasa to chętnie. Jeszcze pewnie raz będę zamawiał to porównam ich oferty. Moje majstry uważają, że Pawbud na naszym terenie ma towar najlepszy. U mnie na razie innego nie brałem. Fakt, że beton mają super. Moje majstry w zeszłym roku robili podobny strop u sąsiadów. I sąsiedzi zamówili beton na strop od Sadowskiej. Podobno sama woda. Doszło do tego, że nie chcieli im zapłacić za te B20. Sąsiedzi zagrozili, że sprowadzą fachowca i sprawdzi on klasę betonu. No to podobno firma zapytała, a ile Państwo możecie zapłacić? Zapłacili jakieś grosze. Ponieważ zbrojenie mieli dobre to zaryzykowali. No i stoi do dzisiaj. Ale mówili, że pieniądze nie były warte tych nerwów. Dzisiaj zapytałem o tą historię majstrów. to ile mógł mieć ten beton u sąsiadów? a oni że ok B7,5 max B10. Nie wiem tylko jak mogła to pociągnąć pompa. Może bajki jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 28.08.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 pilnie potrzebny elektryk (tylko nie pan Maksymilian W. byłam dziś z nim umówiona lecz niestety nie dotarł na spotkanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.08.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a skąd ten Thomas? masz jakieś namiary? 22 6790501 nie wiem skąd są ale przywożą prawie w białych rękawiczkach i pani mi mówiła, że chcą być konkurencja dla Lafarge dzięki No jak konkurencja dla Lafarge to mają dalekie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 pilnie potrzebny elektryk (tylko nie pan Maksymilian W. byłam dziś z nim umówiona lecz niestety nie dotarł na spotkanie) 601 742 347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 28.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 dzięki wielkie jutro zadzwonie do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.08.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 też go będę zamawiał do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 29.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a skąd ten Thomas? masz jakieś namiary? 22 6790501 nie wiem skąd są ale przywożą prawie w białych rękawiczkach i pani mi mówiła, że chcą być konkurencja dla Lafarge dzięki No jak konkurencja dla Lafarge to mają dalekie plany Cześć A więć powiem Ci, że dzwoniłem do Thomasa. Cena 251zl za B20 to cena netto. Do tego pompa 26 zł za metr i jeszcze dojazd 280 zł./ Brałem pod uwagę dużą pompę/ Brałem 18 metrów, także metr wyszedł by 292 netto. Cena Pawbudu była ze wszystkim 290 netto. Przy zamówieniu mniejszym niż 18 m Thomas wychodzi jeszcze drożej. Także ceny jednak są porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 29.08.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Moje majstry w zeszłym roku robili podobny strop u sąsiadów. I sąsiedzi zamówili beton na strop od Sadowskiej. Podobno sama woda. Doszło do tego, że nie chcieli im zapłacić za te B20. Sąsiedzi zagrozili, że sprowadzą fachowca i sprawdzi on klasę betonu. No to podobno firma zapytała, a ile Państwo możecie zapłacić? Zapłacili jakieś grosze. Ponieważ zbrojenie mieli dobre to zaryzykowali. No i stoi do dzisiaj. Ale mówili, że pieniądze nie były warte tych nerwów. Dzisiaj zapytałem o tą historię majstrów. to ile mógł mieć ten beton u sąsiadów? a oni że ok B7,5 max B10. Nie wiem tylko jak mogła to pociągnąć pompa. Może bajki jakieś Myślę, że to bajki. Ja zamawialem beton od p.Sadowskiej (inaczej Betoniarnia Majdan, tel. 502-536-092) juz trzy razy i zawsze byl w porzadku. Kontakt mam z polecenia kilku osób, a aktualna cena 240 zł netto za B20 plus pompa. Dobre rzeczy słyszałem o Pawbudzie również, tylko beton sprzedają drożej. Jakości pomiędzy Pawbudem i Majdanem nie porównywałem. Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 29.08.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No ja też ją miałem z polecenia, ale się nie zdecydowałemMój znajomy brał od nich w tym roku i nie narzekałTa sprawa dotyczy wcześniejszego okresu i podobno nie jest bajką. Widocznie poprawili jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 W sprawie betonu porównaj specyfikację ja wiem, ze jak chciałam B 20 to dostałam B25 i tyle. Do mnie Pawbud miał dość dlaleko i pompa wyszła dużo drożej. Moje Majstry powiedziały, ze beton pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 30.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Skoro juz piszecie o jakości betonu...Czy ktoś brał beton z firmy JanPol (25 759-38-92)?Dzwoniłem 27 sierpnia i B20 był po 240 netto + pompa 300 zł + wypompowanie 15zł/m3.Czyli wychodzi ok. 270 zł netto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.08.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Gdzieś za 2 tygodnie będę oddawał barak jaki wynajmowałem na czas prac u mnie ekipy od stanu surowego. Kosztował 350 zl za miesiąc. Jest na kółkach i można go przeciągnąć - jesli ktoś chciałby przejąć piszcie na priv. Pisłam do Ciebie na PW, ale nie doczekałam się żadnej odpowiedzi. Czy oferta nadal jest aktualna? Jesli nie to napisz, z której wypożyczalni jest barak. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 30.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Chciałbym zapytać gdzie kupywaliście cegłę klinkierową? PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zadzwoń do Stal BuduII na Piłsudzkiego dla mnie pan Darek załatwił towar z pod ziemi i jeszcze zostaje ci http://www.klinkierbud.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 30.08.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Mińsk Mazowiecki KONSTANS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 31.08.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mińsk Mazowiecki Konstal Dzięki, a mógłbym prosić o kontakt telefoniczny, bo niestety nie moge ich namierzyć w internecie... Pozdr DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts