Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Uwaga na tego człowieka:

Zakład Usługowy

Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny

Stanisław Zbigniew Pieńkowski

Puznówka 164A

08-440 Pilawa

"Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy

Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka

Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki.

Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwaga na tego człowieka:

Zakład Usługowy

Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny

Stanisław Zbigniew Pieńkowski

Puznówka 164A

08-440 Pilawa

"Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy

Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka

Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki.

Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potwierdzam w 100 %. U mnie rozgrzebał strop, kasę wziął i zniknął. Prawdopodobnie znalazł innego inwestora, z którego wydoi kasę i pójdzie dalej. Omijajcie z dalejka Stanisława Zbigniewa Pieńkowskiego.

To najzwyklejszy OSZUST.

Potwierdzam w 100 %. U mnie rozgrzebał strop, kasę wziął i zniknął. Prawdopodobnie znalazł innego inwestora, z którego wydoi kasę i pójdzie dalej. Omijajcie z dalejka Stanisława Zbigniewa Pieńkowskiego.

To najzwyklejszy OSZUST.

Potwierdzam to co napisane. U mnie efekt był podobny. Wiem że również hurtownicy bardzo poszukują Pieńkowskiego z Puznówki. Nie dajcie się nabrać. Z nieoficjalnych informacji wiem, że znalazł następnych naiwnych i podobno robi jakąś szkołę. Strach się bać !!!!! UWAGA PIEŃKOWSKI :evil:

mam pytanie: może ktoś z Was ma zbędne deski po szalowaniu i chce się ich tanio pozbyć? :)

jeśli tak to proszę o info na priva

pozdrawiam

Za jakis miesiac bede miala duzo desek po szalunkach (musze tylko zrobic fundament pod ogrodzenie) jesli mozesz poczekac to chetnie sie ich pozbędę.

Jeśli pytacie się o tynkarza to podaje namiary:

Tadeusz Olczak, pracuje z synek + pomocnik.

Telefon do syna:

505-233-716

Czy ktoś może z Was budował/buduje swój dom z Porothermu?

Mam w projekcie wpisany Porotherm 30 cm. + wełna i choć wcześniej chciałem budować z Max-a to teraz zastanawiam się nad tym Porothermem.

Słyszałem bowiem, że najlepszy Porotherm jest z pod Częstochowy, natomiast ten z Dobrego i Zielonki jest diabła warty. :wink: Czy możecie potwierdzić te informacje? Czy to prawda, że jak się przerżnie taką cegłę na pół to czasem jest czarny pył zamiast "ceglanej cegły"? No i jak to się przedstawia cenowo z np. 24 cm. gazobetonem w naszej okolicy?

Zapraszam do podzielenia się swoim doświadczeniem i z góóóry dziękuję za info.