markiz 06.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Dlaczego ten wątek jest w Ogłoszeniach drobnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Za jakiś czas będę mógł odsprzedać stemple z sąsiadem 180+40 szt wiadomość na priv Po co komu sąsiad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 08.09.2007 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Za jakiś czas będę mógł odsprzedać stemple z sąsiadem 180+40 szt wiadomość na priv Po co komu sąsiad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 08.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Uwaga na tego człowieka: Zakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki. Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.09.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Uwaga na tego człowieka: Zakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki. Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potwierdzam w 100 %. U mnie rozgrzebał strop, kasę wziął i zniknął. Prawdopodobnie znalazł innego inwestora, z którego wydoi kasę i pójdzie dalej. Omijajcie z dalejka Stanisława Zbigniewa Pieńkowskiego. To najzwyklejszy OSZUST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 10.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 mam pytanie: może ktoś z Was ma zbędne deski po szalowaniu i chce się ich tanio pozbyć? jeśli tak to proszę o info na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo71 10.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy domu w stanie surowym wiosną 2008r w Cisiu koło Halinowa. Z góry dziękuję za przesłane namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 10.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 A ja poszukuję kogoś do ogrodzenia. Na gwałt. P.S. Księciu, masz u mnie flaszkę. Tynki miooodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.09.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Potwierdzam w 100 %. U mnie rozgrzebał strop, kasę wziął i zniknął. Prawdopodobnie znalazł innego inwestora, z którego wydoi kasę i pójdzie dalej. Omijajcie z dalejka Stanisława Zbigniewa Pieńkowskiego. To najzwyklejszy OSZUST. Potwierdzam to co napisane. U mnie efekt był podobny. Wiem że również hurtownicy bardzo poszukują Pieńkowskiego z Puznówki. Nie dajcie się nabrać. Z nieoficjalnych informacji wiem, że znalazł następnych naiwnych i podobno robi jakąś szkołę. Strach się bać !!!!! UWAGA PIEŃKOWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 10.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 A ja poszukuję kogoś do ogrodzenia. Na gwałt. P.S. Księciu, masz u mnie flaszkę. Tynki miooodzio. a dajcie no namiary na te miodzio tynki na wiosnę będzie jak znalazł ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 A ja poszukuję kogoś do ogrodzenia. Na gwałt. P.S. Księciu, masz u mnie flaszkę. Tynki miooodzio. a dajcie no namiary na te miodzio tynki na wiosnę będzie jak znalazł ... pozdrawiam to i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 10.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 mam pytanie: może ktoś z Was ma zbędne deski po szalowaniu i chce się ich tanio pozbyć? jeśli tak to proszę o info na priva pozdrawiam Za jakis miesiac bede miala duzo desek po szalunkach (musze tylko zrobic fundament pod ogrodzenie) jesli mozesz poczekac to chetnie sie ich pozbędę. Jeśli pytacie się o tynkarza to podaje namiary: Tadeusz Olczak, pracuje z synek + pomocnik. Telefon do syna: 505-233-716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 10.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 P.S. Księciu, masz u mnie flaszkę. Tynki miooodzio. Na pewno się zgłosze ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 11.09.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witajcie, macie może namiary na kogoś do zrobienia deskowania i papowania niezadużego, dwuspadowego dachu. Proszę podzielcie się swoimi kontaktami z sąsiadką, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 11.09.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A i jeszcze jedna prośba , wielka, czy macie może namiary na kogoś kto ma HDS do transportu pustaków i jakiegoś chyba Stara do transportu więźby??? Jeszcze raz pozdrawiam Lenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.09.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 to ja się powtórzę: może ktoś z Was ma zbędne deski po szalowaniu i chce się ich tanio pozbyć? no i w miarę szybko...jeśli tak to proszę o info na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.09.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy ktoś z Was robił sobie instalację odgromową?Kto to robi? Elektryk czy dekarz?No i ile może to kosztować?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 11.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy ktoś może z Was budował/buduje swój dom z Porothermu? Mam w projekcie wpisany Porotherm 30 cm. + wełna i choć wcześniej chciałem budować z Max-a to teraz zastanawiam się nad tym Porothermem. Słyszałem bowiem, że najlepszy Porotherm jest z pod Częstochowy, natomiast ten z Dobrego i Zielonki jest diabła warty. Czy możecie potwierdzić te informacje? Czy to prawda, że jak się przerżnie taką cegłę na pół to czasem jest czarny pył zamiast "ceglanej cegły"? No i jak to się przedstawia cenowo z np. 24 cm. gazobetonem w naszej okolicy? Zapraszam do podzielenia się swoim doświadczeniem i z góóóry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 11.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja buduje z porothermu 25P+W Winderbergera (ponoć jest najlepszy) tydzień temu kupowałam 1 szt 7,5zł co do gazobetonu 24 kosztuje 9,5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 11.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Najlepszy jest porotherm który wypal w domowym piekarniku według receptury mojej praraprababci sorry za złośliwość ale te opowieści o porothermie można schować między bajki. Są okresy w których porortherm jest lepszy lub gorszy ale to z każdej cegielni\ Mam dom z porothermu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts