mika31 19.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki imienniczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa1719500118 19.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Poszukuję namiary na sprawdzonych elektryków i hydraulików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raptos 19.09.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Poszukuję kogoś do zrobienia ogrodzenia ok 75 mb siatka na podmurówce, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 19.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Uuuu, mnie 4 wyrolowało. Poproszę nazwisko Twojego mistrza (może być na priw). Q. Czy możecie polecić jakiegoś dekarza do położenia blachodachówki? Poszukuję na przyszły tydzień. Mój dekarz zamówiony wycofał sie Blacha zamówiona, potem okna, ocieplenie i wszystko stanie, bo nie ma pokrycia Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 19.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Okazało się ,że wcisnął nas w okienko, a nam się, naiwnym, wydawało, że to dla nas termin. A tymczasem coś sie przesunęło i wypadliśmy z okienka Jutro mamy jeszcze zadzwonić. Cień szansy istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 21.09.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 z innej beczki: stoję przed wyborem agencji ochrony, rozważam juwentus i solid (widziałem tabliczki w swoim sąsiedztwie). czy szanowni sąsiedzi mają jakieś doświadczenia? opinie? przestrogi?z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.09.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 U mnie pierwszy był człowiek z solidu, właściwie pierwszy i ostatni, więc stanęło na solidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Mika, a ile płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 21.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dzięki mika jak wrażenia apropos fachowości? jak wykonana instalacja? (mocowania na klej? - bo czytałem takie opinie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Za instalację 2500. Jeśli chodzi ci o monitoring to chyba jakieś 70zł. Juz nie pamiętam, ale zaskoczyło mnie, że tak tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.09.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Do mnie też pierwszy solid i chyba jedyny bo jestem umówiony że jak już będę gotowy mam się odezwać. Zgadza się monitoring około 70zł co mnie też zaskoczyło. Facet miły i konkretny a fachowość można ocenić już po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 21.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 z innej beczki: stoję przed wyborem agencji ochrony, rozważam juwentus i solid (widziałem tabliczki w swoim sąsiedztwie). czy szanowni sąsiedzi mają jakieś doświadczenia? opinie? przestrogi? z góry dzięki! Ja chciałam sprawdzic warunki konkurencyjnych agencji, umówiłam się z Panem z Juwentusu i...nie przyjechał, nie zadzwonił. Stanęło na Solidzie. Instalację robiła nam firma alarmowa a Solid jedynie wpiął się ze swoim sprzetem do kabli (podobno tak jest lepiej ). Płacimy 70 zł + Vat czyli troche ponad 80 zł. Sa szybcy juz niejednokrotnie mielismy proby wlamania (ktos chcial podniesc rolety) i przyjezdzaja natychmiast (w ciagu kilku minut). A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A w którym momencie pojawiła się u was instalacja alarmowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 22.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 U mnie w pierwszych dniach robienia tynków.Trochę się spóźnili z ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 22.09.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Poszukuję dekarza do blachy na za dwa tygodnie Halinów, materiał mój Lindab LPAL 250 metrów kwadratowych plus rynny tej samej firmy dach dwuspadowy 4 lukarny. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 22.09.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ja szukam na już. Jak kogoś znajdziesz wolnego od teraz to poproszę namiar, ja ze swej strony też postaram się pomóc. Na razie mam jutro spotkanie. Mają zacząć w czwartek, ale ja już nikomu nie wierzę. Budowa w Grabinie. SZUKAM JESZCZE MURARZA NA JEDEN 4 METROWY KOMIN. Na teraz - przed dachem. POŻYCZCIE MI MURARZA, PROSZĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Bezdomna, moi murarze są zajęci ale może pochoodź po okoliczny budowach i po pytaj. Jak tak znalazłam moją ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 24.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Sąsiedzi macie może numer lub adres do wypożyczalni maszyn w halinowie podobno takowa jest. Potrzebna mi zagęszczarka na już ( markop ma w naprawie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monieq 25.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 dzięki mika jak wrażenia apropos fachowości? jak wykonana instalacja? (mocowania na klej? - bo czytałem takie opinie...) tak, to prawda, na klej!! niestety wlasnie tak zrobione jest u nas przez Solid - zalujemy, ze nie zrobil nam instalacji elektryk ale juz nie bylo czasu radze pilnowac instalatora i patrzec mu na rece: - zeby jakos w miare sensownie te kable pociagnal i pozostawial zapas kabla jak trzeba, - na jakiej wysokosci umieszcza czujki - u nas probowali montowac w jednym pomieszczeniu na roznych wysokosciach, - jakie czujki probuje wcisnac - kazda czujka moze byc inna - a bo tak mu sie z magazynu wzielo, - i konsekwentnie nie placic poki nie zrobia jak powinni, nie zamontuja wlasciwych czujek na wlasciwych wysokosciach itd. a z samych uslug to nawet jestesmy zadowoleni - na razie odpukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 25.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A w którym momencie pojawiła się u was instalacja alarmowa? W dwa dni po zamontowaniu okien, poniewaz budowe mamy na odludziu i jeszcze wtedy nikt tam nie mieszkal z sasiadow, balismy sie włamania. Ja konsultowałam instalację alarmową z kilkoma fachowcami i zawsze przewijała się ta sama rada: kłaść tyle kabli ile się da nawet jeśli nie planujemy na poczatku montażu wszystkich zabezpieczeń i każdą czujkę montować na oddzielnym kablu. Od znajomych którzy juz posiadaja instalację alarmową usłyszeliśmy zeby nie kłaść instalacji przez konkretna firmę ochroniarską bo są potem problemy przy próbie zmiany firmy, ale nie pamiętam dlaczego są problemy. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts