tosinek 09.10.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 uwaga pilnie poszukuję projektanta instalacji gazowej, profesjonalnego i rozsądnego cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 09.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 A macie namiary na ekipe, ktora zajmuje sie ociepleniem poddasza + polozenie plyt karton-gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 09.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 witam! Zostaly mi dwie palety bloczkow fundamentowych. Towar jest bardzo dobry, i kupiony miesiac temu. Ja zaczelem budowe tydzien temu, i mam nadzieje ze do soboty bedzie gotowy stan zero. jesli ktos jest zainteresowany podaje numer telefonu: 609800656 do obebrania w grabinie! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaZ 10.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 cześć, Będę wdzięczna za wszelkie namiary na projektantów i ekipy wykończeniowe - godne zaufania, solidne i nie zdzierające za bardzo;) budujemy się w Halinowie k. Wawy. z góry dziękuję![email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Jeszcze raz proszę o namiary na elektryków. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 10.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 witam! Zostaly mi dwie palety bloczkow fundamentowych. Towar jest bardzo dobry, i kupiony miesiac temu. Ja zaczelem budowe tydzien temu, i mam nadzieje ze do soboty bedzie gotowy stan zero. jesli ktos jest zainteresowany podaje numer telefonu: 609800656 do obebrania w grabinie! pozdrawiam Ile wchodzi na paletę bo nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legia1916 10.10.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Pittek, na palecie jest 78 szt.Wiem bo Arol to nasz sąsiad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 10.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Elektrycy z okolicy : Pan Maksio niedrogi i fachowy tylko trochę ciężko uchwytny - 607 459 788 I drugi droższy ale uchwytny - 601 742 347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 11.10.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Pittek, na palecie jest 78 szt. Wiem bo Arol to nasz sąsiad. Pozdrawiam dzięki x 2 palety pewnie akurat tyle bym potrzebował do Kazimierowa tylko na plecach tego się nie przeniesie, a znowu z przyczepką jeździć to trochę zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 11.10.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witam sąsiadów , czy może ktos ogrzewa swój domek eko groszkiem jesli tak to jakiej firmy kotłem , mam dylemat, który kupić ,jest taki wybór ze głowa mala moze ktoś mi doradzi. Pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 12.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam sąsiadów , czy może ktos ogrzewa swój domek eko groszkiem jesli tak to jakiej firmy kotłem , mam dylemat, który kupić ,jest taki wybór ze głowa mala moze ktoś mi doradzi. Pozdrawiam Czarek Mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 12.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witam sąsiadów , czy może ktos ogrzewa swój domek eko groszkiem jesli tak to jakiej firmy kotłem , mam dylemat, który kupić ,jest taki wybór ze głowa mala moze ktoś mi doradzi. Pozdrawiam Czarek Tutaj są linki do tematów o eko-groszku, może będą przydatne: http://forum.muratordom.pl/najczesciej-zadawane-pytania-czyli-zanim-napiszesz,t47119.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 12.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Tutaj są linki do tematów o eko-groszku, może będą przydatne: http://forum.muratordom.pl/najczesciej-zadawane-pytania-czyli-zanim-napiszesz,t47119.htm Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 14.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 A macie namiary na ekipe, ktora zajmuje sie ociepleniem poddasza + polozenie plyt karton-gips? Dołączam do pytania... Jeśli macie namiar na kogoś kto by się podjął, poproszę na priv, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 14.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam wszystkich! Stan zero juz gotowy ,ekipa byla sprawna i w miare solidna , jedynie "chudziak"wylali mi tak jak by byl ijuz po paru skrzynkach piwa.Dalej stan surowy otwarty dopiero w lecie 2008, jak beda mieli czas bo prowadza kilka budow na raz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 15.10.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam, czy ktos z sasiadow moze polecic dobrego kominkarza do podlaczenia kominka wzglednie zrobienia obudowy? Na ulicy Powstania Styczniowego widzialem na bramie domu tablice "kominki". Czy ktos korzystal z uslug tego pana?Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 15.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kominki : Podobno dobry fachowiec i w rozsądnej cenie : 604470713 pan Pokrzywnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 15.10.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Sąsiedzi! Ile czekaliście na wykonanie protokołu odbioru skrzynki?Ja już miesiąc, a jeszcze mówią o 2 tygodniach. Tymczasem p.Kudliński mówił coś o dwóch tygodniach. Czy jest sposób na przyspieszenie tego? Czy wiecie do kogo uderzyć kogo zacząć molestować?I może mi ktoś wyjaśni (załatwianie prądu to dla mnie wciąż jakaś magiczna procedura) jakie będą następne kroki? Czy moje czy elektryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 15.10.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam, czy ktos z sasiadow moze polecic dobrego kominkarza do podlaczenia kominka wzglednie zrobienia obudowy? Na ulicy Powstania Styczniowego widzialem na bramie domu tablice "kominki". Czy ktos korzystal z uslug tego pana? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Mi robila firma TOMA - http://www.kominkitoma.pl Sprawy ustalalem z Marcinem Duniewskim - tel.: 022-559-10-27 Generalnie OK, chociaz troche zwodza z terminem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 15.10.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dekarze do dokończenia pokrycia gontem bitumicznym oraz ludzie do ocieplenia dachu potrzebni bardzo... może macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts