Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

No to teraz ja mam prośbę...

Prosze o namiary na ekipy do ocieplania domu :) tylko nie drogich prosze...

Tak to niestety tylko w Erze. Naprawde. Jak znajdziesz teraz na jesieni wolna ekipe to:

- albo masz wielkie szczescie i akurat im jakas robota nie wypalila

- albo sa to papraki, ktorych nikt nie chce.

To drugie bardziej prawdopodobne.

Sorry, ze tak brutalnie ale taka jest prawda. Lepiej poszukaj dobrej ekipy i umow sie na wiosne.

Ja szukalem we wrzesniu do otynkowania - dom niski, roboty dla sprawnej ekipy na dwa, gora trzy dni. Nie potrzeba rusztowan. Zapomnij. Tak wiec przekladam na wiosne.

ojejka faktycznie jestes brutal :lol: tragedia po prostu jest z tym :( gdzie Ci wszyscy ludzie??

NO ale cóż trzeba szukać nawet i na wiosnę... choć może jednak sie cos wykręci... my samo ocieplenie, tynk napewno na lato.... ooo to akurat na wiosne zrobisz tynk to mi dasz namiar :)

A ile zrobienie samego tynku?? bo pewnie wiesz jak sie za tym oglądałeś...

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój brat będzie chodzić do szkoły w Cisiu.

1) Ma sąsiada rówieśnika i oni znają to szkołę i są zadowoleni z niej

2)Bliżej

3)Nie cierpię molochów do którego sam musiałem chodzić po za tym nie najlepsze mieszanie jest dzieci w tak zróżnicowanym wieku.Ale to na własnym przykładzie i własnych przeżyciach :wink:

Zerówka w przedszkolu do którego chodził by dokończył już w starej ekipie :wink:

kupował moze ktoś tanią ziemie na podniesienie terenu?? ziemie/piach?? taką nadajacą sie na glinę??

Mamy duuuzo do podniesienia sie wiec moze byc na dolną warstwe taki ziemio /piach...

Ma ktoś jakiś namiar?? te standardowe do markopu i tego drugiego co jest przy tasie to mamy... a ma ktoś jeszcze jakichs??

Dołączam do grona budowniczych z Cisia i od razu mam prośbę, poszukuję cieśli, bo ten, z którym sie umawiałam przekłada ciągle termin rozpoczecia. Chciałam podpisac z nim umowę, ale nie ma czasu nawet, by to zrobic, wiec wydaje mi sie, że trzeba szukac innego.

Będę wdzięczna, za jakies namiary.

Skoro nie przemawiają do Ciebie inne argumenty, to może przemówi taki :) Jeśli ktoś mnie oszuka na tym, ile czasu pracował, drugi raz go nie wezmę. Może masz inne doświadczenia. Ja jak narazie zawiodłem się tylko na dwóch ekipach. I były to drobne prace. W większości jestem zadowolony, nawet bardzo zadowolony. Ekipę która budowała mi dom mogę polecić każdemu pod względem pracowitości, rzetelności , uczciwości , terminów.

Poprostu takich ekip trzeba szukać ze świecą :))) pzdr

Witam Szanownych Sąsiadów,

Zamierzam ruszyć z budową kwiecień, maj 2008 i jestem na etapie szukania ekipy. Bardzo pozytywnie piszesz o swojej ekipie. Mogę dostać od nich namiar? Chętnie z sobie pogadam. Może coś wyjdzie :)

Skoro nie przemawiają do Ciebie inne argumenty, to może przemówi taki :) Jeśli ktoś mnie oszuka na tym, ile czasu pracował, drugi raz go nie wezmę. Może masz inne doświadczenia. Ja jak narazie zawiodłem się tylko na dwóch ekipach. I były to drobne prace. W większości jestem zadowolony, nawet bardzo zadowolony. Ekipę która budowała mi dom mogę polecić każdemu pod względem pracowitości, rzetelności , uczciwości , terminów.

Zamierzam ruszyć z budową kwiecień, maj 2008 i jestem na etapie szukania ekipy. Bardzo pozytywnie piszesz o swojej ekipie. Mogę dostać od nich namiar? Chętnie z sobie pogadam. Może coś wyjdzie :)

Proszę bardzo

604-482-627

Na wiosnę mają mi jeszcze stawiać garaż, ale termin z nimi ustalałem w lipcu tego roku. Z tego co z nimi rozmawiałem wczoraj, będzie problem bo cały następny rok mają już zarezerwowany. Z mojego doświadczenia warto było na nich czekać. Ekipa ze sporym doświadczeniem

Słuchaj dzwoń do nich w mig bo wypadł im jeden termin na maj . Powiedz że tel masz od piotrka

pzdr i powodzenia