mika31 09.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.11.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. 15 zł z materiałem ręczne? to cena byłaby bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 09.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. Jak dodałaś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Co znaczy "zamontuje alarm"? Masz już okablowanie? Masz alarm? Q. Nie mam nic. Interesuje mnie kompleksowa usługa. Ciężka sprawa. Teraz przeważnie elektryk kładzie kable. Instalator tylko podłącza alarm. Pogadam ze znajomym, który się tym zajmuje. Q. Kable elektryk mi rozłoży. Zostaje montaż czujek i centrala. Witam Ja chętnie pomogę chociaż z czasem krucho .Mieszkam w Okuniewie , i jak nie zamontuje to mogę doradzić , można też czasami podjechac i zobaczyć pracujacy system ,jak i mozliwości które daje poza funkcjami ostrzegania o alarmie. Bardzo chętnie skorzystam, odezwę sie wieczorem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 09.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 15zł, ale zewnętrzne już 20zł. 15 zł z materiałem ręczne? to cena byłaby bardzo dobra bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 12.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam Wszystkich Chciałbym zapytać czy może Ktoś z Was ma zamontowane okna firmy JEZIERSKI przez jej najbliższego przedstawiciela - UNIPLAST ze Starej Miłosnej. Jeżeli tak to chciałbym prosić o opinie co do jakości montażu.A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz? PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 13.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ...A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz? Białe. VEKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 13.11.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja mam zamówione okna firmy jezierski w kolorze orzech bralam w minsku maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 13.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja mam zamówione okna firmy jezierski w kolorze orzech bralam w minsku maz. Dzieki za odpowiedz Czyli nie tylko mnie sie te okna podobaja. Chcialbym jeszcze zapytac czy zamowilas system Rondo (ja wlasnie zakup takiego rozwazam)? Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja mam zamówione okna firmy jezierski w kolorze orzech bralam w minsku maz. Dzieki za odpowiedz Czyli nie tylko mnie sie te okna podobaja. Chcialbym jeszcze zapytac czy zamowilas system Rondo (ja wlasnie zakup takiego rozwazam)? Pozdrowienia Darek M. ja też się na 99% zdecyduję na Jezierskiego, ale na system Cava. Darku mógłbyś przesłać mi swoja wycenę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A jeśli chodzi o kolor to biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.11.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 białe. Od zewnątrz - okleina. Witam Wszystkich Chciałbym zapytać czy może Ktoś z Was ma zamontowane okna firmy JEZIERSKI przez jej najbliższego przedstawiciela - UNIPLAST ze Starej Miłosnej. Jeżeli tak to chciałbym prosić o opinie co do jakości montażu. A swoją drogą to jakie macie kolor ram okiennych od wewnątrz? Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 14.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 zamowiłam ELITA THERMOhttp://www.jezierski.com.pl/?mid=offer&did=1&pid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 zamowiłam ELITA THERMO http://www.jezierski.com.pl/?mid=offer&did=1&pid=1 Marta, prześlij swoją wycenę bo mi już drugi raz szanowny pan wycenia a tempo ma tak ekspresowe, że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 14.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mi wycenił od razu na miejscu za 21 okien obustronna okleina 18000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 14.11.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Jeszcze mam jedno pytanie... Czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wykonanie przyłącza elektrycznego było wcześniej niż instalacja wewnętrzna?Czy taka sytuacja jest w ogóle możliwa? Ja mam przyłącze napowietrzne i wiem że Kudliński już podpisał umowę z ZE na wykonanie przyłączy w moim terenie. Jak sobie z tym poradzić - czy wystarczy jak elektryk rozprowadzi kilka kabli w środku, wypuści je w miejscu gdzie ma być przyłącze i napisze protokół odbioru instalacji, a dopiero później zrobić całą resztę instalacji w domu? PozdrowieniaDarek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 mi wycenił od razu na miejscu za 21 okien obustronna okleina 18000zł szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 14.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 hej ja się też przymierzałem do Jezierskiego (elita thermo), ale jakoś takie drogi mi się wydawały...macie może jakiegoś "taniego" dostawcę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 hej ja się też przymierzałem do Jezierskiego (elita thermo), ale jakoś takie drogi mi się wydawały... macie może jakiegoś "taniego" dostawcę? pozdrawiam ja dałam do wyceny w Oskarze w Mińsku Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 14.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 hej ja się też przymierzałem do Jezierskiego (elita thermo), ale jakoś takie drogi mi się wydawały... macie może jakiegoś "taniego" dostawcę? pozdrawiam Wydają się drogie w wersji białej, natomiast w przypadku obustronnego koloru jest tylko dopłata 20% (np. VEKA ma 35%), więc różnica robi się mniejsza. Pozdr DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts