Lolek70 14.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 no właśnie byłem w Mińsku i wydawało mi się drogo... a może mmartaf nam powie, gdzie zamawiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.11.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 no właśnie byłem w Mińsku i wydawało mi się drogo... a może mmartaf nam powie, gdzie zamawiała? Marta też dawała w Mińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 14.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 to czemu ma tak tanio? mnie wycenili już dość dawno temu na ok. 20.000 też 20 okienek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.11.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 to czemu ma tak tanio? mnie wycenili już dość dawno temu na ok. 20.000 też 20 okienek... moze masz większe okna, może kwestia dodatków: ciepła ramka, klamka z kluczykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 14.11.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 to czemu ma tak tanio? mnie wycenili już dość dawno temu na ok. 20.000 też 20 okienek... Możesz się wycenić u przedstawiciela Jezierskiego ze Starej Miłosnej, o którym pisałem wcześniej. Szybko odpowiada na maile z prośbą o wycenę, kontakt mailowy: [email protected] Pozdr DM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 14.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dałam swoje okna do wyceny e starej miłosnej to porównamy gdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dostałam wyceny z 2 punktów Pierwsza wycena:profil Schuco Elita Thermo skrzydło CAVA białe z ciepłą ramką, z klamką z kluczykiem Hoppe Secustic, okno balkonowe z ruchomym słupkiem, jedna część stała. 1765x1135 szt. 11765x1435 szt. 2565x1135 szt. 22850x2310 szt. 1 cena: 9218,09 http://www.lukaplast.pl Druga wycena ze Starej Miłosnej: z jedną różnicą okno 1765x1135 szt. 1 fix i nie wiem czy wycenili z ciepłą ramką 6873,13. Ciepła ramka+ fix to jakieś 400-450 pln. Czekam jeszcze na wycenę z Mińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 14.11.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dostalam wycenę ze starej milosnej za te same okna co w minsku mu wyszło 20080 (cena bez parapetów) tam z parapetami więc w minsku wychodzi jakieś 2500 taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 14.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 a co do jakści i wrażeń z wstawiania to napisze za jakies dwa tygodnie jak już bedzie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.11.2007 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dostałam wyceny z 2 punktów Pierwsza wycena: profil Schuco Elita Thermo skrzydło CAVA białe z ciepłą ramką, z klamką z kluczykiem Hoppe Secustic, okno balkonowe z ruchomym słupkiem, jedna część stała. 1765x1135 szt. 1 1765x1435 szt. 2 565x1135 szt. 2 2850x2310 szt. 1 cena: 9218,09 http://www.lukaplast.pl Druga wycena ze Starej Miłosnej: z jedną różnicą okno 1765x1135 szt. 1 fix i nie wiem czy wycenili z ciepłą ramką 6873,13. Ciepła ramka+ fix to jakieś 400-450 pln. Czekam jeszcze na wycenę z Mińska Po uwagach Pana Dariusza Wodnickiego chciałam podkreślić, że wycena jest z ciepłą ramką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 15.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Co do okien Jezierskiego widziałem je po zamontowaniu i słyszałem wiele pozytywnego o firmie, ale nigdy ich nie wyceniałemZdecydowałem się na Okno-plus. Moim zdaniem jedną z najlepszych firm na rynku. Okna bardzo porządnie wykonane z dodatkowym styropianem w środku. Podobno okna te uchodzą za drogie. Nic bardziej mylnego. Dawaliśmy do wyceny do 10 różnych producentów i Okno-plus wyszedł najkorzystniej. Uważam to za dobrą rekomendację , gdyż porównywałem cenowo ten sam typ okien. Różnice były w okolicy 10-15 % , a i jakość zdecydowanie najlepsza. Fakt, znalazłem jednego producenta, który przebił cenowo wszystkich, ale jakość jego okien pozostawiała wiele do życzenia, a produkcja odbywała się w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 15.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ktoś kozy szukał: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-dwa-piecyki-tzw-kozy-nieporet,t117179.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 15.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ktoś kozy szukał: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-dwa-piecyki-tzw-kozy-nieporet,t117179.htm Dobra cena jeśli komuś potrzebne są dwie podobno w Halinowie są po 140 zł . W OBI widziałem najtańszą po prawie 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ktoś kozy szukał: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-dwa-piecyki-tzw-kozy-nieporet,t117179.htm Dobra cena jeśli komuś potrzebne są dwie podobno w Halinowie są po 140 zł . W OBI widziałem najtańszą po prawie 500 zł Ciekawe ile to coś waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 15.11.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wykonanie przyłącza elektrycznego było wcześniej niż instalacja wewnętrzna? Czy taka sytuacja jest w ogóle możliwa?... No pewnie że możliwe. Nic nie musi rozprowadzać w domu. Możesz nie mieć domu, tylko skrzynkę w ogrodzeniu. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 16.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wykonanie przyłącza elektrycznego było wcześniej niż instalacja wewnętrzna? Czy taka sytuacja jest w ogóle możliwa?... No pewnie że możliwe. Nic nie musi rozprowadzać w domu. Możesz nie mieć domu, tylko skrzynkę w ogrodzeniu. Q. Tylko że ja mam przyłącze napowietrzne... A Pan Kudliński telefonów nie odbiera... Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 16.11.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Co do okien Jezierskiego widziałem je po zamontowaniu i słyszałem wiele pozytywnego o firmie, ale nigdy ich nie wyceniałem Zdecydowałem się na Okno-plus. Moim zdaniem jedną z najlepszych firm na rynku. Okna bardzo porządnie wykonane z dodatkowym styropianem w środku. Podobno okna te uchodzą za drogie. Nic bardziej mylnego. Dawaliśmy do wyceny do 10 różnych producentów i Okno-plus wyszedł najkorzystniej. Uważam to za dobrą rekomendację , gdyż porównywałem cenowo ten sam typ okien. Różnice były w okolicy 10-15 % , a i jakość zdecydowanie najlepsza. Fakt, znalazłem jednego producenta, który przebił cenowo wszystkich, ale jakość jego okien pozostawiała wiele do życzenia, a produkcja odbywała się w garażu Witam My również zdecydowaliśmy się na Okno-plus. Nasz znajomy polecił nam tą firmę. Początkowo myśleliśmy o oknach z firmy JOCZ, ale cena prawie nas zabiła Kiedy udaliśmy się do Okno-Plus, to się okazało, że cena bardziej przystępna, doradztwo bardziej fachowe, a okna tak samo dobre i ładne. I co najważniejsze, to możliwość własnej kompozycji różnych dostępnych opcji wg. własnych potrzeb I tak 8 sztuk + potrójne tarasowe po 37 % rabacie wyniosło nas 13.100 z montażem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 16.11.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 [My również zdecydowaliśmy się na Okno-plus. Nasz znajomy polecił nam tą firmę. Początkowo myśleliśmy o oknach z firmy JOCZ, ale cena prawie nas zabiła Kiedy udaliśmy się do Okno-Plus, to się okazało, że cena bardziej przystępna, doradztwo bardziej fachowe, a okna tak samo dobre i ładne. I co najważniejsze, to możliwość własnej kompozycji różnych dostępnych opcji wg. własnych potrzeb I tak 8 sztuk + potrójne tarasowe po 37 % rabacie wyniosło nas 13.100 z montażem. Pozdrawiamy Na jakim profilu jest Okno-Plus i gdzie kupywaliście okna? Pozdrowienia Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tost 16.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Witam serdecznie przyszłych sąsiadów, mój domek który się właśnie projektuje stanie w pięknym Józefinie, ale zanim stanie od razu zaczynam od prośby, czy ktoś z szanownych forumowiczów robił badania geologiczne podajcie proszę namiary na kogoś kto to może zrobić i napiszczie ile to może kosztować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 16.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 [My również zdecydowaliśmy się na Okno-plus. Nasz znajomy polecił nam tą firmę. Początkowo myśleliśmy o oknach z firmy JOCZ, ale cena prawie nas zabiła Kiedy udaliśmy się do Okno-Plus, to się okazało, że cena bardziej przystępna, doradztwo bardziej fachowe, a okna tak samo dobre i ładne. I co najważniejsze, to możliwość własnej kompozycji różnych dostępnych opcji wg. własnych potrzeb I tak 8 sztuk + potrójne tarasowe po 37 % rabacie wyniosło nas 13.100 z montażem. Pozdrawiamy Na jakim profilu jest Okno-Plus i gdzie kupywaliście okna? Pozdrowienia Darek M. Okna kupiliśmy w Warszawie ul. Popularna 6 A tutaj wszystkiego się dowiesz http://www.oknoplus.com.pl/oferta/okna/profile/activ/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts