Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów k. Warszawy

Bepo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować.

A sam nie dasz rady?

Ja swoją montowałem wczoraj (już drugą ta którą dostałem razem z dekoderem okazała się za mała ,jak tylko była mżawka to był brak sygnału) -musiałem kupić większą 100 i teraz nie ma problemu, generalnie montaż tej większej z ustawieniem zajął mi ok godziny.

http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1600_kartka-_032xx.jpg

Tradycyjnie jak co roku

sypią się życzenia wokół,

większość życzy świąt obfitych

i prezentów znakomitych,

a ja życzę, moi mili,

byście święta te spędzili

tak jak każdy sobie marzy.

Może cicho bez hałasu

idąc na spacer gdzieś do lasu,

może w gronie swoich bliskich

jedząc karpia z jednej miski,

może gdzieś tam w ciepłym kraju

czując się jak Adam w raju,

może lepiąc gdzieś bałwana,

jeśli śniegu napada.

Witam

Czy została komuś po budowie jakaś szopka, domek, pakamera (zwał jak zwał)? Może być drewniana jak i blaszana - byle nie za drogo. :wink:

Zastanawiam się czy zrobić sobie coś takiego samemu czy lepiej kupić a jeśli komuś zostało i zawala podwórko to chętnie się tym zajmę. :wink:

Witam

Czy została komuś po budowie jakaś szopka, domek, pakamera (zwał jak zwał)? Może być drewniana jak i blaszana - byle nie za drogo. :wink:

Zastanawiam się czy zrobić sobie coś takiego samemu czy lepiej kupić a jeśli komuś zostało i zawala podwórko to chętnie się tym zajmę. :wink:

Witam, kilka stron temu pisalam ze mamy do odsprzedania drewniak o wymiarach 3x5 m z szerokimi drzwiami pozwalajacymi na wstawienie betoniarki, dach jednospadowy opapowany, bez podlogi (u nas stoi na płytkach chodnikowych).

Jeśli jesteś zainteresowany to prosze o kontakt na gg 1754747 lub tel 501-581-596

Pozdrawiam

Pozdrawiam tych co muszą palić w kozach bo to prze...... jeździć codziennie i podniecać ogień ... jak się nie chce palić :)

Dzięki za pozdrowienia ;) Tak, oj nie chce się jeździć i palić. Dlatego nie palimy, nawet jak tam jesteśmy to i tak nie mamy czasu żeby się w to bawić. Mam nadzieję, że tynki nam nie poodpadają. Nic, ale jak już się zaczną porządne roboty to i palić będziemy. Dobrze, że na razie nie ma takich strasznych mrozów.

Pozdrawiamy

hej,

witam wszystkich po Świętach :-)

zaczynam się umawiać na wykończeniówkę (nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę) i stąd pytanie:

kafelki - 45 zł/m2 (nie ważne czy podłoga czy ściana)

tynki - 29 zł/m2 z materiałem

drogo to czy w normie?

ekipy są sprawdzone...

Witaj, za tynki płaciliśmy 32 pln z materiałem, gipsowe - maszynowo. Wiem, że drogo, ale póki co jesteśmy bardzo zadowoleni. Za kafelki jeszcze nie wiem, ale za poddasze- ocieplenie + kartongips - na gotowo 35 pln/m2