monia77w1 14.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kasiu, dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 19.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować. Może podjedz do najbliższego sklepu z Rtv, tam często pracownicy dorabiają sobie na montażach. Wysyłam Ci zapytanie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 19.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować. A sam nie dasz rady? Ja swoją montowałem wczoraj (już drugą ta którą dostałem razem z dekoderem okazała się za mała ,jak tylko była mżawka to był brak sygnału) -musiałem kupić większą 100 i teraz nie ma problemu, generalnie montaż tej większej z ustawieniem zajął mi ok godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.12.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No nie bardzo się mężowi chce za to zabierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A tak z innej beczki to powiem wam, że pierwszą noc we własnym domu mam już za sobą. Mąż dokonał uroczystego wódowania z sąsiadem, więc padł drętwy około 20stej, a ja całą noc latałam od okna do okna, bo mi coś szeleściło, pukałało, a czasami nawet klucz przekręcało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gratulacje, strasznie Wam zazdroszczę. Muszę dopytać o te ściany, czy aż tak źle było czy uszło? pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Najlepiej wpadnij i sama zobacz. Dla mojego męża może być, mnie w niektórych miejscach bije po oczach tymbardziej, że po sprzątaniu wiem już gdzie patrzeć.Będziemy teraz nocować w pierwszy weekend po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.12.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Podjadę, odezwę się przed przyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 21.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 mika31 napisał: Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować. Ja instalowalam tydzien temuTOM SAT MARSA501122660szybko i sprawnie zamontowalikoszt 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1600_kartka-_032xx.jpg Tradycyjnie jak co rokusypią się życzenia wokół,większość życzy świąt obfitychi prezentów znakomitych,a ja życzę, moi mili,byście święta te spędzilitak jak każdy sobie marzy.Może cicho bez hałasuidąc na spacer gdzieś do lasu,może w gronie swoich bliskichjedząc karpia z jednej miski,może gdzieś tam w ciepłym krajuczując się jak Adam w raju,może lepiąc gdzieś bałwana,jeśli śniegu napada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 24.12.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wesołych ŚWIĄT WSZYSTKIM I DUŻO RADOŚĆI Z DOMOWEGO CIEPEŁKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 28.12.2007 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Pozdrawiam tych co muszą palić w kozach bo to prze...... jeździć codziennie i podniecać ogień ... jak się nie chce palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 28.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Czy została komuś po budowie jakaś szopka, domek, pakamera (zwał jak zwał)? Może być drewniana jak i blaszana - byle nie za drogo. Zastanawiam się czy zrobić sobie coś takiego samemu czy lepiej kupić a jeśli komuś zostało i zawala podwórko to chętnie się tym zajmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 28.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Wszystkich budujących w Halinowie i okolicach!!! Mam prośbę : Proszę o namiary na geodetów do wytyczenia budynku ,oraz namiar na kierownika budowy. Z góry serdecznie dziękuje i życzę Szczęśliwego Nowego Roku 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 28.12.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Wszystkich budujących w Halinowie i okolicach!!! Mam prośbę : Proszę o namiary na geodetów do wytyczenia budynku ,oraz namiar na kierownika budowy. Z góry serdecznie dziękuje i życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 28.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 hej, witam wszystkich po Świętach zaczynam się umawiać na wykończeniówkę (nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę) i stąd pytanie: kafelki - 45 zł/m2 (nie ważne czy podłoga czy ściana) tynki - 29 zł/m2 z materiałem drogo to czy w normie? ekipy są sprawdzone... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 29.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Witam Czy została komuś po budowie jakaś szopka, domek, pakamera (zwał jak zwał)? Może być drewniana jak i blaszana - byle nie za drogo. Zastanawiam się czy zrobić sobie coś takiego samemu czy lepiej kupić a jeśli komuś zostało i zawala podwórko to chętnie się tym zajmę. Witam, kilka stron temu pisalam ze mamy do odsprzedania drewniak o wymiarach 3x5 m z szerokimi drzwiami pozwalajacymi na wstawienie betoniarki, dach jednospadowy opapowany, bez podlogi (u nas stoi na płytkach chodnikowych). Jeśli jesteś zainteresowany to prosze o kontakt na gg 1754747 lub tel 501-581-596 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 30.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Pozdrawiam tych co muszą palić w kozach bo to prze...... jeździć codziennie i podniecać ogień ... jak się nie chce palić Dzięki za pozdrowienia Tak, oj nie chce się jeździć i palić. Dlatego nie palimy, nawet jak tam jesteśmy to i tak nie mamy czasu żeby się w to bawić. Mam nadzieję, że tynki nam nie poodpadają. Nic, ale jak już się zaczną porządne roboty to i palić będziemy. Dobrze, że na razie nie ma takich strasznych mrozów. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_bichta 30.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 hej, witam wszystkich po Świętach zaczynam się umawiać na wykończeniówkę (nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę) i stąd pytanie: kafelki - 45 zł/m2 (nie ważne czy podłoga czy ściana) tynki - 29 zł/m2 z materiałem drogo to czy w normie? ekipy są sprawdzone... Witaj, za tynki płaciliśmy 32 pln z materiałem, gipsowe - maszynowo. Wiem, że drogo, ale póki co jesteśmy bardzo zadowoleni. Za kafelki jeszcze nie wiem, ale za poddasze- ocieplenie + kartongips - na gotowo 35 pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts