monia77w1 30.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam Wszystkich budujących w Halinowie i okolicach!!! Mam prośbę : Proszę o namiary na geodetów do wytyczenia budynku ,oraz namiar na kierownika budowy. Z góry serdecznie dziękuje i życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2008 Zajrzyj na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 31.12.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Dzięki Księciu za info. Pamiętałem, że pisałaś ale myślałem, że już sprzedałaś. Odezwę się po Nowym Roku by nie zakłócać przygotowań do Sylwestra. Czy możecie mi powiedzieć czy bloczki fundamentowe z Pęclina są w porządku? Słyszałem, że są miękkie - prawda to? A może gdzieś indziej w naszych okolicach są lepsze bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitekk 02.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Pozdrawiam tych co muszą palić w kozach bo to prze...... jeździć codziennie i podniecać ogień ... jak się nie chce palić Dzięki za pozdrowienia Tak, oj nie chce się jeździć i palić. Dlatego nie palimy, nawet jak tam jesteśmy to i tak nie mamy czasu żeby się w to bawić. Mam nadzieję, że tynki nam nie poodpadają. Nic, ale jak już się zaczną porządne roboty to i palić będziemy. Dobrze, że na razie nie ma takich strasznych mrozów. Pozdrawiamy Ja już nabrałem wprawy w paleniu i idzie mi to sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Poszukuję jakiegoś sprawdzonego i solidnego stolarza do wykonania szafek do łazienki w Sulejówku i okolicach. Polecalibyście kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 02.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Czesc! Sproboj z gosciem z Chobotu - Adam Bajda, kontakt na niego znajdziesz na stronach mebli ChobotAdam BAJDA 0 - 601 30 40 45 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 02.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam Wszystkich budujących w Halinowie i okolicach!!! Mam prośbę : Proszę o namiary na geodetów do wytyczenia budynku ,oraz namiar na kierownika budowy. Z góry serdecznie dziękuje i życzę Szczęśliwego Nowego Roku 20 Ja korzystalem z uslug P. Sylwii Czerwinskiej Szostak (604-958-375). Biuro ma Halinowie, na Jana Pawła (bodajze 1) Jest tez gosc, ktory nazywa sie Orzelski 608-484-377 pozdrawiam i rowniez wszystkim zycze szczescia w nowym roku - niech hurtownie, wykonawcy banki i urzedy sprzyjaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 02.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 hej, witam wszystkich po Świętach zaczynam się umawiać na wykończeniówkę (nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę) i stąd pytanie: kafelki - 45 zł/m2 (nie ważne czy podłoga czy ściana) tynki - 29 zł/m2 z materiałem drogo to czy w normie? ekipy są sprawdzone... pozdrowienia tynki nie pamietam juz.... kafelki - cena niezla na wiosne tego roku, teraz nie wiem. Ale dowiedz sie, jak licza za listwy ozdobne, szlifowanie krawedzi na 45 stopni(chyba, ze tego nie bedziesz robic), i za dlubanine, przy polkach, wnekach itp. czesto licza to jako metr biezacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hefalump 02.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować. u mnie instalowal Cyfre+ (ale chyba do tego sie nie ograniczaja) punkt z ul. Plowieckiej 11, 815-43-88, 501-122-660, 607-886-624. n nie miala mini-mini dla dzieci i disney channel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 03.01.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Czy ktoś ma namiary na instalatorów anten? Potrzebuję antenę do n tv zainstalować. u mnie instalowal Cyfre+ (ale chyba do tego sie nie ograniczaja) punkt z ul. Plowieckiej 11, 815-43-88, 501-122-660, 607-886-624. n nie miala mini-mini dla dzieci i disney channel.... Dzięki już znalazłam. Za 150 za antenę z konwerter quadem i podłączenie 2 n-ek do odbiorników. Służę namiarami jakby ktoś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki wielkie, sprawdzę gościa. Czy ktoś jeszcze korzystał z usług stolarza? Czesc! Sproboj z gosciem z Chobotu - Adam Bajda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 na wiosnę dostawałem oferty na poziomie 45-50 pln/m2 więc to chyba standardowa teraz cena. Zdecydowanie hefalump ma rację - na końcu roboty okazuje sie że każda pierdoła poza kładzeniem glazury jest wyceniana oddzielnie. Można znaleźć jakąś stronę glazurnika w necie z obszernym cennikiem i poprosić pana Kazia o podanie wszystkich cen według takiego wzorca. hej, witam wszystkich po Świętach zaczynam się umawiać na wykończeniówkę (nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę) i stąd pytanie: kafelki - 45 zł/m2 (nie ważne czy podłoga czy ściana) tynki - 29 zł/m2 z materiałem drogo to czy w normie? ekipy są sprawdzone... pozdrowienia tynki nie pamietam juz.... kafelki - cena niezla na wiosne tego roku, teraz nie wiem. Ale dowiedz sie, jak licza za listwy ozdobne, szlifowanie krawedzi na 45 stopni(chyba, ze tego nie bedziesz robic), i za dlubanine, przy polkach, wnekach itp. czesto licza to jako metr biezacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzo 03.01.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 na wiosnę dostawałem oferty na poziomie 45-50 pln/m2 więc to chyba standardowa teraz cena. Zdecydowanie hefalump ma rację - na końcu roboty okazuje sie że każda pierdoła poza kładzeniem glazury jest wyceniana oddzielnie. Można znaleźć jakąś stronę glazurnika w necie z obszernym cennikiem i poprosić pana Kazia o podanie wszystkich cen według takiego wzorca. hej, witam wszystkich po Świętach zaczynam się umawiać na wykończeniówkę (nie ma co zostawiać na ostatnią chwilę) i stąd pytanie: kafelki - 45 zł/m2 (nie ważne czy podłoga czy ściana) tynki - 29 zł/m2 z materiałem drogo to czy w normie? ekipy są sprawdzone... pozdrowienia tynki nie pamietam juz.... kafelki - cena niezla na wiosne tego roku, teraz nie wiem. Ale dowiedz sie, jak licza za listwy ozdobne, szlifowanie krawedzi na 45 stopni(chyba, ze tego nie bedziesz robic), i za dlubanine, przy polkach, wnekach itp. czesto licza to jako metr biezacy... Popieram Hefalumpa i Kraftza. Lepiej sobie zrob dokladna rozpiske i niech Pan Glazurnik podpisze ceny.Ja znam takie stawki: glazura/terakota 30/30, 25/30 itp - 30 zl/m2 gres wymiary jak wyzej - 35zl/m2 gres 30/60, 45/45, 60/60 itd - 50zl/m2 i wiecej wszelkie mozaiki - pewnie po 80 zl/m2 albo wiecej i oddzielnie liczone wszelakie cokoliki, ciecie/fazowanie plytek na 45 stopni, poleczki, docinanie plytek przy obkladaniu lukow itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 03.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam!moze mi ktos dac namiar na dobry tartak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam!Wiem, że gdzieś to było ale poszukuję w okilcach Halinowa niedrogiego i solidnego dostawcy piasku np wiślaka sianego do tynków i gorszego na podniesienie terenu. Znam Mar-Kop solidny ale drogi i wiślaka szukam lepszego. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 04.01.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Czy ktoś miał do czynienia z firmą Cemton w Mińsku Maz.? Chcą mi sprzedać bloczki za 3,40 zł./szt. i to jest najtaniej w okolicy. Mówią, że jest to beton B-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edek24 04.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Brałem od nich beton, w miarę tani, wszystkie certyfikaty,faktury i mają jakieś certyfikaty jakości ISO. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 04.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Czy ktoś miał do czynienia z firmą Cemton w Mińsku Maz.? Chcą mi sprzedać bloczki za 3,40 zł./szt. i to jest najtaniej w okolicy. Mówią, że jest to beton B-20. Ja również myślę o kupnie bloczków fundamentowych. Może gdybyśmy zamówili razem to będzie taniej? Co do cen się nie orietowałem. Jeśli interesowałaby Ciebie taka współraca czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 04.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja też z chęcią bym się dołączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GT 04.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak będzie nas trzech, a może i jeszcze więcej, to może będziemy mieli szansę na jakiś rabat jak dla hurtownika? Jestem zdania, że w kupie tkwi siła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozniak28 04.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Widziałem w,, ofercie'' w ogłoszeniach bloczki po 3,20 ale ciekawe jaka jakość.Po weekendzie podzwonię i sprawdzę co oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts