Terry 04.12.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cześć wszystkimMy także startujemy wiosną, projekt z Muratora Ciekawy wariant II ze zmianami na froncie, (dodatkowo wiatrołap i jedna sypialnia na poddaszu, która i tak pozostanie otwartą przestrzenią).Pozwolenie już jest, ekipa także, czekamy tylko na sprzedaż jednego mieszkania i możemy ruszać.Chętnie dołączymy do Waszej grupy, jeśli tylko poradzimy sobie z "obsługą komputera" bo oboje jesteśmy w tym raczej kiepscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mich i Mar : Powodzenia na dalszych etapach budowy , projekcik bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia33 05.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witam, I ja postanowiłam dołączyć się do grupy. Planowaliśmy rozpoczęcie inwestycji już teraz. Niestety projektant nie zrobił nam jeszcze projektu i muszimy szukać nowego projektanta (rozbudowa starego domu). Jeśli zna ktoś jakiegoś godnego polecenia projektanta to proszę o odzew na [email protected].Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 05.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Przechodziłem to samo. Po 2 mc architekt poinformnował mnie o swoim wyjezdzie. Znalazłem kolejnego. W sobote spotkanie. Jeśli przebieg spotkania będzie ok dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia33 05.12.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja z moim walczyłem od czerwca ale w końcu miarka się przebrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 06.12.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jeżeli tacy słowni są architekci to naprawdę lepiej kupić gotowy projekt i dać do adaptacji. Owszem dla wielu to nie to ale myślę ,że choć z tym jest mniej nerwów , a przecież projekt to dopiero początek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 06.12.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jeden przypadek nietrafionego architekta, nie jest normą.Jeśli chodzi o projekt, szukałem i żaden gotowiec nie był w 100 % przeze mnie akceptowany.To prawda - projekt to poczatek , dobry projekt to zadowolenie na lata.I tym sie kierowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 08.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Co sądzicie o wyborze komina : systemowy czy murowany . Mam ten dylemat i czytając różne opinie skłaniam ku systemowemu z wkładem ceramicznym.A jaki wy wybieracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 08.12.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 U mnie będzie Twister z CRH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 11.12.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Coś jakoś cicho na naszym forum czyżby wszystkim udzielał się nastrój świąteczny i myjecie okna , robicie porządki i szukacie prezentów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 12.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 WITAM BUDUJĄCYCH W SZCZEGÓLNOŚCI TYCH, KTÓRZY BĘDĄ REALIZOWAĆ INWESTYCJE W POŁUDNIOWEJ OKOLICY PŃ, BO TAM WKRÓTCE POWSTANIE NASZA AFRODYTA MOŻE JEST KTOŚ Z WAS KOCHANI, KTO BĘDZIE BUDOWAŁ TO CUDO?? http://www.dobredomy.pl/?id_project=76 POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 12.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Będziemy budować inne cudo, ale też w Luboniu pozdrawiam, aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 12.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam wszystkich Dołączam się do tego forum jako osoba, która ma nadzieję, że zacznie budowę wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Co dzień jest nas coraz więcej - to bardzo cieszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Z innej beczki. Mam do wydania za free sedes z klapą na budowe. Przywlekła go ze sobą jedna z ekip a teraz wala się i pewnie zaraz się potłucze. Jak ktoś chce na prowizorkę to prosze o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 13.12.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja zaczynam na wiosnę w Szczytnikach koło Poznania - miałem zacząć jesienią, ale formalności mnie przybiłyBędę budował Iskierke z HB StudioMateriał podstawowy : Termo Optiroc 24 - od Muchy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 13.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 My też Porotherm 25 + wełna, choć czekamy jeszcze na wycenę prefabrykatu keramzytowego. Na razie nas olewają pozdrawiam, aga, która nadal szuka architekta... Gdzie wyceniacie ten prefabrykat - ja wyceniałem w SkanBud - firma w Swarzędzu Bardzo podoba mi się podoba idea budowy z PRAEFA, ale wyszło o 100 tys drożej niż z bloczków keramzytowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.12.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 My też Porotherm 25 + wełna, choć czekamy jeszcze na wycenę prefabrykatu keramzytowego. Na razie nas olewają pozdrawiam, aga, która nadal szuka architekta... Gdzie wyceniacie ten prefabrykat - ja wyceniałem w SkanBud - firma w Swarzędzu Bardzo podoba mi się podoba idea budowy z PRAEFA, ale wyszło o 100 tys drożej niż z bloczków keramzytowych Wycenialiśmy w Skannie i też wyszło 100 tys. drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.12.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 O witam wiosennych jak ktos posuzkuje ekipy sprawdzonej to moge napisac namiar na pw. Robia bardzo czytso(u mnie to bylo wazne bo mieszkam praktycznie na budowie:p) a od wiosnny maja robic też bardzo szybko(mniej roboty na raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 15.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 PadoDzieki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts