Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

Recommended Posts

Cześć wszystkim

My także startujemy wiosną, projekt z Muratora Ciekawy wariant II ze zmianami na froncie, (dodatkowo wiatrołap i jedna sypialnia na poddaszu, która i tak pozostanie otwartą przestrzenią).

Pozwolenie już jest, ekipa także, czekamy tylko na sprzedaż jednego mieszkania i możemy ruszać.

Chętnie dołączymy do Waszej grupy, jeśli tylko poradzimy sobie z "obsługą komputera" bo oboje jesteśmy w tym raczej kiepscy

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, I ja postanowiłam dołączyć się do grupy. Planowaliśmy rozpoczęcie inwestycji już teraz. Niestety projektant nie zrobił nam jeszcze projektu i muszimy szukać nowego projektanta (rozbudowa starego domu). Jeśli zna ktoś jakiegoś godnego polecenia projektanta to proszę o odzew na [email protected].

Pozdrawiam

My też Porotherm 25 + wełna, choć czekamy jeszcze na wycenę prefabrykatu keramzytowego. Na razie nas olewają :evil:

pozdrawiam,

aga, która nadal szuka architekta...

Gdzie wyceniacie ten prefabrykat - ja wyceniałem w SkanBud - firma w Swarzędzu

Bardzo podoba mi się podoba idea budowy z PRAEFA, ale wyszło o 100 tys drożej niż z bloczków keramzytowych :-(

My też Porotherm 25 + wełna, choć czekamy jeszcze na wycenę prefabrykatu keramzytowego. Na razie nas olewają :evil:

pozdrawiam,

aga, która nadal szuka architekta...

Gdzie wyceniacie ten prefabrykat - ja wyceniałem w SkanBud - firma w Swarzędzu

Bardzo podoba mi się podoba idea budowy z PRAEFA, ale wyszło o 100 tys drożej niż z bloczków keramzytowych :-(

Wycenialiśmy w Skannie i też wyszło 100 tys. drożej :D