Prince 14.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Kupię stemple budowlane 80 - 100 sztuk, wysokość najlepiej 2,80 m (ale nie jest to konieczne). Budowa pod Kórnikiem k. Poznania. Nr kontaktowy: 608 67 09 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 14.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Martuszek chciała sprzedać Sprzedam stemple budowlane ok 100-120 sztuk, wysokośc 300-320 cm. Do odbioru na poznańskich Podolanach. Oferty proszę na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 14.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 My towar bierzemy z MAG-BUDu i tez jestesmy zadowoleni póki co:) Fajna obsługa , co do cen to w sumie porównania nie mam zbytnio bo od poczatku tam jestesmy. Ja też biorę z Mag-Budu Są w porządku. Całą budowę z resztą zaopatrzyłam w Patex - Piotr Paterka na Złotowskiej (polecam!!!!!!!) oraz Mag - bud, bo po sąsiedzku niemal, wynegocjowałam dobre ceny i wożą mi na budowę co chcę, a kupuję nawet teraz coś co 3 dni, choć jadę już wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 14.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam Lekka zmiana tematu.Buduję się w Kostrzynie Wlkp. Muszę podnieść teren i dlatego proszę o pomoc gdzie mogę kupić ziemię najlepiej czarną na której bedzie wszystko ładnie rosło.Interesuje mnie około 100ton.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 14.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam Lekka zmiana tematu. Buduję się w Kostrzynie Wlkp. Muszę podnieść teren i dlatego proszę o pomoc gdzie mogę kupić ziemię najlepiej czarną na której bedzie wszystko ładnie rosło. Interesuje mnie około 100ton. Pozdrawiam hej buduję się w gruszczynie, tam powstaje osiedle domków jednorodzinnych i na ogrodzeniu tej budowy jest ogłoszenie "oddam czarną ziemię" (jak w swarzędzu zjedzie się na kobylnicę to osiedle powstaje po lewej stronie od drogi - jak Cię interesuje to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 14.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jestem obecnie na etapie poszukiwania cieslijeden polecony ma stawke 28 zl za mb dachudodam ze o dach dwuspadowy chodzi, bo to chyba ma znaczenie czy to rozsadna cena w porownaniu do waszych ciesli ?jakie oni maja stawki ? a moze polecicie kogos sprawdzonego wielkie dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 14.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mój też bierze 28zł za m2 - dach kopertowy, bez żadnych cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PEP 15.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 [CZESC WSZYSTKIM - TYM RAZEM NIE Z PYTANIEM O WYKONAWCóW A Z GORąCYM POLECENIEM. JESLI MACIE TEREN DO POSPRZATANIA, ZAGRABIENIA, KOPANIA ETC. - TO GORąCO POLECAM SPółDZIELNIę TAJEMNICZY OGRóD. JEST TO GRUPA LUDZI BIEDNYCH, BEZDOMNYCH CZęSTO - LUB ZAGROZONYCH EKSMISJą, BEZROBOTNYCH - KTóRZY POPRZEZ AKTYWIZACJę SPOłECZNą MAJą SZANSę NA POWRóT DO NORMALNEGO ZYCIA. A CO NAJWAZNIEJSZE - WYKONUJą WSZELKIE PRACE BARDZO SOLIDNIE, Są ZDETERMINOWANI W DZIAłANIU, CENY MAJą NORMALNE, NIE PRACUJą " NA CZARNO " TYLKO Są ZRZESZENI W SPółDZIELNI SOCJALNEJ. Są ZAPRZECZENIEM "CWANIACTWA" - NA KTóRE CO RUSZ SIę NAPOTYKAMY. A CO NAJWAżNIEJSZE - POMAGAJąC IM- DAJąC IM PRACE - POMAGAMY IM ZYC GODNIE. GORACO POLECAM - OSOBA DO KONTAKTU - "KOORDYNATOR " ANNA PAWłOWICZ 604 406 895 http://www.ekonomiaspoleczna.pl/files/ekonomiaspoleczna.pl/public/Atlas_dobrych_praktyk/19AtlasDobrychPraktyk_CIS_Piatkowo.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.04.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 NO I TAKICH INICJATYW WIĘCEJ zapisane do kajecika, jak będę ich potrzebował to nie omieszkam zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i arek 15.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Stanowczo odradzam zakupy w TINIE a jeżeli się zdecydujecie to płaćcie tylko na budowie jak obejrzycie towar czy jest to co zamówiliście i kompletne.Uważajcie na ich zamówienie gdzie dokładnie nie jest sprecyzowane co zamawiacie. Żądajcie po wpłacie faktury abyście byli pewni co kupiliście.Ja zamówienie z TINĄ podpisałem w 29.01 ponaglany telefonami że ceny na cegły idą w górę, w marcu zamiast POROTHERMU przyjechał UNIPOR różnica niby nieduża ale dla mnie znaczna a zresztą Unior jest tańszy. Zrezygnowałem z zamówienia bo miał być Porother tak było ustalane. Kasę oddawali z oporami przez miesiąc w ratach a listem poleconym przesłali fakturę za rozładunek 1.220 zł. Oczywiście kasę za rozładunek sobie potrącili bez mojej wiedzy. Poszukuję obecnie pomocy prawnej aby sprawę skierować do sądu. Dowiadywałem się w Urzędzie Skarbowym, że bez mojej zgody nie mieli prawa wystawić mi faktury za taką usługę a po wpłacie powinni w ciągu 7 dni wystawić fakturę za zakupiony towar. Zgodzę się, że Maciek Powierza jest dobrym handlowcem ale do momentu podpisania zamówienia i przelania kasy, później klienta ma głęboko a swoją komórkę oddaje koleżance siedzącej obok, która wie niewiele.Na moją budowę nie potrafili od początku dowieźć to czego potrzebowałem. Mieli przywieźć 800 bloczków, przywieźli 750 a z ostatnią paletą zwlekali przez chyba tydzień a na końcu ją przywieźli i chyba zrzucili z samochodu - fotka palety w dzienniku. Na końcu stwierdzili, że tą jedną paletę mam sobie zamówić gdzieś na miejscu. Straciłem ponad tydzień i na szczęście ekipa zrozumiała problem i nie uciekła ale trochę mnie to kosztowało. JA STANOWCZO ICH ODRADZAM a jak zamawiajcie wymagajcie poprawnych i kompletnych dokumentów zakupu.Ten przypadek mnie nauczył jednej bardzo ważnej rzeczy, że nie należy się kierować tylko ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 16.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Chyba nie zapłaciłeś tej faktury?Ja nie wiem jak to prawnie wygląda, ale jak ci oddali kasę to olej fakturę nie płać i najwyżej czekaj aż oni cię wezwą do sądu.Swoją drogą przykra sprawa. Mi przywoża z dużymi opuźnieniami ale przynajmniej mówią że nie dają rady bo przyszła wiosna i każdy chce odbierć towar. Czekam około 3-4 dni na transport. Hurtownia Darplast.A bloczki fundamentowe byle jakie, nie wiem czy wszystkie są takie ale moje strasznie nierówne, jak chłopaki wymurowali równo na zewnętrznej ścianie tak w środku są jakby schodki, teraz przeszkadza to w położeniu izolacji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 16.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Chyba nie zapłaciłeś tej faktury? Ja nie wiem jak to prawnie wygląda, ale jak ci oddali kasę to olej fakturę nie płać i najwyżej czekaj aż oni cię wezwą do sądu. Swoją drogą przykra sprawa. Mi przywoża z dużymi opuźnieniami ale przynajmniej mówią że nie dają rady bo przyszła wiosna i każdy chce odbierć towar. Czekam około 3-4 dni na transport. Hurtownia Darplast. A bloczki fundamentowe byle jakie, nie wiem czy wszystkie są takie ale moje strasznie nierówne, jak chłopaki wymurowali równo na zewnętrznej ścianie tak w środku są jakby schodki, teraz przeszkadza to w położeniu izolacji :/ niefajnie,u nas bloczki kupowane na gorąco z dostawą na drugi dzień nie dość że niedrogie (ok 2,70netto /szt) to dość równe ...aha hurtownia w gruszczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 16.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 potrzebuję namiarów na firmę z kominami PILNIE na jutro muszę podać wymiar komina w fabryce domu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 kominy Plewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 16.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szykujemy się do zasypywania fundametów i potrzebujemy zagęszczarki do gruntu . Czy ktoś się orientuje czy można coś takiego wypożyczyć i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 16.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szykujemy się do zasypywania fundametów i potrzebujemy zagęszczarki do gruntu . Czy ktoś się orientuje czy można coś takiego wypożyczyć i gdzie? wysłałam Ci info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 16.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szykujemy się do zasypywania fundametów i potrzebujemy zagęszczarki do gruntu . Czy ktoś się orientuje czy można coś takiego wypożyczyć i gdzie? Wypożyczalnia sprzętu budowlanego ul. Poznańska 131a tel. 0-61 814-75-10 Tarnowo Podgórne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i arek 16.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Chyba nie zapłaciłeś tej faktury? Ja nie wiem jak to prawnie wygląda, ale jak ci oddali kasę to olej fakturę nie płać i najwyżej czekaj aż oni cię wezwą do sądu. Swoją drogą przykra sprawa. Mi przywoża z dużymi opuźnieniami ale przynajmniej mówią że nie dają rady bo przyszła wiosna i każdy chce odbierć towar. Czekam około 3-4 dni na transport. Hurtownia Darplast. A bloczki fundamentowe byle jakie, nie wiem czy wszystkie są takie ale moje strasznie nierówne, jak chłopaki wymurowali równo na zewnętrznej ścianie tak w środku są jakby schodki, teraz przeszkadza to w położeniu izolacji :/ FAKTURY bym nie zapłacił ale oni po prostu nie zwrócili mi całej kasy wstrzymali sobie 1.200 zł. Dlatego teraz ja się wybieram do sądu z nimi. Czekam na opinie Urzędu Skarbowego i Rzecznika Praw Konsumenta. DLATEGO OSTRZEGAM PRZED NIMI. Bloczki z TINY rozpadały się już na paletach szef ekipy do dzisiaj nie może pojąć jak mogłem dać sobie wcisnąć taki szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 16.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szykujemy się do zasypywania fundametów i potrzebujemy zagęszczarki do gruntu . Czy ktoś się orientuje czy można coś takiego wypożyczyć i gdzie? Wypożyczalnia sprzętu budowlanego ul. Poznańska 131a tel. 0-61 814-75-10 Tarnowo Podgórne Dzięki krys1. Mam też info że na Naramowickiej w Poznaniu można taką maszynę wypożyczyć. Jutro podzwonię i porównam ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 16.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szykujemy się do zasypywania fundametów i potrzebujemy zagęszczarki do gruntu . Czy ktoś się orientuje czy można coś takiego wypożyczyć i gdzie? Wypożyczalnia sprzętu budowlanego ul. Poznańska 131a tel. 0-61 814-75-10 Tarnowo Podgórne Dzięki krys1. Mam też info że na Naramowickiej w Poznaniu można taką maszynę wypożyczyć. Jutro podzwonię i porównam ceny jest jeszcze Ramirent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts