Lesheck 20.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jeszcze przypomniało mi się: starostwo chyba ostatnio coś przyspieszyło bo odebrałem właśnie pozwolenie na budowę wew. instalacji gazowej. wniosek złożony 12 grudnia, decyzja wydana 06 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 21.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 witam, ile płaciliście za kierownika budowy? mam propozycje za 2,5 tys za całą budowę, dużo to i mało zależy jak na to spojrzeć. jakie są wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 21.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 mało to ja płacę bo 800 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 21.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 witam, ile płaciliście za kierownika budowy? mam propozycje za 2,5 tys za całą budowę, dużo to i mało zależy jak na to spojrzeć. jakie są wasze doświadczenia? Cena o.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 21.01.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 mało to ja płacę bo 800 pln kwota tylko za podpis w dzienniku czy faktycznie kierownik udziela się na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 21.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 był już dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 22.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 witam, ile płaciliście za kierownika budowy? mam propozycje za 2,5 tys za całą budowę, dużo to i mało zależy jak na to spojrzeć. jakie są wasze doświadczenia? Gdzie się budujesz, my mamy za 1500, częsty gość w naszych okolicach. Chyba, że podrożeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 witam, ile płaciliście za kierownika budowy? mam propozycje za 2,5 tys za całą budowę, dużo to i mało zależy jak na to spojrzeć. jakie są wasze doświadczenia? Gdzie się budujesz, my mamy za 1500, częsty gość w naszych okolicach. Chyba, że podrożeli . Chyba raczej są tańsi, do mnie już dzwonią fachowcy szukający roboty. To nie wiosna 2007......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 22.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Pomimo faktu, że paradoksalnie w Polsce domy szkieletowe są droższe niż murowane straszy mnie tak: :o :o :roll: poszukiwanie przez większość z Was wszystkich materiałów budowlanych (więźby, cegły, dachówki, zaprawy, coś tam jeszcze....). Kolejny raz stawiam PLUSA przy szkieletowym budownictwie - przywieźli dom w kawałkach, postawili w jeden dzień W maju 2008 rozpoczęliśmy budowę - wprowadzanie planujemy na kwiecień 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 22.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Jeszcze przypomniało mi się: starostwo chyba ostatnio coś przyspieszyło bo odebrałem właśnie pozwolenie na budowę wew. instalacji gazowej. wniosek złożony 12 grudnia, decyzja wydana 06 stycznia Miałem tak samo niecałe 3 -tygodnie, to chyba szybko załatwiają... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 22.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 był już dwa razy W ciągu jakiego czasu tudzież wykonania jakich prac? Mój to 2800 zl -ale widziałem go osobiście na budowie co najmniej 10 razy, najlepsze są jego niezapowiedziane naloty o których ani ja ani ekipy nie wiedzą (3-4 już były) No i czasami gościu mnie totalnie zadziwia dzwoniąc "Panie Pawle wczoraj koło 21 przejeżdzałem koło budowy , pojawila sie betoniarka czyżbyśmy zaczynali piętro ? - tak właśnie miałem dziś do pana dzwonić że od jutra ekipa wchodzi" pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 22.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Pytanie kupujecie styropian pod posadzki?Jakie ceny?Gdzie dobre ceny?pozdrawiamPawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 22.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Podpowiedzcie gdzie można kupić parkiet przemysłowy w przyzwoitej cenie. Ile trzeba policzyć za jego położenie i olejowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 23.01.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Gdzie się budujesz, my mamy za 1500, częsty gość w naszych okolicach. Chyba, że podrożeli . okolice Kórnika, kwota jest za cała budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 23.01.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 był już dwa razy W ciągu jakiego czasu tudzież wykonania jakich prac? Mój to 2800 zl -ale widziałem go osobiście na budowie co najmniej 10 razy, najlepsze są jego niezapowiedziane naloty o których ani ja ani ekipy nie wiedzą (3-4 już były) No i czasami gościu mnie totalnie zadziwia dzwoniąc "Panie Pawle wczoraj koło 21 przejeżdzałem koło budowy , pojawila sie betoniarka czyżbyśmy zaczynali piętro ? - tak właśnie miałem dziś do pana dzwonić że od jutra ekipa wchodzi" pozdrawiam Pawlok Witam, mogę prosić o namiary na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 23.01.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mój kierownik liczy sobie 1500 zł , ale zawsze mogę liczyć na jego przyjazd w każdej chwili i bezproblemowe konsultacje na Skype bądź telefoniczne. Jak były jakieś dylematy na budowie - pojawiał się od razu po telefonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 23.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam, pilnie potrzebuję profesjonalnego wykonawcę kominków. Proszę o kontakt - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 23.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Z jakich programów korzystacie podczas samodzielnego projektowania wnętrz? Zaznaczam, że interesują mnie tylko programy, które manją zerowy poziom trudności czyli te najłatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 25.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 szukam firm zabudowujących kuchnie pod wymiar z okolic Poznania w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 25.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Hej. Alpino ja też poszukuję wykonawcę kominka. Jeśli będziesz miał jakieś ciekawe namiary proszę o wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts