edi1977 23.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam. Przymierzam sie do robiena dachu. Czy orientujecie się ile kosztuje teraz m3 więżby dachowej? Budowa w Kostrzynie Wielkopolskim? Z góry dzieki i pozdrawiam. Widzialem ostatnio u ciesli, kotry mi robil dach, ze wiezba jest za 820 pln/m3. Na allegro i w tartaku powinno byc za okolo 750 - 760 PLN//m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toffiffi0000 23.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jakich firm macie rolety zewnetrzne? Ja zastanawiam sie nad firma Żalux albo Żalutex. Czy ktos ma doswiadczenia z nimi? Mam rolety z silnikami z firmy Ver-Mix z Obornikz automatyką Nice, sprzedane razem z oknami Heilińskiego (okna22.pl profile Rehau), idealnie dopasowane do orzecha. Niestety nie mogę nic więcej powiedzieć o użytkowaniu, bo dom jest cały czas w trakcie budowy, a silniki nie zostały jeszcze podłączone . Jednak pod względem cenowym wypadli bardzo korzystnie - miałam oferty z róznych firm. http://Www.vermix.com.pl - myślę że warto przynajmniej złożyć zapytanie ofertowe dla porównania z innymi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 23.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Mam rolety z silnikami z firmy Ver-Mix z Obornikz automatyką Nice, sprzedane razem z oknami Heilińskiego (okna22.pl profile Rehau), idealnie dopasowane do orzecha. Niestety nie mogę nic więcej powiedzieć o użytkowaniu, bo dom jest cały czas w trakcie budowy, a silniki nie zostały jeszcze podłączone . Jednak pod względem cenowym wypadli bardzo korzystnie - miałam oferty z róznych firm. http://Www.vermix.com.pl - myślę że warto przynajmniej złożyć zapytanie ofertowe dla porównania z innymi. Pozdrawiam. dzieki. zapytam ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 23.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dzięki skorzystam z namiaru na kominki! Co do pytania odnośnie rolet to my kupiliśmy razem z oknami z Firmy DAKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toffiffi0000 23.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dzięki skorzystam z namiaru na kominki! Co do pytania odnośnie rolet to my kupiliśmy razem z oknami z Firmy DAKO. A jak ceny mebli kuchennychw 4 kątach? Szukam jakiejś przyzwoitej alternatywy cenowej dla Black Red White. Jeśli chodzi o kominki to kupujemy u producenta na http://www.kratki.pl - ale tylko wkład z płaszczem wodnym i potrzebne akcesoria, poprzez naszego instalatora co/wod-kan, który ma tam dodatkowe rabaty. Chociaż ceny na stronie i tak mają więcej niż ok. Gdyby ktoś potrzebował namiar na super ekipe co/wod-kan mogę napisać na priv- ceny ok, warto dodatkowo negocjować, bardzo dokładni, słowni, pracują od świtu do nocy - kiero, dekarze, elektryk stwierdzili że dawno nie widzieli takich profesjonalistów, więc myślę że ja też mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 23.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dzięki skorzystam z namiaru na kominki! Co do pytania odnośnie rolet to my kupiliśmy razem z oknami z Firmy DAKO. A jak ceny mebli kuchennychw 4 kątach? Szukam jakiejś przyzwoitej alternatywy cenowej dla Black Red White. Jeśli chodzi o kominki to kupujemy u producenta na http://www.kratki.pl - ale tylko wkład z płaszczem wodnym i potrzebne akcesoria, poprzez naszego instalatora co/wod-kan, który ma tam dodatkowe rabaty. Chociaż ceny na stronie i tak mają więcej niż ok. Gdyby ktoś potrzebował namiar na super ekipe co/wod-kan mogę napisać na priv- ceny ok, warto dodatkowo negocjować, bardzo dokładni, słowni, pracują od świtu do nocy - kiero, dekarze, elektryk stwierdzili że dawno nie widzieli takich profesjonalistów, więc myślę że ja też mogę polecić. Widzę, że bardzo po sąsiedzku jesteśmy!!! Oczekuję na wycenę z 4kąty ale to tylko proforma bo już się zdecydowałam. Gdy byłam w tej firmie to Wpadł bardzo niezadowolony klient,że pierwsze palenie w kominku a mu kafle pękają. Chciałam uciekać! Ale zostałam. Pani przygotuje wycenę kuchni. Oni są jeśli chodzi o kuchnie pośrednikami więc będzie raczej drożej niż u stolarza. A zdecydowałam się na kuchnię od stolarza z Sadów! Pozdrawiam toffiffi mieszkasz w tej miejscowości czy dopiero się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toffiffi0000 23.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Odpisałam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 23.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam!!! Proszę o namiary na kominki w naszym regionie. Dobra solidna firma za rozsądne pieniądze!!! A czy jest może ktoś kto korzystał z usług firmy 4kąty z Przeźmierowa? Prowadzą kominki i meble kuchenne. Dziękuję bardzo!!! Firma 4 kąty z Przeźmierowa nie zrobiła na nas wielkiego wrażenia, zwłaszcza po tym jak pani się upierała ze głębokość wkładu o który pytaliśmy ma 37 cm (tyle ma sama boczna szyba). Byliśmy tam drugi raz, pierwszy raz pani nie miała dla nas czasu w środku dnia pracy, ale chcieliśmy dać szansę bo miala wkład który nas interesował. No cóz 3 szansy nie dostanie, bo wkład zamówiłam gdzie indziej. W Przeźmierowie są jeszcze inni kominkarze, dość kompetetntni blisko kościoła naprzeciwko zielonego pasażu i targowiska. Niemniej szukamy firmy która obuduje nam wkład. Moze cos polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 23.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jeśli chodzi o kominki to kupujemy u producenta na http://www.kratki.pl - ale tylko wkład z płaszczem wodnym i potrzebne akcesoria, poprzez naszego instalatora co/wod-kan, który ma tam dodatkowe rabaty. Chociaż ceny na stronie i tak mają więcej niż ok. Gdyby ktoś potrzebował namiar na super ekipe co/wod-kan mogę napisać na priv- ceny ok, warto dodatkowo negocjować, bardzo dokładni, słowni, pracują od świtu do nocy - kiero, dekarze, elektryk stwierdzili że dawno nie widzieli takich profesjonalistów, więc myślę że ja też mogę polecić. Wiesz cos wiecej na temat tych kominkow? Tez rozwazam kratki bo są po pierwsze tanie po drugie maja duza prosta i nie zdobiona wywijasami szybe. Ale troche sie obawiam, zeby nie bylo kuchy. Znasz kogos kto uzytkuje kominek kratki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 24.02.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Tomkrzysiek napisał :Dla wszystkich którzy sie zastanawiajaja nad zakupem drzwi antywlamaniowych , ja juz wiem ze chinskich nie kupie ogladnijcie bo dobre Rewelacyjnie dobry filmik , a ile takich drzwi jest dostępnych w marketach i hurtowniach po okazyjnych cenach !! Tylko brać i czekać na .... zresztą jak widać każdy je otworzy. Zresztą rozmawiałem z gościem co ma takie zamontowane - dorobienie klucza to wymiana całego zamka bo normalne pasują inaczej , a jego cena zbliża się do ceny drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toffiffi0000 24.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jeśli chodzi o kominki to kupujemy u producenta na http://www.kratki.pl - ale tylko wkład z płaszczem wodnym i potrzebne akcesoria, poprzez naszego instalatora co/wod-kan, który ma tam dodatkowe rabaty. Chociaż ceny na stronie i tak mają więcej niż ok. Gdyby ktoś potrzebował namiar na super ekipe co/wod-kan mogę napisać na priv- ceny ok, warto dodatkowo negocjować, bardzo dokładni, słowni, pracują od świtu do nocy - kiero, dekarze, elektryk stwierdzili że dawno nie widzieli takich profesjonalistów, więc myślę że ja też mogę polecić. Wiesz cos wiecej na temat tych kominkow? Tez rozwazam kratki bo są po pierwsze tanie po drugie maja duza prosta i nie zdobiona wywijasami szybe. Ale troche sie obawiam, zeby nie bylo kuchy. Znasz kogos kto uzytkuje kominek kratki? Osobiście nie znam, ale opieram się na pozytywnych opiniach użytkowników z różnych forum i liczę na to, że też się nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ing29 24.02.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A co do drzwi zewnętrznych i wewnętrznych ja będę zamawiać tutaj http://www.stolarnianowakowscy.pl/drzwi_zewnetrzne.php Mój brat ma od nich wewnętrzne i jest bardzo zadowolony a są naprawdę ładne. witam, czy możesz napisać coś więcej o tych drzwiach. Interesują mnie przede wszystkim drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 24.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jeśli chodzi o kominki to kupujemy u producenta na http://www.kratki.pl - ale tylko wkład z płaszczem wodnym i potrzebne akcesoria, poprzez naszego instalatora co/wod-kan, który ma tam dodatkowe rabaty. Chociaż ceny na stronie i tak mają więcej niż ok. Gdyby ktoś potrzebował namiar na super ekipe co/wod-kan mogę napisać na priv- ceny ok, warto dodatkowo negocjować, bardzo dokładni, słowni, pracują od świtu do nocy - kiero, dekarze, elektryk stwierdzili że dawno nie widzieli takich profesjonalistów, więc myślę że ja też mogę polecić. Wiesz cos wiecej na temat tych kominkow? Tez rozwazam kratki bo są po pierwsze tanie po drugie maja duza prosta i nie zdobiona wywijasami szybe. Ale troche sie obawiam, zeby nie bylo kuchy. Znasz kogos kto uzytkuje kominek kratki? A co powiesz na oferte Lechmy z Poznania ja szczerze mowiac porownywalem z kratkami i wypadli lepiej przynajmniej wklad z plaszczem wodnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 24.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Taka oferta cenowa na styropian:- FS-15 po 105,00zł /m3 - styropian twardy FS-20 po 139,00/ m3 jest dobrą ceną? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Macie może dobry wzór umowy z wykonawcą na wykonanie tynków wewnętrznych ?? ( jeśli to istotne to tynki C.W. czyli tradycyjne) Byłbym dźwięczny za ułatwienie/skrócenie poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agessner 24.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Macie może dobry wzór umowy z wykonawcą na wykonanie tynków wewnętrznych ?? ( jeśli to istotne to tynki C.W. czyli tradycyjne) Byłbym dźwięczny za ułatwienie/skrócenie poszukiwań Też podpinam się pod prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 25.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 witajcie stoję przed dylematem wod-kan+co+kanaliza.... czy możecie podać jakieś ceny dotyczące tych instalacji.... Od punktu? za całość? jak liczą wykonawcy? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgia37 25.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Taka oferta cenowa na styropian: - FS-15 po 105,00zł /m3 - styropian twardy FS-20 po 139,00/ m3 jest dobrą ceną? Pawlok ZA 15 też mam cenę 105/m3 także to taka normalna chyba cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 25.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ZA 15 też mam cenę 105/m3 także to taka normalna chyba cena. Hmm 105 mam za Styropoz, za termoorganike 110 zł. Wszyscy podają ceny do piątku - czyli do pierwszego marca inne ceny. Będzie drożej? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 25.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ZA 15 też mam cenę 105/m3 także to taka normalna chyba cena. Hmm 105 mam za Styropoz, za termoorganike 110 zł. Wszyscy podają ceny do piątku - czyli do pierwszego marca inne ceny. Będzie drożej? Pawlok Mi tak samo. Niech sie Pan spieszy bo od marca drozej. Chyba gazet nie czytaja i TV nie ogladaja. Ponoc mamy kryzys. Ja sie nie daje i dzialam zgodnie z planem. Nie dac sie zwariowac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts