Jarek EM08 01.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy lepsze są plastikowe czy betonowe. To zależy... Jak masz wysoko wodę gruntową, to jest szansa, że ci taki lekki zbiornik plastikowy wybije dziurę w trawniku... Dlatego w takich przypadkach polecane są ciężkie zbiorniki z betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 02.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Właśnie rozprowadzono nam elektrykę w domu. Mam pytanko, co dalej z formalnościami? Czy elektrycy muszą nam dać jakiś protokół odbioru, czy wystarczy dokonać wpis w dzienniku budowy? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 02.06.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Hej! Mam pytanie skąd braliście szamba. Czy lepsze są plastikowe czy betonowe. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Pozdr. Ja biorę z Czyżbetu z Palędzia, wiem, że też z fachbetu ludzie mają - jak nazwa wskazuje betonowe - tansze zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 02.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Właśnie rozprowadzono nam elektrykę w domu. Mam pytanko, co dalej z formalnościami? Czy elektrycy muszą nam dać jakiś protokół odbioru, czy wystarczy dokonać wpis w dzienniku budowy? Asia Jak się dowiedziałem na tej grupie (poszukaj wcześniej) i dogadałem z elektrykiem potrzebny jest protokół po wykonaniu prac - wystawi mi coś takiego po założeniu gniazdek ....obwody już mierzył... ale jak to twierdzi po ogniazdkowaniu jeszcze raz pomierzy... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 02.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Skąd bierzecie lustra do łazienek? Potrzebuję sztuk dwie, znacie kogoś niedrogiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia25 02.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Hej! Mam pytanie skąd braliście szamba. Czy lepsze są plastikowe czy betonowe. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Pozdr. Ja zakupiłam szambo betonowe 10m3 w Poznaniu Spławie, razem z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 03.06.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Skąd bierzecie lustra do łazienek? Potrzebuję sztuk dwie, znacie kogoś niedrogiego? od producenta... hmm wydaje mi się ze jeszcze istnieje zakład w Luboniu na ulicy Sikorskeigo ale jaka nazwa nie pamiętam.. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Skąd bierzecie lustra do łazienek? Potrzebuję sztuk dwie, znacie kogoś niedrogiego? od producenta... hmm wydaje mi się ze jeszcze istnieje zakład w Luboniu na ulicy Sikorskeigo ale jaka nazwa nie pamiętam.. Pawlok Może chodzi o tą firmę na Sobieskiego w Luboniu ?? http://www.lustrzanyswiat.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 03.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy macie może jakiegoś elektryka, który poprzekładałby nam trochę kabelków w kuchni? Bardzo pilnie potrzebuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 03.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Szukam taniego i szybkiego kogoś kto zrobi mi świadectwo charakterystyki energetycznej budynku.Pilnie poszukiwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy macie może jakiegoś elektryka, który poprzekładałby nam trochę kabelków w kuchni? Bardzo pilnie potrzebuję.... Adam Staszyński 606 483 423 - robił u mnie i już u kilku forumowiczów. Jest na Białej Liście Wlkp. Wczoraj mi sprawdził całą elektrykę na poddaszu, bo było podejrzenie, że ocieplacze jak przykręcali profile do nidy do ściany to mogli się wwiercić w kable. Znalazł 1 trafiony i pociągnął kabelek przy podłodze. Dobrze, że tylko 1 był trafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 03.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gdzieś kiedyś - i to w sumie całkiem niedawno czytałam na forum przeliczenie ile trzeba materiałów w stylu cement, żwir itp na 1 m3 wylewki Poratujcie jak ktoś wie albo wie gdzie to jest bo ta wyszukiwarka jest tragiczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rozgryzam temat elewacji Chcę zrobić w tym roku tylko ocieplenie elewacji styropian siatka i klej oraz sztukaterie na około okien i innych otworów, bonie oraz obłożenie styro 5cm płyt balkonowych. Tynk zrobię w przyszłym roku, jak już większy bałagan u sąsiadów się skończy, albo nawet jeszcze później jak już droga przed naszymi domami będzie w miarę zrobiona. Mam już 3 oferty, ale nadal nie wiem czy to nie dużo Możecie mi napisać ile Wam policzyli robocizny za te rzeczy ?? może być na P.W. jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 03.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Adam Staszyński 606 483 423 - robił u mnie i już u kilku forumowiczów. Jest na Białej Liście Wlkp. Z Tulec? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Adam Staszyński 606 483 423 - robił u mnie i już u kilku forumowiczów. Jest na Białej Liście Wlkp. Z Tulec? Pawlok Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 03.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tak No proszę jak się ludzie przekwalifikować potrafią kiedyś tapczany jako tapicer trzaskał a dziś elektrykę Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tak No proszę jak się ludzie przekwalifikować potrafią kiedyś tapczany jako tapicer trzaskał a dziś elektrykę Pawlok Może pomyliłeś go z kimś ? Jakie tapczany On dosyć długo pracował w TP S.A. i żadnych tapczanów nie robił z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 03.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 szukam debowych listew przypodlogowych w dobrej cenie min 10 cm wysokosci. - wiecie gdzie mozna nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 04.06.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Może pomyliłeś go z kimś ? Jakie tapczany On dosyć długo pracował w TP S.A. i żadnych tapczanów nie robił z tego co mi wiadomo. Robił , robił osoba na 100% ta sama Stad jestem pod wrażeniem przekwalifikowania - w sumie fajnie skoro polecacie ze dobry fachowiec i uprawnienia ma No ale w sumie odeszliśmy od tematu grupy budującej bardzo daleko Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
role 04.06.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam, Szukam dobrego i sprawdzonego (ale tez nie za drogiego) stolarza, który potrafi zrobić porządne drzwi drewniane - wenwętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts