ryz 12.02.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam korzystałem z geodety z Kostrzyna i byłem zadowolony.Podaje namiar pan Szumigała 605720323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 12.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Do wytyczania domu polecam pana Marcin Adamek tel. 602 132 872, 0-61 814 74 02 Bardzo dokładny (zauważył, że architekt źle wrysował dom na działce i że przekraczamy linię zabudowy od sąsiada), paliki do wytyczania załatwiał sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 12.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ryz i Krys1 ogromne dzięki za konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Gdzie można kupić paliki i deski do wytyczenia domu w dobrej cenie ? Czy zamawialiście już drewno na więźbę dachową i gdzie ? Hi Pado, dobrze pamiętam że koło Komornik? w takim razie może być Tartak Komorniki lub Tartak Skórzewo gdzie i ja po 2,68 za sztukę palika kupowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Gdzie można kupić paliki i deski do wytyczenia domu w dobrej cenie ? Czy zamawialiście już drewno na więźbę dachową i gdzie ? co do więźby to Tartak w Skórzewie (właściwie skład bo tartak jest za Pniewemi) oferuje po 800+VAT z czasem realizacji na ten moment ok.3 tygodnie. To jest przyzwoita cena i termin. Uwaga!!! co do jakości nie wypowiadam się- może ktoś z nimi współpracował? Na forum był polecany tartak w Łoży (koszalińskie) 059 833 33 25 . Cena i warunki takie same jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zgłaszam swój akces do grupy 2008. Budowa w Konarzewie k. Komornik Pado bedziemy prawie sasiadami. Do konca roku odbiorę projekt od architekta a od stycznia ruszam na całego. Szreniawa pozdrawia Konarzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Szreniawa pozdrawia Konarzewo. Koledzy od strony Komornik. Badaliście już gdzie można kupić korzystnie piasek na zasypywanie fundamentów? to taki bardzo lokalny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mam do wydania przyczepę służącą na budowie jako schowek na narzędzia oraz schron przed deszczem dla murarzy. Ach, spóźniłem się! Nie ma ktoś może jeszcze jakichś przyczep czy też innych blaszaków?? Potrzebne natychmiast i jak dobrze pójdzie podaję dalej przed wakacjami. Thanks from Mountains Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A co zimy już nie ma? quote] Zima niby jest, ale bardziej taka kalendarzowa... My chcieliśmy jeszcze trochę poczekać, ale nasz majster stwierdził, że on kończy lada dzień prace na obecnej budowie i jeżeli tylko nie będzie mrozów i śniegu to wchodzi do nas. Więc działamy i żyjemy nadzieją, że zimy już nie będzie... Czy słusznie, czas pokaże Walcz chłopie. U mnie zaczęło się.... wczoraj i idziemy jak burza do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 12.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie ma ktoś może na zbyciu około 5 metrów siatki leśnej/budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Kasia i Arek napisali : Budujecie kominy systemowe czy tradycyjne ???? Chyba zdecyduje się na systemowy . Nie wiem tylko jakiej firmy . Swego czasu czytałem o kominach systemowych firmy Plewa. Pisali o nich na grupie Wiosna 2007 i jakoś nikt złego słowa o nich nie napisał. Podobno jakość Schiedla a cena przyzwoita. Jakby co link: http://www.plewa.net.pl/ a u mnie KierBud zalecał systemowe ale Murarz kręcił nosem. I nie miał w tym żadnego interesu bo murowane będzie murował sam w tej samej cenie. Sam nie wiem co o tym sądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 12.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Hurtownie po których dzwoniłem: V-BUD (BUKOWSKA) - zupełna porażka, odpowiedź nie ma i koniec rozmowy ... Ot moje przemyślenia Hej, a propos V Budu. Był polecany na forum a mam jakby podobne odczucie. Przede wszystkim długie terminy realizacji. Czyżby efekt skali po zmianie siedziby tak na nich wpłynął? Słyszał ktoś może o Hurtowni TOMAG między Plewiskami a Komornikami. Nawet nienajgorsze wrażenie na mnie wywarli i ceny też były niczego sobie. Dla mnie to przede wszystkim niedaleko od budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 12.02.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mam do sprzedania 2 rolki siatki powlekanej zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mam za free do wydania sedes budowlany z klapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 13.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 My póki co mamy ściągnięty humus. Majster ma przyjść od 25.02 - wciąż jeszcze kończy pracę na poprzedniej budowie. Na 23.02 jesteśmy umówieni z geodetą na wytyczenie, wtedy też będziemy stawiać ogrodzenie. A w tej chwili intensywnie poszukuję cegieł ręcznie formowanych, bo taką sobie wymyśliłam jedną ze ścianek w salonie. Mam już parę typów, ale muszę pojeździć po hurtowniach i zobaczyć to wszystko na żywo. Ale to w sobotę, a dziś dopiero środa … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gdzie kupię jak najtańszą siatkę - autostradową czy leśną? Chcę odgrodzić część ogrodu przed budowlańcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 13.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja kupowałam w leroy w Komornikach - niestety zabrakło mi 5 mertów - gdyby tobie zostało to od ciebie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Zgłaszam swój akces do grupy 2008. Budowa w Konarzewie k. Komornik Pado bedziemy prawie sasiadami. Do konca roku odbiorę projekt od architekta a od stycznia ruszam na całego. Szreniawa pozdrawia Konarzewo. konarzewo 2 pozdrawia Szreniawę nie macie pojęcie jak się cieszę, że ktoś w końcu docenił tę okolicę (Komormniki, Szreniawa, Dopiewo, Chomęcice) dłuuuuugo byłam sama na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja kupowałam w leroy w Komornikach - niestety zabrakło mi 5 mertów - gdyby tobie zostało to od ciebie odkupię a pamiętasz jaka to była i po ile mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 13.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Coś chyba około 160zł za rolkę 50mb. Ale nie jestem pewna . Kupowałam w ubiegłym roku. Mam fakturkę jak sprawdzę to dam znać Aha - to była leśna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts