tomkrzysiek 14.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Zamówiłem dzisiaj szambo betonowe 10m3 w Radomiu ,ceny o wiele niższe niż w okolicach Poznania w Palędziu chcieli 2800 +1500 za dwiezienie i montaż(do mnie jest dokładnie 5 km) + Vat oczywiście , kompletna porażka , warto szukać i korzystać z porad forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasina415 14.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hej, też jestgem zainteresowany tym szambem.Prosze o kilka szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 14.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 mam pytanie odnośnie opaski wokół domu - z czego robicie i czy w ogóle robicie. Mam na cokole tynk mozaikowy i trochę sie obawiam, ze jak nic nie zrobie co mi flora moze go poniszczyc w dłuższej perspektywie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 14.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Pawlok, Damon - udalo Wam sie jakies rabaty wyrwac u Łapawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 15.07.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej, też jestgem zainteresowany tym szambem. Prosze o kilka szczegółów. Ja ich znalazłem tutaj: http://www.allegro.pl/item685183342_szambo_szamba_betonowe_szczelne_atest_poj10tysl.html Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 15.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Pawlok, Damon - udalo Wam sie jakies rabaty wyrwac u Łapawy? u nich nie ma cen katalogowych, więc właściwie on zaproponował jakąś kwotę za konkretne drzwi (wg mnie bardzo rozsądną) a ja się zgodziłam, targowania nie było, może Kristofuros coś więcej powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 15.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Pawlok, Damon - udalo Wam sie jakies rabaty wyrwac u Łapawy? u nich nie ma cen katalogowych, więc właściwie on zaproponował jakąś kwotę za konkretne drzwi (wg mnie bardzo rozsądną) a ja się zgodziłam, targowania nie było, może Kristofuros coś więcej powie U mnie ta sama sytuacja za konkretny model masz taką a taką cene w której jest zawarta oscieznica pod wymiar i montaż.Przeliczając z cenami drzwi z Porty itp. wyszło w sumie taniej i akurat takie jakie sobie wymarzyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 16.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 U mnie ta sama sytuacja za konkretny model masz taką a taką cene w której jest zawarta oscieznica pod wymiar i montaż.Przeliczając z cenami drzwi z Porty itp. wyszło w sumie taniej i akurat takie jakie sobie wymarzyliśmy Dokładnie żonie w porównaniu z DRE wszło to samo może minimalnie drożej ale bez tekstu "standartowy montaż ok 300 ale jak coś wypadnie to będzie dopłata".. I zero problemu z grubością muru i wysokościami otworów. Pawlok PS: a utargować zawsze się da..dwie stówki na 7 drzwiach ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejowy 16.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 witamgdzie kupię tłuczeń kamienny lub żwir o granulacji 40mm do przydomowej oczyszczalni ścieków.Jedyny namiar jaki znam to tylko Dąbrowa.Z góry wielkie dzięki za namiary. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 17.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam, Przeczytałem post o firmie produkującej szamba Sałexpol i włos się na głowie mi zjeżył (na szczęscie jeszcze ma się co jeżyc ... ) http://forum.muratordom.pl/ostrzegam-przed-pphu-salexpol-szamba,t58582.htm na szczescie u nich nie zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 17.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tomkrzysiek a jak tam Twoje szambo? Przyjechało już ? Jakie wrażenia?A jak nie to jaki jest termin realizacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 witam wszystkich daaawno mnie tu nie było ale jak już się człowiek wprowadzi to mniej czasu na siedzenie na forum ze "starej" ekipy widzę tylko kilka osób, może jakieś spotkanie zrobimy? ale mogę podzielić się namiarami o które były pytania powyżej: było pytanie o kominek: 501735690 Przemysław Geppert - Umultowo rewelacja, od podstaw projekt, wykonanie, czysto, szybko, terminowo, ładnie i o stolarza: 607230351 Darek Stefański zrobi z drewna wszystko, robił tez u wielu ludzi ze "starej" grupy wlkp 2007 od schodów po szafy - mamy od niego masę rzeczy w domu, zawsze na czas i w rozsądnych cenach (można się powoływać na Górę - będzie kojarzył ) pozdrawiam i życzę miłego wakacyjnego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 19.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tomkrzysiek a jak tam Twoje szambo? Przyjechało już ? Jakie wrażenia?A jak nie to jaki jest termin realizacji??? Szambo ma przyjechac 21.07 ale chyba odwołam bo od wczoraj non stop leje i juz widze jakie bagno bedzie u mnie na budowie (wode mamy wysoko) ostateczna decyzje podejme jutro po wizji lokalnej na budowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 20.07.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No to pora na kolejne pawlokowe pytania 1) Gdzie w okolicy można kupić tanio drabiny aluminiowe do użytku domowego długość przy oparciu o ścianę minimum 9m , przy złożeniu w literke "A" 4,5 m ? 2)Orientowaliście się w cenach styropianu fasadowego? A bardziej konkretnie ile może kosztować platnium lub platinium plus Termo Organiki? pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 20.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 mam pytanie odnośnie opaski wokół domu - z czego robicie i czy w ogóle robicie. Mam na cokole tynk mozaikowy i trochę sie obawiam, ze jak nic nie zrobie co mi flora moze go poniszczyc w dłuższej perspektywie czasu. Przymierzam się - kostka betonowa ok 60-70 cm opaski. Liczyłem kostkę i ewentualnie zastosowanie zwykłych płyt chodnikowych 50 cm. Prawie nie ma różnicy w cenie .... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 20.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam! Proszę bardziej doświadczonych o poratowanie,pilnie poszukujemy sprawdzonej ekipy od tynków wewnętrznych cem-wap ,u tych polecanych na Białej liście -cienko z terminami ,a nam potrzebni są na zaraz i co ważne zależy nam bardzo na dokładności(ale mam wymagania ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia33 20.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No to pora na kolejne pawlokowe pytania 1) Gdzie w okolicy można kupić tanio drabiny aluminiowe do użytku domowego długość przy oparciu o ścianę minimum 9m , przy złożeniu w literke "A" 4,5 m ? witam, zobacz w Komornikach na poznańskiej. Jest tam chyba producent drabin nie pamiętam jak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 21.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam! Proszę bardziej doświadczonych o poratowanie,pilnie poszukujemy sprawdzonej ekipy od tynków wewnętrznych cem-wap ,u tych polecanych na Białej liście -cienko z terminami ,a nam potrzebni są na zaraz i co ważne zależy nam bardzo na dokładności(ale mam wymagania ) Pozdrawiam Hejka, moge Ci podac namiary na moja ekipe, która robiła u mnie, tynki cementowo-wapienne , jak z terminami nie ma pojecia, z tym ze cena za 1m2 tez nie jest zbyt tania, 28 zl, z tym, że nie bawie się już w szpachlowanie ścian, są na tyle gładkie, że nie potrzeba szpachlowania, tynk średnioziarnisty z tego wzg. że w niektórych miejscach musiał być nieco grubszy tynk. Tel do nich 600242163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 21.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Igepa Dzięki wielkie !zaraz dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 21.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Kochani, mam pytanie chciałam założyć deske barlinecką, bo namówili mnie znajomi, a chciałam drewno w salonie w polączeniu z płytkami przy kominku. Mam już wylane posadzki i teraz nie wiem co zrobić bo zaczęto mi odradzać deske barlinecką. Co o niej sadzicie. Czy jeszcze można coś z tym zrobić np. założyć coś innego. Mam posadzkę na jednym poziomie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts