Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Budująca Wielkopolska 2008 Poznań i Wielkopolska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Forumowa jjsod robi projekty, między innymi instalacji gazowej.

Skorzystaliśmy z jej usług, jesteśmy zadowoleni, zapłacilismy 400zł za projekt i dostalismy wszystkie dokumenty gotowe do oddania do Starostwa.

Link do jej ogłoszenia.

Hejka,

a możesz podac namiary do tej osoby od projektów.

W profilu jjsod masz GG i nr kontaktowy: http://forum.muratordom.pl/uzytkownik26984.htm

A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy.

Pozdrawiam

A tak może więcej szczegółów co i jak i za ile ? :p

A to niestety nie wiem :( Robiłem u nich adaptację projektu - poszło szybko sprawnie i najwazniejsze nowoczesnie (dostajesz wersje elektroniczne projektu, nowe wydruki, itp). Przy okazji widzialem ze specjalizuja sie w swiadectwach i rozmawilismy na ten temat - ale stawek nie znam :(

• 2 weeks później...
Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku :o a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. :-?

widzę że nie zostałam zapomniana :)

robię i projekty instalacji i certyfikaty

zapraszam poszukujących

a odnośnie wyników - to są podawane 2 - energia końcowa i pierwotna - końcowa nie zależy od tego czym się grzeje - ale pierwotna już tak - a na tym śmiesznym wykresiku zaznacza się się właśnie pierwotną

Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku :o a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. :-?

wczoraj byłam w Enei i babka powiedziała, że zamiana z budowlnego na zwykły będzie mozliwy po odbiorze technicznym budynku, nic nie wspomniała o zameldowaniu, zresztą teraz można byc zamelodwanym zupełnie w innym miejscu i nic nikomu do tego

wczoraj byłam w Enei i babka powiedziała, że zamiana z budowlnego na zwykły będzie mozliwy po odbiorze technicznym budynku, nic nie wspomniała o zameldowaniu, zresztą teraz można byc zamelodwanym zupełnie w innym miejscu i nic nikomu do tego

z tego co mi wiadomo to na terenie Enei wlasnie tak jest czytalem na formu ze na Slasku wystarczy budynek zamknac i zrobic rozdzielnie i juz mozna zmienic prad