Gość Gosc_gość 13.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Bry Poszukiwany, Poszukiwana do zrobienia certyfikatu zbytecznego znaczy się energetycznego - szybko, sprawnie i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 14.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam, poszukuje godnego polecenia stolarza. Wiem, ze temat juz sie przewijał, ale nie moge znaleźć na tych 55 stronach. Front robót szeroki - meble kuchenne, łazienkowe, zabudowa garderob, szafy wnękowe i meble do slalonu. Będę wdzięczny za kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 15.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Bry Poszukiwany, Poszukiwana do zrobienia certyfikatu zbytecznego znaczy się energetycznego - szybko, sprawnie i niedrogo To ja sie też podłącze z tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 15.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Bry Poszukiwany, Poszukiwana do zrobienia certyfikatu zbytecznego znaczy się energetycznego - szybko, sprawnie i niedrogo To ja sie też podłącze z tym tematem ja też, ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 15.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 15.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy. Pozdrawiam A tak może więcej szczegółów co i jak i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 16.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A ja szukam kominiarza do zrobienia protokołu odbioru oraz podłączenia kozy - ma ktoś może jakiś sprawdzony namiar? W kwestii certyfikatu będę się dzisiaj kontaktować z kolegą, który to robi - wypytam co i jak i dam znań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 16.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 szukam kogoś kto mi dotnie blachę przed kominek w kształcie L, nie mam pomysłu w jakiej branży wykonawczej tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 16.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 damon - wpisałam cięcie blachy poznań w google i jest sporo ofert, min http://www.gielnik.pl z Dopiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 16.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 damon - wpisałam cięcie blachy poznań w google i jest sporo ofert, min http://www.gielnik.pl z Dopiewa. dzięki, szukałam jako blacha pod kominek i różne takie, o usłudze nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 17.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Forumowa jjsod robi projekty, między innymi instalacji gazowej. Skorzystaliśmy z jej usług, jesteśmy zadowoleni, zapłacilismy 400zł za projekt i dostalismy wszystkie dokumenty gotowe do oddania do Starostwa. Link do jej ogłoszenia. Hejka, a możesz podac namiary do tej osoby od projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 17.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Forumowa jjsod robi projekty, między innymi instalacji gazowej. Skorzystaliśmy z jej usług, jesteśmy zadowoleni, zapłacilismy 400zł za projekt i dostalismy wszystkie dokumenty gotowe do oddania do Starostwa. Link do jej ogłoszenia. Hejka, a możesz podac namiary do tej osoby od projektów. W profilu jjsod masz GG i nr kontaktowy: http://forum.muratordom.pl/uzytkownik26984.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 17.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A bardzo prosze - Firma Comproj z Wildy. Pozdrawiam A tak może więcej szczegółów co i jak i za ile ? A to niestety nie wiem Robiłem u nich adaptację projektu - poszło szybko sprawnie i najwazniejsze nowoczesnie (dostajesz wersje elektroniczne projektu, nowe wydruki, itp). Przy okazji widzialem ze specjalizuja sie w swiadectwach i rozmawilismy na ten temat - ale stawek nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 20.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Poszukiwane namiary na żwir w sensownej cenie. Na razie znalazłem po 70 zł/t.Żwir ma być do drenażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 28.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 01.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 widzę że nie zostałam zapomniana robię i projekty instalacji i certyfikaty zapraszam poszukujących a odnośnie wyników - to są podawane 2 - energia końcowa i pierwotna - końcowa nie zależy od tego czym się grzeje - ale pierwotna już tak - a na tym śmiesznym wykresiku zaznacza się się właśnie pierwotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 01.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 potrzebuje gruz lub coś czym można utwardzić drogę może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 01.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. wczoraj byłam w Enei i babka powiedziała, że zamiana z budowlnego na zwykły będzie mozliwy po odbiorze technicznym budynku, nic nie wspomniała o zameldowaniu, zresztą teraz można byc zamelodwanym zupełnie w innym miejscu i nic nikomu do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 02.10.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam! Czy udało się komuś zmienić prąd budowlany na zwykły dla gospodarstw domowych na podstawie zaświadczenia o zameldowaniu? Dzwoniłam dzisiaj do Enei i powiedzieli że potrzebny jest odbiór budynku a jeszcze tego nie zrobiliśmy. Dla mnie to spore zaskoczenie bo wiem że jeszcze jakiś czas temu znajomi zmieniali taryfe na podstawie meldunku i nie mieli z tym żadnego problemu. wczoraj byłam w Enei i babka powiedziała, że zamiana z budowlnego na zwykły będzie mozliwy po odbiorze technicznym budynku, nic nie wspomniała o zameldowaniu, zresztą teraz można byc zamelodwanym zupełnie w innym miejscu i nic nikomu do tego z tego co mi wiadomo to na terenie Enei wlasnie tak jest czytalem na formu ze na Slasku wystarczy budynek zamknac i zrobic rozdzielnie i juz mozna zmienic prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 03.10.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 WitamCzy może ktoś słyszał o tych dwóch sklepach z oknami PCV :1.-sklep to OKBAS z poznania2.-sklep to DZIEMIDOWICZ z gnieznaz góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts