dotles 01.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam nowodubujących! Mam do sprzedania konterer budowlany systemowy. Używałem go podczas budowy i bardzo się przydał (nic nie zginęło ), Teraz "wykańczam się" więc jest mi już niepotrzebny. Kontener stoi 3km od Poznania na pn-wsch. Jest wypożony w pełną instalację elektryczną ze skrzynką odbiorczą. Dla zainteresowanych mogę przesłać forki. Piszcie na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 01.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No ładnie i co ja mam sobie teraz myśleć??? Ale z samych okien jesteś zadowolona? Dom już sprzedałam, ale powiem tak: nie żółkły, były ok, tylko reklamacje mieli w ddddd....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalach 01.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 witam chcę się z wami podzielić moimi doświadczeniami i może komuś pomogę bo czytając wasze posty trochę pomocy uzyskałam,a więc zaczynam buduję mały domek parter i pięterko razem 70 m2,wszystko budujemy sami od fundamentów po wykończenie 1.fundamenty zalewaliśmy z gruchy LAFARGE zamówione na bałtyckiej za brigstone obecnie u nich m3 b20 kosztuje 330zł,wszystko sprawnie i fachowo i na czas 5+ 2.siporex i reszte towaru kupujemy w hurtowni w czerwonaku na ul.szkolnej można sobie wypracować rabaty a ceny są przystępne 3.strop belki i pustaki terivia zamówiliśmy na sw.wincentego na zawadach tutaj niestety byłam zawiedziona gdyż kierowcę którego do mnie wysłali to jednym słowem gamoń,zagrzebał się w piachu i nie wyjechał,masakra zeszło nam 12 godzin gdyż było trzeba czekać do wieczora aby ktoś przyjechał z firmy i rozładował towar oczywiście zamiast rozłożonych belek na murze miałam położone je przed domem także nie mam zbyt dobrych wspomnień co do owej firmy i na tym etapie narazie jesteśmy za 2 tygodnie zalewamy strop potem ciągniemy dalej górę więźbe zamawiam w murowanej goślinie ceny przystępne a teraz mam prośbę jeśli ktoś ma instalatora CO który kasuje mniej niż 90zł od punktu proszę o namiar będę wdzięczna i jeszcze jedno odwiet studni ja mam pna z murowanej gośliny który wierci za 120 zł-m jak macie tańszego dajcie znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmo 02.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam wszystkich budujących wielkopolan w tym sezonie. Nasz projekt to Dom Ciekawy-wariant 2 c118bl , wszystkie papierki załatwione i oczekujemy na wejście ekipy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 02.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Temat okien - temat rzeka. Ja mam okna 7 lat temu założone niestety już nie istnieje firma (dawali 10 lat gwarancji) więc nie ma sensu jej polecać. desmo - witaj. A my dziś polaliśmy beton - polecam nasz dziennik, są foty.I wszytko się udało - uff. Z tartaków to my bierzemy z Nekli (Dworcowa 33), impregnacja zanurzeniowa 880, ciśnieniowa 980 a bez impregnacji 830 za więźbęZa łaty 80 PLN taniej.Deski (25mm) bez impregnacji 600 PLN. Ceny netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 03.04.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 witam mam do sprzedania 7 palet Robena 24 i 2 palety Roben 11,5, zainteresowanych prosze o info na priva. Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.04.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam ponownie! Bardzo proszę o podpowiedź gdzie mogę szukać kogoś kto zrobi mi "projekt przyłącza do sieci elektroenergetycznej", bo Enea daje sobie na to 7 miesięcy (a potem jeszcze 4 na wykonawstwo), nie ukrywam, że wolałabym żeby to było prędzej zrobione. Dzwoniłam już do kilku firm, polecanych z resztą na forum i żadna z nich takich projektów nie wykonuje. Czy Wy korzystaliście z Enei, czy robiliście to na własną rękę? Jeśli to drugie, to będę wdzięczna za namiary (buduję w gminie Pobiedziska). Pozdrawiam! p.s. pytałam też w grupie 2007, ale oni chyba faktycznie są już na innym etapie:). z tego co wiem, to samodzielnie nie mozna enea musi zrbic i projekt i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 04.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Wtam, co prawda jestem juz zapisana na bardziej skupionym forum czerwonak itd ale tutaj tez z checia sie dołącze:) Budujemy sie w Czerwonaku, fundamenty zalane, w ponieziałek wchodzi ekipa stawiac mury:) Budujemy "Mały dworek " Archetona Swietne to forum bo jestesmy na tym samym etapie i wiele mozna sie dowiedziec! Rewelacja! Tego mi było trzeba!!!!!!!!!!!!!! Pozdr iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 06.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 witamy po przerwie melduje,że pozwolenie dostaliśmy, juz się uprawomocniło,więc jutro startują wykopki pod fundamenty i dziura pod kibel z serduszkiem niestety najładniejsza sosenka centralnie rosła sobie w salonie i trzeba było biedaczkę usunąć, będę ją opłakiwać ...a potem spalę w kominku haha...na szczęście większość brzozek ocalała...w sumie naliczyłam 12 szt (no powiedzmy kępek, bo z jednego miejsca czasem i 3 szt rosną)... pozdrawiamy budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 07.04.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witammam pytanie,czy może wiecie,gdzie mozna kupić gotowe strzemiona zbrojeniowe do ławy fundamentowej ? Potrzebuję 240 sztuk o wymiarach 30x30 cm.Będę wdzięczny za podanie namiarów na producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 07.04.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam My zamierzamy się też budować w najbliższym czasie w Rokietnicy. Wybraliśmy projekt Bartek z Horyzontu - z małymi poprawkami. Mamy już pozwolenie na budowę - jutro jedziemy rejestrować dziennik budowy. I jeszcze szukamy ekipy - bo będziemy budować metodą gospodarczą. Narazie poszukujemy siatki nawet używanej do ogrodzenia placu budowy. Pozdrawiam Witaj w klubie pozagładaj do Grupy wiosna 2007 tam jest sporo osob z Rokietnicy i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 07.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przestańcie z tymi grupami, ktoś założył i tyle, ja tez biegam po wszystkich. Mam na zbyciu skrzynkę prądową "umeblowaną" razem z "nogami" po jednym sezonie w b.dobrym stanie. http://img262.imageshack.us/img262/3065/pict1474mediumjg5.th.jpghttp://img245.imageshack.us/img245/161/pict1471mediumgb7.th.jpghttp://img187.imageshack.us/img187/6272/pict1472mediumlo1.th.jpghttp://img441.imageshack.us/img441/8216/pict1473mediumdo7.th.jpg do odbioru w okolicy kostrzyna ew mogę to podrzucić do 20 km. up !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLO81 07.04.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie położenia działek budowlanych w Szczytnikach.A mianowicie czy hałas samolotów z Krzesin jest bardzo uciążliwy?Zastanawiam się nad kupnem działki w tej okolicy i bardzo mnie to zagadnienie nurtuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 07.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie położenia działek budowlanych w Szczytnikach.A mianowicie czy hałas samolotów z Krzesin jest bardzo uciążliwy?Zastanawiam się nad kupnem działki w tej okolicy i bardzo mnie to zagadnienie nurtuje Pozdrawiam To czy hałas jest uciążliwy czy nie może być bardzo subiektywne. Komuś może F16-stka przelatująca nad głową nie przeszkadzać, bo kocha samoloty, a kogoś ledwo słyszalny dźwięk może denerwować. Najlepiej pojechać tam i posłuchać na miejscu jak latają - będziesz miał wtedy swoje subiektywne odczucie. Ale też swoją drogą sporo domów tam się buduje, także myślę, że nie budują się tam sami miłośnicy F16-tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkoowal 07.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie położenia działek budowlanych w Szczytnikach.A mianowicie czy hałas samolotów z Krzesin jest bardzo uciążliwy?Zastanawiam się nad kupnem działki w tej okolicy i bardzo mnie to zagadnienie nurtuje Pozdrawiam Pojedz koło 16 jak lądują i posłuchaj.. Ja mieszkam obecnie przy Piątkowskiej ruchliwa ulica z jednej strony tramwaj z drugiej, karetki non-stop na lutycką na sygnale Dla mnie w Szczytnikach jest cisza.. nawet jak raz na jakiś czas ląduje F16. Zanim kupiłem działkę pojechałem tam w pogodny dzień i spędziłem trochę czasu pod gołym niebem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 07.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam mam pytanie,czy może wiecie,gdzie mozna kupić gotowe strzemiona zbrojeniowe do ławy fundamentowej ? Potrzebuję 240 sztuk o wymiarach 30x30 cm. Będę wdzięczny za podanie namiarów na producenta. bodeko na lutyckiej 115 cena 2900 zł netto/tone w 10.2007 kontakt na str 7 tego forum znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 07.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam Bobów Budowniczych (i Marty Budownicze) ponawiam ogłoszenie - mam do sprzedania skrzynkę elektr budowlaną więcej: http://forum.muratordom.pl/poznan-sprzedam-skrzynke-elektr-budowlana,t127529.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 07.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 się witam ponownie...w naszym gruszczynie latają paralotnie i małe molociki i mój m robi się wtedy nerwowy..pewnie jakby mu f16 latało to by pękł ze złości ) już więcej nie będę się chwalić,że zaczynamy budowę, bo jak dziś mieli wbić pierwszą łopatę pod wykopki fundamentalne to zaczęło lać, to nową datę trzymam w tajemnicy bo brzydka pogoda ma tu chyba jakiegoś szpiega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.04.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam wszystkich budujących wielkopolan w tym sezonie. Nasz projekt to Dom Ciekawy-wariant 2 c118bl , wszystkie papierki załatwione i oczekujemy na wejście ekipy budowlanej. Witam my także Ciekawy wariant II, właśnie układają nam strop, może jakaś wymiana doświadczeń teraz lub "za chwilę"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wtam, co prawda jestem juz zapisana na bardziej skupionym forum czerwonak itd ale tutaj tez z checia sie dołącze:) Budujemy sie w Czerwonaku, fundamenty zalane, w ponieziałek wchodzi ekipa stawiac mury:) Budujemy "Mały dworek " Archetona Swietne to forum bo jestesmy na tym samym etapie i wiele mozna sie dowiedziec! Rewelacja! Tego mi było trzeba!!!!!!!!!!!!!! Pozdr iwona Gdzie w Czerwonaku? Bo my na oś. Czerwonackim ul. Jagiełły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts