pado 28.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Krys1 napisała : Gdy zasypywałam najkorzystniejsza była żwirownia Dąbrowa. Ile kosztował piach i może jakiś kontakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zmieniajac temat kolejny raz tak dla informacji jest nowy katalog w Castoramie z inspiracjami łazienek:) Jutro jade sie zaopatrzyc:) ja mam za daleko do Castoramy to sobie chociaż tu pooglądam: http://www.castorama.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Krys1 napisała : Gdy zasypywałam najkorzystniejsza była żwirownia Dąbrowa. Ile kosztował piach i może jakiś kontakt . Żwirownia Dąbrowa 61 8143152 Nie pamiętam ile za tonę i nie mogę znaleźć faktury, mam straszny bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 29.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Mam na zbyciu skrzynkę budowlanąSzczegóły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzman 29.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam was. Ja się buduje w Wysogotowie, jestem w tej chwili po zalaniu ław. Jeśli chodzi o Żwirownie w Dąbrowie to ja 3 dni temu płaciłem za piasek na posypkę ( pospółka) 50 ton 1460 brutto Za piasek 0,2 25 ton płaciłem 750 brutto około. Betonownie polecam z Lutyckiej, bardzo elastyczni i niedrodzy. Ja właśnie wynajołem Inspektora nadzoru bo sobie nie radzę sam Przerasta mnie to. Pozdrawiam Was Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 30.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A dzień dobry. Mimo obecności na forum od 2004 roku zaczynam się budować dopiero dziś. Konkretnie - w poniedziałek mi się uprawomocniło pozwolenie. Dziennik budowy założę, jak się co do ekipy dogadam, czyli niedługo. Buduję w Borówcu, ale po drugiej stronie Katowickiej , koło obserwatorium astronomicznego. Na razie działeczka piękna, ptaszki śpiewają, sarenki sarenkują, Katowicka szumi niczym morze. Pozdrawiam i do przeczytania Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 30.05.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 i F16 latają Witam nowych grupowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja również witam nowych budujących w naszej grupie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 31.05.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czym docieplacie sciane fundamentową i jaka grubosc dociepleniaMam propozycje na styro Aqua 230 netto^3neopor Basf 189 netto/m^3 lub 172 netto/m^3Styrodur(xps) 330 netto/m^3Styro FS 20 ' 125 brutto-m&3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 31.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Jeden wniosek na koniec mojej budowy - czego nie zrobiłabym ponownie: tylko jednej rzeczy - tynków gipsowych. I tak ściany trzeba szpachlować 2x, więc oszczędność żadna, a miękkie są jak smok. Nie róbcie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 31.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Martuszku Szczęśliwa Kobieto ja buduję (kończę) drugi domek, i już mam więcej niż jedną rzecz której więcej nie zrobię pado - widziałeś mój post na jesiennej............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 31.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 A dzień dobry. Mimo obecności na forum od 2004 roku zaczynam się budować dopiero dziś. Konkretnie - w poniedziałek mi się uprawomocniło pozwolenie. Dziennik budowy założę, jak się co do ekipy dogadam, czyli niedługo. Buduję w Borówcu, ale po drugiej stronie Katowickiej , koło obserwatorium astronomicznego. Na razie działeczka piękna, ptaszki śpiewają, sarenki sarenkują, Katowicka szumi niczym morze. Pozdrawiam i do przeczytania Doom_ A gdzie w Borówcu jest obserwatorium astronomiczne jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amos 31.05.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witam Wielkopolan, Buduję się od roku z różnym skutkiem. Szukam dobrych fachowców: 1. Instalatora2. Posadzkarza3. Instalatora centralnego odkurzania4. Inspektora budowy - któremu się chce pilnować wykonania prac Pozdrawiam - będę wdzięczny za podpowiedź ( wiem, że wcześniej na ten temat było ale może są jakieś nowe aktualne informacje ) P.s. Jestem trochę nowy. Jak się robi duże literki, wybieram coś ale mi się tylko nawiasy kwadratowe pokazują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 31.05.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Martuszku Szczęśliwa Kobieto ja buduję (kończę) drugi domek, i już mam więcej niż jedną rzecz której więcej nie zrobię Faktycznie jestem szczęśliwa To będzie czwarty dom, w którym zamieszkam, więc wiedziałam czego chcę, co pozwoliło mi uniknąć szukania po omacku domu idealnego. Ten jest niemal idealny. Tylko te tynki - zupełnie zła decyzja... To mi nie przeszkadza cieszyć się, że "zbliżam się do końca":) Miałam jechac na zlot Muratora do Wawy, ale każda wolna chwila jest spędzana na budowie - pewnie jak u wszystkich. 6 sierpnia minie równy rok od rozpoczęcia kopania fundamentów - mam nadzieję tego dnia się wprowadzać Jestem zmęczona i dumna z osiągniętego celu. Muriel - czy Ty już mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kristofuros szukałam, rozgładalam sie i jakos Cie nie spotkałam;) A swoją droga te targi to jedna wielka porażka! Fajna była tylko wanna-jacuzi do ogrodu za bagatela 65 tysiaków:) ale z TV!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 01.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Martuszku - nie, ale do przeprowadzki zostało mi 336 godzin wierzę, że zdążymy ze wszystkim chociaż w sumie to przydałoby się jeszcze trochę tych godzin............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 01.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Martuszku - nie, ale do przeprowadzki zostało mi 336 godzin wierzę, że zdążymy ze wszystkim chociaż w sumie to przydałoby się jeszcze trochę tych godzin............. O kurde, u Ciebie to jest ciśnienie - juz godziny odmierzasz Z jednej strony zazdroszczę - bo masz dokładną datę, a ja wciąż bliżej nieokreślony dzień wakacji letnich. Z drugiej strony jak masz dokładną datę, to musi Cię coś cisnąć na wyprowadzkę z obecnej chaty ???! Jak jest parcie za duże, to też nie jest tak wesoło do końca ? Właśnie wróciłam z budowy. Zakurzona i zmęczona. Widoki są, ale wnerwia mnie to pokazywanie wszystkiego palcem - inaczej człowiek mógłby mieć różne wersje architektury wnętrz, w zależności od kreatywności wykonawcy Mąż jeszcze walczy na budowie - robi próby lampek za zabudową GK. Ściskam Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 01.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Przeczytałam Twój dziennik i już jasne wszystko z wyprowadzką. W tym moim szale budowlanym zapomniałam, że inni też mają szał budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 01.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam, Czy moglby mi ktos powiedziec gdzie w rozsadnej cienie mozna kupic deski budowlane? Chdzi mi o jakis tartak. Jak podaja mi cene za kubik 1200 PLN netto to mnie to lekko zalamuje. Dzieki wielki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 01.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam, Czy moglby mi ktos powiedziec gdzie w rozsadnej cienie mozna kupic deski budowlane? Chdzi mi o jakis tartak. Jak podaja mi cene za kubik 1200 PLN netto to mnie to lekko zalamuje. ... z tego co parę ofert na deskę do deskowania dachu dostałem to cena kztałtuje sie od 450 do 600 zł netto mówie tu o zwykłej desce, bez pióra wpust, nieheblowanej np. w drewmex tel 957319793 email [email protected] poza tym polecam http://www.tartaki.com.pl przy tego typu poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts