Acidtea 27.08.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 27.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Podobno od 2 wrzesnia maja zdrozec okna...słyszeliscie cos o tym czy tylko sprzedawca mnie straszy zebym w koncu sie zdecydowała?:) Chodzi mi głównie o okna Oknoplastu, bo od nich mam ta informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 27.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr ja będę patrzył jeszcze na dostępność serwisu pieca w Polsce obecnie pod tym względem junkers i vissmann ponoć najlepiej wypadają de detrich gorzej (wg informacji zebranych od instalatorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 28.08.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 czy każdą sztuke dachówki powinno sie mocować spinkami (przeciw burzowymi) ? czy może tylko wystarczy skrajne ? jak to u was dekarze robili ? chciałbym sie dowiedzieć jak powinno być Zależy jaka dachówka. U nas sprzedawca przy podwójnej S zalecał wszystkie skrajne oraz co 5 na płaszczyźnie z przesunięciem w rzędach o 1. óooooóooooóooooó oóooooóooooóoooo ooóooooóooooóooo oooóooooóooooóoo coś w tym guście. Oczywiście dekarze wydziwiali, ale nasz opiekun budowy (teść) co chwila się ich pytał gdzie ten młotek leży, co im spadł... bo pukania nie słychać ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 28.08.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 sprzedawca przy podwójnej S zalecał wszystkie skrajne oraz co 5 na płaszczyźnie z przesunięciem w rzędach o 1. óooooóooooóooooó oóooooóooooóoooo ooóooooóooooóooo oooóooooóooooóoo dzięki za cenne wskazówki, też zmusze ich aby choć tak zrobili bo wszystkich nie chca, a poza tym faktycznie podpytałem jest z tym potem kłopot (przy wymianie np pękniętej), a po drugie nie jest konieczne (poza skrajnymi) a swoją drogą dlaczego by nie w pionie spinać ? (są spinki które po dwie dachówki pionowo sąsiadujące łaczą) tj óooooóooooóooooó óooooóooooóooooó óooooóooooóooooó óooooóooooóooooó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 29.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Odsprzedam stal po korzystnej cenie - pręty: fi 6 gładkie, fi 10 żebrowane, fi 12 żebrowane. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 608 67 09 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.08.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dołączam się do brygady zaczynającej w 2008 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 30.08.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr ja też taki mam jest ok ! nawet cieplo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 31.08.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 A co przeważyło ten wybór? Cena w oparciu o opinie "Marzina" i "1950" - jeśli chodzi o jakość. pozdr ja też taki mam jest ok ! nawet cieplo mam Hej Misiak, serwisant był ok? Piec chce kupić w necie, a przydałby się sprawdzony serwisant do odpalenia. Możesz podać namiar, jeśli byłeś zadowolony? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazar 01.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 hej,czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie więźbę - dobrą i w rozsądnej cenie - można chwycić z góry dzięki za infopozdromaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 01.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 01.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oddam barak ZA DARMO. Nie wygląda rewelacyjnie ale nie przecieka i może służyć jeszcze na kilku budowach. Barak znajduje się w Rokietnicy pod Poznaniem. kontakt 660 54 93 28 http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=19670117&filename=pb301328.jpg_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 01.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Hej Misiak, serwisant był ok? Piec chce kupić w necie, a przydałby się sprawdzony serwisant do odpalenia. Możesz podać namiar, jeśli byłeś zadowolony? Dzięki z góry. serwisant był ok uruchomienie poszło sprawnie (nie wiem bo to mój 1 piec gazowy ) tel 516196555 intech mi zaltawiał gostek z Rogoźna wlkp pan Sławek który ma sklep instalacyjny potarguj sie z nim to zejdzie z ceny ja byłem z ceny zadowolony tel. 698611610 sanet powołaj sie na Patelskiego z Rokietnicy że mi takiego załatwiał na koniec roku i niech tobie też dobrą cene zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 02.09.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny witam wszytkich! czy mozna prosić namiary na tego gościa? bedę potrzebował bardzo dobrego kierownika, gdyż budowę chyba będę mysiał prowadzić korespondencyjnie Pozdrawiam wszytkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 02.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny witam wszytkich! czy mozna prosić namiary na tego gościa? bedę potrzebował bardzo dobrego kierownika, gdyż budowę chyba będę mysiał prowadzić korespondencyjnie Pozdrawiam wszytkich budujących My tez go wzielismy ale dopiero zaczynamy za 2 tyg. kontakt bardzo mily i widac ze sie facet zna na rzeczy tel.604 175 485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 03.09.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mam do wydania gline z wykopu. Jest pomieszana z humusem i nadaje się na podniesienie terenu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Czy mozna prosic o namiary na speca od dachu w/wym. Pana Damiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mam pytanie o wycene hydrauliki szeroko pojetej:) Podłogówka ok 60m2 + cała hydraulika+ piec elektryczny + robocizna = 35000-45000zł.....duzo? mało? w sam raz? Jak teraz cenowo wyglada robocizna hydraulika a jak materiały? To nasza pierwsza wycena i nie mam z czym porównac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 03.09.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 zależy ile kosztuje piec...podłogówka mat+rob chodzi po ok 200zł/m2 co daje jakieś 12tys, wod-kan powinno z materiałem zamknąć się w 10tyś, do pieca potrzebne jakies pierdołki pewnie-liczmy baniak na wode etc ~6tyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 03.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Pytanie z zupełie innej beczki.Mozecie poelcic jakies szkółki roslin ozdobnych na Pd od Poznania - z miare z tanimi roslinami?Mysle o cisach, tujach szmaragdach i ostrokrzewie.pozdrawiamPawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts