jachu102 03.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Mozecie poelcic jakies szkółki roslin ozdobnych na Pd od Poznania - z miare z tanimi roslinami? Mysle o cisach, tujach szmaragdach i ostrokrzewie. zdecydowanie szkólłka kórnicka w kórniku punkt sprzedazy jest tuż koło rynku (jadąc od zamku z kierunku bnina, na rynku skecasz w prawo i zaraz potem znów w prawo mijając kosciół po lewej stronie po ok 200 metrach po prawej jest szkółka) co prawda nie wiem czy te rosliny akurat mają cenowo i jakosciowo jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 04.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Pytanie z zupełie innej beczki. Mozecie poelcic jakies szkółki roslin ozdobnych na Pd od Poznania - z miare z tanimi roslinami? Mysle o cisach, tujach szmaragdach i ostrokrzewie. pozdrawiam Pawlok Na ul. Rzeczpospolitej Mosińskiej w Mosinie oczywiście (przed przejazdem i orlenem) jest punkt producencki, byłeś tam może? Za każdym razem jak przejeżdżam myślę, że musze sie w końcu zatrzymać i jadę dalej, w ogród zacznę bawić się wiosną. Szkółka kórnicka jest ok, mam świetną jarzębinę kanadyjską od nich. A rododendrony pięknie rosły dopóki nie pomyliłam środków i popsikałam jakimś "zabojcą " roślin zamiast wspomagaczem i wszystko szlag trafił. Tylko jarzębina przetrwała - szkoda ze nie dam rady jej zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 04.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Na ul. Rzeczpospolitej Mosińskiej w Mosinie oczywiście (przed przejazdem i orlenem) jest punkt producencki, byłeś tam może? Za każdym razem jak przejeżdżam myślę, że musze sie w końcu zatrzymać i jadę dalej, w ogród zacznę bawić się wiosną. Byłem ,w zeszlym roku tam sie zaopatrywalem - hmm uczucia mieszane co do jakosci roslinek i cen.. W Luboniu tez punkty dosyc drogie. Musze sie przejechac do Trzykolnych Młynów i na trasie Mosina - Steszew widziałem ostatnio rekalme - tuje.. pozdro Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 04.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 cenowo i jakosciowo jest ok A jakąs przykładową cene można poznać? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 04.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A jakąs przykładową cene można poznać? Pawlok pytaj bezpośrednio http://www.szkolkikornickie.pl jeśli nie ma na stronie to na pewno jest kontakt do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 07.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Cześć czy ktoś ma na zbyciu (już lub jeszcze) skrzynkę do pradu? Dostaliśmy w końcu warunki na prąd uffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 07.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Mam na zbyciu stemple. Ok 80 szt. 2.9 - 3.00 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagu 07.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Czy mozna prosic o namiary na speca od dachu w/wym. Pana Damiana? Pan Damian jest godnym polecenia murarzem ale teraz buduje u mnie w Kicinie Przyznaliśmy mu już jeden "Krzyż Zasługi" za wyłapanie błędnego wytyczenia domu przez geodetę. Szczegóły w dzienniku budowy, który właśnie zaczynam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALABASTER 08.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam. Nieco późno dołączamy do grupy, ale lepiej późno niż wcale czy każdą sztuke dachówki powinno sie mocować spinkami (przeciw burzowymi) ? czy może tylko wystarczy skrajne ? jak to u was dekarze robili ? chciałbym sie dowiedzieć jak powinno być U nas mocowana jest mniej więcej co 5 dachówka - dachówka Rubin Roben. szczerze mówiąc nie wiem czy tak musi być, ale IMHO lepiej jak za dużo mocowania niż za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 08.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Tanio odsprzedam bardzo dobrą papę podkładową (4mm) na welonie szklanym. Zostało mi ładnych kilka rolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.09.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 To Pan Damian jest taki wszechstronny? Mi chodzi o specjaliste od dachu -dekarz a nie od murów:) Mury juz mam:) A z Kicina do Czerwonaka bliziutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dołaczam do grupy '2008 Budujemy w Czerwonaku, Dom w Lewkoniach II z masa przeróbek Planowany start - 1.10, bedziemy prowadzic dokumentacje zdjeciowa Kierownik : wspominany juz tu Zbyszko Konieczny Wykonawca do dachu - wspominany juz tu Damian Jaroć. Mam nadzieje, ze damy rade Pozdrawiam wszystkich fanów Boba Budowniczego ! Mati. Czy mozna prosic o namiary na speca od dachu w/wym. Pana Damiana? Pan Damian jest godnym polecenia murarzem ale teraz buduje u mnie w Kicinie Przyznaliśmy mu już jeden "Krzyż Zasługi" za wyłapanie błędnego wytyczenia domu przez geodetę. Szczegóły w dzienniku budowy, który właśnie zaczynam pisać Ja szukam dekarza a nie murarza:) Myslałam ze Pan Damian jest specem od dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 09.09.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Polecałam dekarza na białej liście - polecała go też Iga. Pan Walerian Przybył. Solidna firma jak przed wojną w Szwajcarii tel. 0511285719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 09.09.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 witam sprzedam na atrakcyjnych warunkach - 2 skrzydła drzwi budowlanych (białe z zamkami patentowymi), ościeznice moge dorzucić lecz były już raz montowane- ok 20 szt profili CD do kartongipsu firmy Lafarge miejsce odbioru Skórzewo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 POMOCY!!!!!!!!! Poradzcie gdzie najlepiej zrefinansowac kredyt??? Millenium odpada w 100%, na jaka oferme trafilismy to tylko my wiemy:) Masakra! Co zadajemy mu pytanie to słyszymy " dopytam sie i zadzwonie do pani" :) Tak nam przetłumaczyl umowe ze aby dostac kwote 170000 musimy miec wkladu własnego na koncie 184000:):) Smiech dosłownie smiech! Wiec szybko szukamy dobrego banku z wyszkolonymi pracownikami:) Poleccie jakis bank z którym mieliscie doczynienia i miło wspominacie współprace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 09.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 POMOCY!!!!!!!!! Poradzcie gdzie najlepiej zrefinansowac kredyt??? Millenium odpada w 100%, na jaka oferme trafilismy to tylko my wiemy:) Masakra! Co zadajemy mu pytanie to słyszymy " dopytam sie i zadzwonie do pani" :) Tak nam przetłumaczyl umowe ze aby dostac kwote 170000 musimy miec wkladu własnego na koncie 184000:):) Smiech dosłownie smiech! Wiec szybko szukamy dobrego banku z wyszkolonymi pracownikami:) Poleccie jakis bank z którym mieliscie doczynienia i miło wspominacie współprace. poszło na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka567 09.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Witajcie!!!!Wystartowaliśmy wczoraj już na dobre z budową.Budujemy się w gminie Łubowo, a projekcik wygląda tak: http://www.archi-projekt.com.pl/projekty_domow_119.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.09.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witamy, witamy:) Projekt macie prześliczny!!!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 10.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam nowych; Czy ma ktoś namiary na sprawdzonego cieślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 10.09.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam!Czy można jeszcze dołączyć? Właśnie rozpoczęliśmy budowę w Zalasewie (Swarzędz) i mamy na razie wylane ławy fundamentowe. Budujemy "Dom pod pistacją"http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_pod_pistacj%C4%85_%28G%29/m445af0e8bafcdPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts