katarek 10.05.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 jasne prosze ile ma realizacji? to wysyłam namiary na priva, ale czy go polecam to napiszę za jakiś czas jak na razie to współpraca wygląda dobrze i ceny też przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 poszukuje architekta sprawdzonego z okolic Dabrowy Gorniczej mozecie pomóc? Skontaktuj sie z Grzegorz63 Wspominal ze mial "fajnego" architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pini1 11.05.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dzieki juz pisze do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.05.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Czy na tym naszym forum naprawde nikogo niema?? Cisza tu jak makiem zasial. Az w uszach piszczy A u kolegi gmalec juz wiezba stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 15.05.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Czy na tym naszym forum naprawde nikogo niema?? ja jestem ale na razie to pisać nie mam o czym... ogrodzenie na działce robię. a jak skończę to sie pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 16.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Czy na tym naszym forum naprawde nikogo niema?? Cisza tu jak makiem zasial. Az w uszach piszczy Cześć. Ja czasem zaglądam - mam wrażenie że ci co już budują siedzą na budowach i tak jak Katarek wylewają tam swój pot a Ci co jeszcze nie zaczęli zbierają rozumki o prawie i na wymianie doświadczeń. A kobiety pewnie piją kawe na tarasach otoczone pudełkami z przeprowadzki Ale jak mróz złapie od środy to wrócą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.05.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 mam wrażenie że ci co już budują siedzą na budowach i tak jak Katarek wylewają tam swój pot a Ci co jeszcze nie zaczęli zbierają rozumki o prawie i na wymianie doświadczeń No to ja jestem takie dwa w jednym w planach budowa a do tego czasu rozbieram to co tu stoi A kobiety pewnie piją kawe na tarasach otoczone pudełkami z przeprowadzki:) To Magda pewnie tak siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 16.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 No to ja jestem takie dwa w jednym w planach budowa a do tego czasu rozbieram to co tu stoi Właśnie sobie wyobraziłem Ciebie z laptopem w jednej i z oskardem z drugiej ręce A ja z okazji 200 postu stawiam pivo http://www.plastech.pl/images/news/piwo2.jpg Za zdrowie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 16.05.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Fajnie mieć 200 postów Jeszcze tyle nie miałem Adam - może się uda w tym życiu ten dom wybudować ? pozdrawiam i życzę dobrej nocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 16.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Adam - może się uda w tym życiu ten dom wybudować ? No jak najpierw rozwale to co jest do rozwalenia to plac na budowe bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.05.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 A kobiety pewnie piją kawe na tarasach otoczone pudełkami z przeprowadzki:) To Magda pewnie tak siedzi Niestety nie siedzi - cały zeszły tydzień byłam służbowo na targach w Poznaniu.... Ale jutro montują mi meble kuchenne, więc nareszcie może będę miała gdzie wypakować znaczną część pudeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 tak teraz zwróciłam uwagę, że muszę sobie zmienić emblemat... tam w dalszym ciągu mam napisane że jestem z Sosnowca... a teraz to już Dąbrowa Górnicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.05.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam. Schody dębowe już skończone, w czwartek ostatnie- czwarte malowanie schodów. Meble kuchenne i sprzęt AGD zamówiony. Wszystko pod koniec maja, ale muszę to opóźnić, bo fachowiec od glazury wchodzi dopiero w poniedziałek. Jeżdżę i wybieram kafelki. Stopniowo "spadam" na ziemię (z cen ponad 100 zł/m2, do poniżej 40 zł/m2 obecnie... ) Dlaczego te wszystkie dekory są takie drogie??? Oj, brakuje kasy, brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 I na jakie meble kuchenne w końcu się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Tradycyjnie! Black Red White, wzór "Dziewiąta symfonia". http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/s9.jpg Poniżej komputerowa wizualizacja mojej kuchni: http://foto.onet.pl/upload/26/29/_475989_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/49/4/_475990_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/22/48/_475992_n.jpg Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 17.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ano więźba stoi, trzeba jeszcze szczyty podmurować i od poniedzialku jadą z dachówką. Tak na marginesie nie chcialby ktoś welny mineralnej URSA (15cm) za 70zl za rolkę (6,5m2)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 18.05.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ładne te Twoje mebelki Grzegorz Ja dzisiaj będę miała okazję zobaczyć swoje w rzeczywistości... aż się boję czy efekt będzie zgodny z oczekiwaniami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.05.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 magdak, dzięki za miłe kurtuazyjne słowa, ale te meble to niestety wynik kompromisu pomiędzy tym co chcielibyśmy mieć a naszymi możliwościami finansowymi... Cena- nie do przebicia no i muszę powiedzieć, że akurat w tym modelu na fornirowanych frontach jest naprawdę super imitacja naturalnego drewna (łącznie z imitacją klejonych ramiaków). Pocieszam się, że to tylko meble i w przyszłości jak zdrowie będzie dopisywało to je możemy łatwo wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.05.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ceny mebli do kuchni to istna makabra Jakis czas temu rozgldalismy sie za meblami."Padlo" na meble z Ikea - wiem,nie jestem wymagajacy - i jak policzylismy to jakby nie patrzec ten 1000 za metr trzeba liczyc. I to bez zadnych fajerwerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.05.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Adam___, 1 tys. zł/mb to minimum... Później oczywiście dochodzą koszty: a to lepszych zawiasów, prowadnic, szuflad, grubszego blatu i ładniejszego wykończenia jego czoła... itp. Z tego co się zdążyłem zorientować, to ponad 90 % "producentów" mebli kuchennych wykonuje swoje produkty z gotowych modułowych elementów. Przez chwilę myślałem sobie, czy samemu się nie zabrać za produkcję takich kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts