Grzegorz63 08.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hej! nie wiecie może przypadkiem gdzie by mozna wypożyczyć płyty szalunkowe? Nawet za bardzo nie wiem gdzie szukać? Pytałem w betoniarni, ale to był jednak zły trop... Ja mam fundamenty z bloczków...,ale gdybym miał szukać takich płyt to wygoogleał bym sobie jakąś dużą firmę budowlaną z naszego terenu i tam bym pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 magdak, w zupełności cię rozumiem. Jestem niemal pewien, że u mnie po przeprowadzce będzie tak samo, dlatego usilnie staram się dokończyć wszystkie "prowizorki" w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 08.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 nam zależało żeby jak najszybciej przestać płacić za wynajmowane mieszkanie - stąd pośpiech przy przeprowadzce... a teraz skoro da się już mieszkać.... wszelkie prace wykończeniowe znaaaaacznie wyhamowały.... a jeszcze jak sobie obejrzałam ceny żyrandoli i firan które mi się podobają.... hmmm... chyba te kable i "gołe" okna będą długo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 08.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja mam fundamenty z bloczków...,ale gdybym miał szukać takich płyt to wygoogleał bym sobie jakąś dużą firmę budowlaną z naszego terenu i tam bym pytał. no chyba w końcu tak zrobię, bo chociaż na razie mi się z tym nie śpieszy, to dotychczasowe poszukiwania spełzły na niczym. A pytałem na okolicznych budowach, w betoniarni i trochę w internecie szukałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Wpadam do Was na chwilke , co słychać za miedzą. Widze , że jedni pracują a inni próżnują. A co z Krystianem ? chyba sie obraził na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 09.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 czyżby to "próżnują" było do mnie no cóż, parafrazując "....jest czas pracowania i czas próżnowania.." "na każdego przyjedzie jego kolej" itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 09.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 a poza tym - z tym próżnowaniem to nie do końca tak ... żeby nam się miło siedziało na tym tarasie to porządkujemy teren wokół domu... wywieźliśmy cały gruz...nareszcie zakończyli brukować podjazd i schody wejściowe... wczoraj swojego żywota dokonała tzw. "sławojka"... ziemia już zamówiona... ale będzie pięknie... ps. właśnie zauważyłam że tydzień temu minął mi rok "bycia na forum" - ale ten czas leci....no i dużo się przez ten rok zmieniło... przede wszystkim miejsce zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 czyżby to "próżnują" było do mnie no cóż, parafrazując "....jest czas pracowania i czas próżnowania.." "na każdego przyjedzie jego kolej" itp... sorki - zapomniałem wkleić tak naprawde to zazdroszcze wszystkim Wam, co sie juz wprowadzili, i tego ich "próżnowania", choć wiem , że jeszcze dużo roboty przed Wami. pozdro i gratulki dla tych co ...mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 14.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Grzegorz - byłam wczoraj na fragmencie uroczystości odpustowych w kościółku obok Twojego domu... nawet nie wiedziałam że to takie "miejsce z klimatem".... - kościółek i jego otoczenie jest prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 14.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Grzegorz - byłam wczoraj na fragmencie uroczystości odpustowych w kościółku obok Twojego domu... nawet nie wiedziałam że to takie "miejsce z klimatem".... - kościółek i jego otoczenie jest prześliczne a to ten kościół na górce w Gołonogu??? Fajne szopki tam robią na Boże Narodzenie - z żywymi zwierzątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 14.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 dokładnie ten - pierwszy raz tam wczoraj byłam i aż się zdziwiłam że takie fajne miejsca są w naszym regionie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.06.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Wpadam do Was na chwilke , co słychać za miedzą. Widze , że jedni pracują a inni próżnują. A co z Krystianem ? chyba sie obraził na forum. Wcale się nie obraziłem... No i nie próżnuję, choć w tym roku na tapecie okna i drzwi wejściowe .... w mieszkaniu. Trza się bronić przed fiskusem... magdak - gratuluję przeprowadzki... Pozdrawiam... miłych wakacji Wam życzę, bo moje tuż tuż, za niecałe dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 16.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Grzegorz - byłam wczoraj na fragmencie uroczystości odpustowych w kościółku obok Twojego domu... nawet nie wiedziałam że to takie "miejsce z klimatem".... - kościółek i jego otoczenie jest prześliczne Witam! Nazywam się Irek, w tym wątku piszę pierwszy raz Jestem na etapie poszukiwania działki - druga połówka ciągnie w stronę Mysłowic (primo: mamy tam trochę znajomych, secundo: blisko do pracy - Katowice i Sosnowiec), ja natomiast wychowałem się w tym 'klimatycznym miejscu' na Gołonogu choć rzadko tam bywam w ciągu ostatnich lat - teraz czytam i wzięło mnie na wspominki:) Doradzcie proszę czy i gdzie możnaby sie budować w okolicach Gołonoga (blisko dziadków) - macie jakieś pomysły? Proszę ładnie o info. Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Cześć Wanios !!! Jak ładnie prosisz to odpowiadam też miałem dylematy: praca Sosnowiec i Katowice, mieszkanie w Sosnowcu ... no i na budowanie wybrałem .... OGRODZIENIEC ... Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 16.06.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 w golonogu chyba coraz trudniej o dzialke. Ja też jestem z Golonoga a buduje się w Ujejscu. Niby 10 km, ale dojazd do Sosnowca, Katowic (jeśli chodzi o czas samochodem) taki sam jak z Golonoga. No i rzut beretem na nową Pogorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 16.06.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witamy Wanios a ja się buduję, a w zasadzie "wykańczam" - bo już mieszkamy od paru tygodni - właśnie w okolicach Gołonóg - Łęknice - na tzw. Brzózkach (ulica Zuchów-Brzozowa) - i bardzo polecam to miejsce... z tego co wiem jeszcze jakaś wolna działka w okolicach by się znalazła.... pozdrawiam serdecznie ps. super bobas na zdjęciu ps. 2. u nas praca tez Katowice - Sosnowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 16.06.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam! Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie !!!!!!!!!!!!!! Magda (i inni) - nie chcę prosić o telefon do właścicieli gruntów - sam się muszę postarać, ale czy mogłabyś mi wskazać gdzie te działki się znajdują? Podjechałbym kiedyś do Was i nadużywając uprzejmości zobaczył te miajsca, a później 'po nitce...' Co myślisz (myślicie)? Pozdrawiam Wanios PS. Wzgórze Gołonowskie byłoby 'debest' - nie wiem czy tam by się dobrze mieszkało, ale sentymentalnie chętnie tam powracam i podoba mi się na maxa PPS. A dzieciak obok to synek Antoś - bardzo chciałem zabrać go na odpust do Św. Antoniego, ale się nie udało Przyszły rok będzie nasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 17.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wanios Szczegóły odnośnie działek przesyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.06.2005 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 magdak - organizujesz sobie forumowe sąsiedztwo , zazdroszczę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.06.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Witam Bylem dzisiaj na nowej Pogorii.No i jestem pod wrazeniem. Wody przybylo caaalkiem sporo.Zreszta jak pisali w Wyborczej to 30 sierpnia ma nastapic odbior zbiornika.Swoja droga to ciekawie jak taki odbior wyglada Miesiecznie ma przybywac 2-6 cm. Jeszcze troche i nie bedzie gdzie z psem lazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts