katarek 30.06.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 hej! a od drugiej strony w Pogorii tylko trochę więcej kałuż na razie się pojawiło. tak, że co najwyżej na razie w błocie się można pochlapać i pochwalę się jeszcze, że skończyłem ogrodzenie. już widać gdzie jest moja działka! teraz sobie wodę przyłączamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.06.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A to ciekawe....Strona nr 38 się nie otwiera.Cały czas widoczny jesyt komunikat, iż ona nie istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Właśnie się otworzyła. Jest jakiś błąd w strukturze układu tego wątku.Prawdopodobnie jest to jakiś wykasowany uprzednio post który nie jest widoczny dla nas lecz jednak zajmuje jakieś miejsce w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 30.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mnie niema kto odganiac Zagladam tu czasami ale taka posucha ze nawet niema do kogo klawiszy uzyc Z mojej strony Pogoria juz prawie zalana.Tzn nie wiem ile dokladnie ma byc tej wody ale juz jest sporo.Mozna sie spokojnie kapac Teraz nawet tam za bardzo nie chodze - za goraco i psia nie chce lazic.Ciepelko jej cokolwiek. A z budowlanych spraw.To w lipcu bedziemy robili wylewke we wiacie. Moze malowali chalupke - tylko jak na razi ejest problem z kolorem No i moze ogrodzenia dalszy ciag. Ale najwazniejsze to zrobic dach na magazynie.Jak byla wichura w styczniu to zerwalo kilka.Prowizorycznie jest zrobione.Ale trzeba zrobic na gotowo. To by bylo tyle meldunku hej! a od drugiej strony w Pogorii tylko trochę więcej kałuż na razie się pojawiło. tak, że co najwyżej na razie w błocie się można pochlapać i pochwalę się jeszcze, że skończyłem ogrodzenie. już widać gdzie jest moja działka! teraz sobie wodę przyłączamy... No i wszystko jasne - rzeka w Będzinie prawie pusta i coraz bardziej zarasta jakimiś glonami i zielskami. Cała nadzieja w tym że jak już Pogoria będzie pełna to wszystko wróci do normy i cały nurt nie zdąży zamienić się w bagnisko (chociaż niekiedy już podobnie pachnie). Adm - jak będziesz nad "psią" nosił parasol to może w takim cieniu z Tobą pójdzie A dach zrób do sierpnia bo mówią że będzie mokro. A Katarkowi gratulujemy ogrodzenia pozdrowienia i do usłyszenia przy okazji następnego meldunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wy to macie świetnie! Pogoria, psina Adama, Przemsza... A ja nawet nie wiem jak ta nowa Pogoria wygląda... Dzisiaj mi przepada 6 biletów godzinnych do "Kapitana NEMO", bo przez dwa miesiące nie było czasu żeby się tam zrelaksować! Do Wowki! Wiem, że jesteś dobry w tych tematach. Mógłbyś rzucić okiem na ten wątek? http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=50041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 30.06.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 z tą wodą to ciekawa sprawa. Mam wodociąg po drugiej stronie drogi i musialbym robić przewiert. Teraz zrobią to wodociągi (ciekawe czy nie pojawi się jakaś nowa interpretacja w ich wykonaniu ). Mam jeszcze zapytanie. Czy trzeba robić jakiś odbiór kanalizacji w trakcie jej wykonywania (coś takiego wyczytalem), czy można wszystko na koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 30.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No i wszystko jasne - rzeka w Będzinie prawie pusta i coraz bardziej zarasta jakimiś glonami i zielskami. Cała nadzieja w tym że jak już Pogoria będzie pełna to wszystko wróci do normy i cały nurt nie zdąży zamienić się w bagnisko (chociaż niekiedy już podobnie pachnie). Bez przesady z tym "zabieraniem" wody przez Pogorie . Jak bylem ostatnio to tylko tak mniej wiecej 1/3 "szla" na Pogoria a reszta do starego nurtu.Zreszta cos tam przebudowuja to moze sie pozmienialo. Jak sie pogoda nie zmieni - bedzie tak jak dzisiaj,tzn malo slonca - to w niedziele polece i zobacze co tam slychac. Adm - jak będziesz nad "psią" nosił parasol to może w takim cieniu z Tobą pójdzie Jej ogolnie jest goraco.Takze taki numer nie przejdzie. Jak z nia bylem ostatnio na Pogorii to wlazla mi do wody i nie chciala wyjsc .Jeszcze troche bym musial za nia wlazic do wody A dach zrób do sierpnia bo mówią że będzie mokro Goral przyjezdza kolo 11 lipca.I od razu bedzie dach robiony Dzisiaj mi przepada 6 biletów godzinnych do "Kapitana NEMO", bo przez dwa miesiące nie było czasu żeby się tam zrelaksować! Niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 03.07.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 witam macie jakieś naniary na tani piasek do zagęszczania potrzebuje tego z 30 wywrotek a cena zwałiła mnie z nóg 300zł za wywrotke z przywozem tatra 15ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 witam macie jakieś naniary na tani piasek do zagęszczania potrzebuje tego z 30 wywrotek a cena zwałiła mnie z nóg 300zł za wywrotke z przywozem tatra 15ton Nie wiem czy tani czy drogi. Ale widzialem jakas nowa firme co handluje piaskiem. Bede jechal to zorientuje sie co do fona Firma nazywa sie PPHU "Elż-Pol" Co do tego PPHU to nie jestem na 100 % pewien.Ale reszta pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 witam macie jakieś naniary na tani piasek do zagęszczania potrzebuje tego z 30 wywrotek a cena zwałiła mnie z nóg 300zł za wywrotke z przywozem tatra 15ton Skąd miałeś ofertę ? A tam zaglądałeś http://www.ctlmaczki.pl/home_1.htm Punkt sprzedaży Sosnowiec-Bór 41-208 Sosnowiec ul. Długa 90: tel. (032) 29 90 183. Napisz co i jak załatwiłeś. PS: Piasek idź załatwiać W MUNDURZE (nick) - powinno pozytywnie wpłynąć na negocjacje cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 04.07.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 na maczkach byłem wszystko się rozbija o transportte 300 to razem z transportem ale szukam czegoś tańszegow innych regionach za wywrotke wołają 220zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Specjalne dla kolegi brunera podjechalem na nowa piaskownie po namiary do nich I przy okazji ceny wzialem.Wszystkie ceny brutto Piasek budowlany - 15,86 Piasek plukany 0-0,5 i 0,5-1 - 21,96 Piasek plukany 0-2 - 21,35 Jest jeszcze poza klasowy - z korzeniami i tego typu zanieczyszczeniami - ale to si eo cene nie pytalem. Co do transportu to swojego nie maja.Ale moga dac namiary na firmy. Maja nawet "wanne" - ale nie kazdemu na dzialke wjedzie Trafic latwo. Jak sie od Wojkowic Koscielnych jedzie na Dabrowe to po prawej stronie jest zjazd Przy okazji jest fajny widok na nowa Pogorie. Wogole to przestali zalewac Pogorie Robia jakas sluze na Przemszy i chyab poziom nawet troche obnizyli - bo jakis mizerny jest Jakby ktos chcial to dookola Pogori zrobili fajna sciezke rowerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 05.07.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 dzieki adam transport juz załatwiłem 70zł za kurs a sam piasek na maczkach jednak troche taniej ,ale wielkie dzieki za chęcipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.07.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 wielkie dzieki za chęci Nie za ma co Moze dzieki tej przejazdzce rowerkiem pare deko zrzucilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 witam macie jakieś naniary na tani piasek do zagęszczania potrzebuje tego z 30 wywrotek a cena zwałiła mnie z nóg 300zł za wywrotke z przywozem tatra 15ton bruner, jeśli to nie tajemnica, to powiedz co będziesz zagęszczał aż trzydziestoma wywrotkami piasku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruner 08.07.2005 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dopiero dzisiaj siadam przed kompem wczesniej nie było czasu właściwie to już zagęściłem ściany fundamentowe trochę sa wyniesione {spory spadek terenu} ale weszło tylko 13 wywrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hej - czyżby po zakończeniu szkoły dzieciaki wygnały Was od komputerów że tak nikt nic nie pisze ? Klawiaturki w dłoń i proszę zasilać forum wieściami z różnych rejonów Zagłębia "Pogoria" juz napełniona ? - mozna się kąpać ? Pozdrowienia dla wszystkich. No nie całkiem tak było, ja wczoraj wróciłem z wypoczynku, gdzie za kontakt z WAMI zapłaciłem 6 euro/godz. ale ,,coś" przez tydzień w hotelowym kompie szwankowało i zamieniłem niewykorzystaną kartę na dwa drinki przed wyjazdem... Wszystkie Pogorie i Przeczyce cudnie wyglądają gdy podchodzi się do lądowania w Pyrzowicach... Teraz już jestem, dorwałem się do kompa i czekam na ekipę od okien (ta sama co 1,5 roku temu zakładała mi na budowie) w bloku... kupa (roboty i wydatków) mnie czeka... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.07.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Krystian, trzeba było zabrać chociaż jedno okno z samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.07.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Krystian, trzeba było zabrać chociaż jedno okno z samolotu. Co tam jedno Tyle ile potrzeba do mieszkania A ze szyby tam solidne - chyba P4 wymieka przy nich - to bylyby pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.07.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Kto chce zobaczyć Dąbrowę Górniczą albo inne miasto "z lotu ptaka" proszę kliknąć:http://maps.google.com/mapsPo wpisaniu nazwy miasta należy wcisnąć "search" a później "satellite". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts