Adam___ 03.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 No to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.08.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.08.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Adam___ jak zwykle czujny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.08.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witajcie - to jest mój trzysetny post i z tej okazji stawiam zimne wirtualne: http://www.kp.pl/debowe/1.jpg Gratulacje, chociaż częstotliwość 0,82 postów dziennie nie rzuca na kolana... Musisz się wziąć w garść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 03.08.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gratulacje, chociaż częstotliwość 0,82 postów dziennie nie rzuca na kolana... Musisz się wziąć w garść! U mnie jeszcze gorzej - tylko 0,75 Trzeba sie bedzie wziasc do solidnego spamowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 04.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Gratulacje, chociaż częstotliwość 0,82 postów dziennie nie rzuca na kolana... Musisz się wziąć w garść! Dzięki. Jakoś nie mogę się przemóc żeby pisać o niczym - rzadko bywam na "Psychologu" i jemu podobnych tematach - najczęściej na "Prawie" a tam raczej trudno pisać o niczym. Raczej nie zwracam uwagi na ilość postów i dlatego jestem dumny z tego mojego trzysetnego po stokroć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 04.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 WITAM!!! Poszukuję ekipy do postawienia stanu surowego zamkniętego w Tychach. Dostałam dzisiaj kosztorys od ekipy na stan surowy otwarty domu o całkowitej powierzchni 239m = 241 000 zł netto, to chyba lekka przesada.... pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 04.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 stan surowy otwarty domu o całkowitej powierzchni 239m = 241 000 zł netto Ja tam sie za bardzo na cenach nie znam ale Dachowka ze zlota czy cus??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmalec 05.08.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 ja też buduję taki domek (z podwójnym garażem 240m) to w stanie surowym otwartym wyniosl mnie ok 120 000 brutto (moja robocizna jeśli chodzi o murowanie) - w tym dachowka cementowa. W 240 tys to ja chcę się zmieścić ze wszystkim. Szukaj chlopie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 05.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ja założyłam,że z dachówką ceramiczną powinien się zmieścić w kwocie 150 do 160 tyś max,a tu taka niespodzianka..... pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.08.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Grzegorz gdzie Twoj domek?? Jechalem wczoraj wieczorkiem to jeszcze stal A na forum juz niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 08.08.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Grzegorz gdzie Twoj domek?? Jechalem wczoraj wieczorkiem to jeszcze stal A na forum juz niema Swój domek miałem umieszczony na kilku bezpłatnych serwerach. Wada?- jeśli limit odsłon został przekroczony musiałem się przełączać na inną stronę i tak w kółko co tydzień, dwa... Znudziło mi się to skakanie a na opłacenie serwera mnie nie stać, wiadomo- wykończeniówka domu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Uprzejmie "donosze" ze u gmalca sa juz wstawione okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.08.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No i będę miał w Sosnowcu wiszące ogrody Semiramidy-Katarka... , żal się będzie wyprowadzać... ale to będzie w Dąbrowie a nie w Sosnowcu! A to z Ogrodzieńca nie będzie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.08.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 WITAM!!! Poszukuję ekipy do postawienia stanu surowego zamkniętego w Tychach. Dostałam dzisiaj kosztorys od ekipy na stan surowy otwarty domu o całkowitej powierzchni 239m = 241 000 zł netto, to chyba lekka przesada.... pozdrawiam marzena marzena powiedz im od NAS: Pozdrówka, bo do budowania zdrówko potrzebne... Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU<ODEZWIJCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 14.08.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 No to Pogoria 4 "zaliczona" Dzisiaj wzialem p[sia i polecialem na spacer.Tak jakos wyszlo ze okrazylem Pogorie.Ile kilometrow zrobilem to nie wiem dokladnie ale zeszlo prawie 4 godziny .Takim dobrym marszowym krokiem. Przy okazji "namierzylem" dzialeczke katarka Jak sie obudzi to z sypialni bedzie mial fajny widok na nowa Pogorie Jakie dziwne tam wykopki u Niego przed dzialka Na ziemniaki za wczesnie i za gleboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 16.08.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No to Pogoria 4 "zaliczona" Dzisiaj wzialem p[sia i polecialem na spacer.Tak jakos wyszlo ze okrazylem Pogorie.Ile kilometrow zrobilem to nie wiem dokladnie ale zeszlo prawie 4 godziny .Takim dobrym marszowym krokiem. Przy okazji "namierzylem" dzialeczke katarka Jak sie obudzi to z sypialni bedzie mial fajny widok na nowa Pogorie Jakie dziwne tam wykopki u Niego przed dzialka Na ziemniaki za wczesnie i za gleboko no to nieźle Ci poszło - mnie na rowerze zabrało to dobrą godzinę... do ziemniaków się nie dokopałem, ale za to udało mi się do wody. teraz powoli podciągam ją w kierunku działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.08.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 katarek - no to teraz masz darmową ochronę (z psią), a my dodatkowego recenzenta Twoich poczynań na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 16.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ...No to Pogoria 4 "zaliczona"... ...okrazylem Pogorie.Ile kilometrow zrobilem to nie wiem dokladnie ale zeszlo prawie 4 godziny .Takim dobrym marszowym krokiem... ...no to nieźle Ci poszło - mnie na rowerze zabrało to dobrą godzinę... Kurczę, jeszcze tam nie byłem, ale coś mała ta nasza Pogoria 4!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts