Adam___ 16.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 katarek - no to teraz masz darmową ochronę (z psią), a my dodatkowego recenzenta Twoich poczynań na działce... No nie wiem,nie wiem. Troche daleko zeby chodzic i recenzje robic Kiedys,przez przypadek,dotarlem w tamte okolice autem. Ale jakim cudem tam dojechalem - a potem wrocilem do domu - to nie mam za bardzo pojecia Domek Katarka jest dokladnie po przekatnej Pogorii. Takze troche daleko jak na piechotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 17.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Domek Katarka jest dokladnie po przekatnej Pogorii. Takze troche daleko jak na piechotke trzeba będzie chyba żaglówkę kupić, albo ponton przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 17.08.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 trzeba będzie chyba żaglówkę kupić, albo ponton przynajmniej... Chyba predzej jakas amfibie Z tego co widzialem to nie wszedzie jest jeszcze woda.U mnie - tzn z mojej strony - jest sporo.Jednak w Twoim koncu juz raczej nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 18.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Chyba predzej jakas amfibie Z tego co widzialem to nie wszedzie jest jeszcze woda.U mnie - tzn z mojej strony - jest sporo.Jednak w Twoim koncu juz raczej nie za bardzo no łódka to na przyszłość. na razie to jakby sie uprzeć to można przejść. zresztą przecież spychacz do mnie tamtędy przyjechał - tzn. przez dno zbiornika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 19.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak jeszcze troszkę różnych dołów w Zagłębiu zatopią to będą u nas drugie Mazury - i to chyba te lepsze bo Warszawa daleko. Wróciłem z wakacji - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Jak jeszcze troszkę różnych dołów w Zagłębiu zatopią to będą u nas drugie Mazury Niema co do smiania. Podobno wszystkie Pogorie razem maja byc najwiekszym sztucznym zbiornikiem wodnym w Polsce. Cos kolo 800 ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Domek Katarka jest dokladnie po przekatnej Pogorii. Takze troche daleko jak na piechotke trzeba będzie chyba żaglówkę kupić, albo ponton przynajmniej... Trzeba kupić cyfraka z dobrym zoomem i pstrykać zdjątka z daleka... Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.08.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Co ja teraz jestem? dalej ślązaczka czy juz zagłębiaczka- nie wiem! działeczka w Rogoźniku, a to przecież blisko Czeladzi, Będzina i takich tam, a z drugiej strony Piekary Śląskie no więc śląskie całą gębą. Może wy powiecie co ze mnie wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Może wy powiecie co ze mnie wyrosło Krojcog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 22.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Może wy powiecie co ze mnie wyrosło Krojcog hmmm to znaczy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Może wy powiecie co ze mnie wyrosło Krojcog hmmm to znaczy co?? Krzyzowka Pomieszanie gorola z hanysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 26.08.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ja też już niestety po wakacjach.... i do następnych już tylko rok.... ehhh.... przez dwa miesiące daliśmy sobie luz w wykańczaniu domu.... ale teraz pora wrócić "do rzeczywistości", wreszcie obudować kominek i zamienić kilka malowniczych kabli z zarówkami na żyrandole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 magdak, a gniazda i wyłączniki elektryczne już wszędzie przykręcone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 26.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 właśnie dzisiaj przyjechał elektryk, żeby wreszcie podłączyć wszelkie wyjścia telewizyjne, telefoniczne itp.... i ekipa żeby gaz był w domu przed zimą.... A jak u Ciebie Grzegorz postępują prace? Kiedy przeprowadzka? Wracając do domu przejeżdzam codziennie obok Ciebie - i często się tam jakieś auta kręcą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Robota idzie w takim tempie, na ile pozwala kasa. Ale muszę się pochwalić, że oprócz gotowej kuchni z meblami mam już wymalowane całe poddasze, prawie gotowe dwie łazienki, drzwi wewnętrzne (lite dębowe- jestem super zadowolony ) ale na razie bez szybek, bo moja połowica wymyśla jakieś witrażyki... Elektrykę i hydraulikę (montaż, podłączenia TV, Sat, Kom, Tel, sterowanie ogrzewaniem podłogowym...) robię sam a to dlatego, że są to jedyne prace w domu, których wykonanie sprawia mi satysfakcję... Przeprowadzka miała być we wrześniu, ale teraz widzę, że dobrze będzie jak się wyrobię na koniec października... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 26.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 to u Ciebie pewnie w momencie przeprowadzki nie będzie żadnego sterczącego kabla ze ściany, wszystko będzie na "tip-top" nas koszty wynajmowanego mieszkania zmusiły do szybszej przeprowadzki, ale miało to też swoje dobre strony - lato spędziliśmy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ...to u Ciebie pewnie w momencie przeprowadzki nie będzie żadnego sterczącego kabla ze ściany, wszystko będzie na "tip-top" ... Nie no, na pewno będą sterczały kable z żarówkami, zamiast opraw oświetleniowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 26.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 aha - jedno pytanie Grzegorz - jesteś zadowolony ze swojej firmy ochroniarskiej? oni też montowali Ci sam system alarmowy? robiłam ostatnio rozeznanie, bo też musimy założyć monitoring... i zastanawiam się nad Renomą... co Cię przekonało do Arkanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Jestem zadowolony, śpię spokojnie a nie tak jak sąsiad niżej (ten drugi domek), któremu już dwukrotnie wybito szyby i grasowano po domu... System alarmowy zakładał ARKAN a właściwie firma z nimi współpracująca- Omega-Progres z Bytomia. Dzięki temu nie ma zwalania winy na fałszywe alarmy i na ewentualną nieskuteczność zabezpieczeń... Arkan jest szybki i solidny, poza tym reaguje telefonicznie na wszystkie niestandardowe sytuacje, np. dzwonili do mnie gdy kiedyś zapomniałem załączyć system, podjechał patrol gdy zdarzyło mi się trochę dłużej niż zwykle posiedzieć w domu, są nieufni (to dobrze!) bo kiedy przypadkowo wywołałem alarm i go telefonicznie odwoływałem zgodnie z procedurą to i tak dyspozytor przysłał ochroniarzy. No i bliskość firmy ochroniarskiej- zarówno ode mnie jak i od Ciebie jest do ich siedziby dosłownie "o rzut beretem" bo mają siedzibę na Wybickiego w Gołonogu- pierwsze baraki po prawej za stacją kolejową w Gołonogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 26.08.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Acha! Firma z Dąbrowy, to i podatki zostają w naszym mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts