delor 04.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Aha, mam także zapakowana paletę dachówki karpiówki od Jopka i 20 parę gąsiorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam Właśnie jestem na etapie szukania tartaku i więdźby dachowej czy możecie polecić jakiś tartak? Jeżeli ktoś jest na etapie domu w stanie surowym otwartym, niech napisze mi ile go kosztowała robocizna. Mi firma wyceniła stan surowy otwarty z kominami na 55 tyś. robocizna. Jest szybko i solidnie po 6 tyg. są fundamenty, ściany i ścianki działowe, będzie lany strop, czy taka cena to drogo?? Pozdrawiam Quba Hej, ja za robote takiego stanu place 42 tys.,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 05.10.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dominiqo Hej, ja za robote takiego stanu place 42 tys.,pozdro Dzięki Dominiqo napisz tylko ile jeszcze metrów masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam, gdzie w okolicach Dąbrowy/Zawiercia mogę kupć szambo betonowe? Moze ktos poratuje jakimiś namiarami? Dziekuje i pozdrawiam w porębie robią szamba, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dominiqo Hej, ja za robote takiego stanu place 42 tys.,pozdro Dzięki Dominiqo napisz tylko ile jeszcze metrów masz. 161 m2 http://studio-atrium.pl/projekt-domu-GL-142,153,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominiqo 05.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dominiqo Hej, ja za robote takiego stanu place 42 tys.,pozdro Dzięki Dominiqo napisz tylko ile jeszcze metrów masz. o widzisz pomy;lilem-165+garaz:) sam nie wiem gdzie bede mieszkal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Wanios, mój ślubny sprzedaje drewno kominkowe w każdej ilości z własnego lasu w Poraju. Niestety na dziś nie wiem za ile bo ślubny wyjechał właśnie...... na budowę na tydzień i wróci dopiero w dzień swiąteczny. Jak nie zapomnę to cena będzie w poniedziałek. Pozdrowienia dla wszystkich nowych w naszej grupie. Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 06.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Strzemieszyce Wielkie w kierunku Kazimierza Gorniczego. Ja kupilem swoja na Alei Za Remiza o szerokosci 26 m, przy waskiej drodze asfaltowej (prad i woda przy ulicy). Wygląda na to że będziemy sąsiadami Poszukuję taniego geodety do wykonania mapy do celów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 08.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Hejka. Wpadam tu po latach z problemem budowlanym. Poszukuję fachowca znającego się na obróbkach komina. Trzy lata temu wykończono mi komin taśmą wakaflex. Niestety nie przymocowano taśmy do komina żadną blachą bo majster przekonał mnie że to będzie brzydko wyglądało i w ogóle nie ma sensu. Niestety w paru miejscach taśma zaczęła odchodzić od komina (być może zerwało ją, bo więźba trochę siadła) Niestety stan zdrowia mojego byłego majstra nie pozwala mu na jakiekolwiek prace. I dlatego poszukuję jakiegoś dobrego fachowca który wykonał by mi obróbkę komina. Pozdrawiam Uller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 17.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam Czy możecie polecić producentów okien z PCV?? Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 18.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Podpinam się pod Qubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 18.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam Czy możecie polecić producentów okien z PCV?? Quba Ja mam okna Aluplast i chyba następna też będą takie same. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 23.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Może zacznie padać i ktoś tu będzie zaglądał!! Ludzie obudźcie się !! P.S. z tym padaniem żartowałem....dach mi robią.... Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pora 24.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Może zacznie padać i ktoś tu będzie zaglądał!! Quba Wygląda jakby właśnie miało zacząć padać Wypada wreszcie sie przywitać na Grupie Zagłębiowskiej. Witam wszystkich jakem Pora_żona_Pluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 25.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witaj Pora! Coraz więcej ludzi na naszej grupie, a coraz rzadziej ktoś pisze. A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 25.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A potem projekt i .....cheja w teren ....... wiosną...... za pomocą firmy Będę wdzięczny za wszelkie namiary przydatne przy ruszaniu z budową tzn. wykonawcy, tanie sklepy. Jeszcze nie mam firmy budującej więc jeśli ktoś ma namiary na solidna i tanią ekipę - będę wdzięczny. Budowa w Dąbrowie Górniczej - Strzemieszycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba1001 25.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 mam stan surowy prawie zadaszony marys888: Będę wdzięczny za wszelkie namiary przydatne przy ruszaniu z budową tzn. wykonawcy, tanie sklepy. Powiem Ci zrezygnuj z budowy jak jeszcze nie jest zbyt późno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 25.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 marys888: Będę wdzięczny za wszelkie namiary przydatne przy ruszaniu z budową tzn. wykonawcy, tanie sklepy. Powiem Ci zrezygnuj z budowy jak jeszcze nie jest zbyt późno...... No to chyba już jest za późno. Ja w tym domu wymarzonym już myślami mieszkam, a żona już prawie okna w nim myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 25.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A potem projekt i .....cheja w teren ....... wiosną...... za pomocą firmy Będę wdzięczny za wszelkie namiary przydatne przy ruszaniu z budową tzn. wykonawcy, tanie sklepy. Jeszcze nie mam firmy budującej więc jeśli ktoś ma namiary na solidna i tanią ekipę - będę wdzięczny. Budowa w Dąbrowie Górniczej - Strzemieszycach. A kolega - sasiad w gazowni byl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 25.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A kolega - sasiad w gazowni byl ? Byłem i złożyłem wniosek o warunki przyłącza, tyle tylko że nie będziemy niestety sąsiadami z jednej ulicy, więc chyba nie pomogę w podłączeniu gazu:( "Moja" działka jest położona przy ulicy Sportowej (ta przy szkole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts