Pandino_DG 14.05.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie ile kosztuje wytyczenie budynku przez geodetę na terenie Dąbrowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 14.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Czy ktoś wie ile kosztuje wytyczenie budynku przez geodetę na terenie Dąbrowy ? Ja płaciłem 500zł - wytyczone osie budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 15.05.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja płaciłem 500zł - wytyczone osie budynku. Dzięki za odpowiedź, bo myślałem już że ze mnie geodeta zdarł - no bo żeby za godz. pracy tyle skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 16.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Na forum znalazłem informacje jak to wszyscy tanio kupuja thuje... Czy mogę prosić o jakiś konkretny namiar ?? Bo to co do tej pory znalazłem to ok 100% drożej niż ceny jakie podają forumowaicze. Najchętniej oczywiście z woj. śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 17.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Forumowicze, pomóżcie,kto poleci,da namiary na wykonawców stanu surowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 24.05.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Czy możecie podać namiary na firmę gdzie można w okolicy zamówić belki na strop gęstożebrowy i pustaki Teriva I? Z góry dzięki za sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 24.05.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja kupowałem w Tebecie - http://stropy-teriva.bielsko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 24.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja kupowałem w Tebecie - http://stropy-teriva.bielsko.pl/ Dzięki Katarku, Ty to zawsze pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 25.05.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 To jeszcze może powiem, że belki mieli bardzo dobre, odpowiednio już odczekały (bo niektórzy to mieli całkiem świeże), a w niektórych było nawet grubsze zbrojenie niż wymagane. Pustaki były natomiast takie sobie - tzn. takie jak u większości producentów te żużlowo-betonowe. Lepsze są te keramzytowe czy jeszcze jakies tam inne, ale niestety droższe. Dowieźli mi gratis bo po zbrojenie jeżdżą chyba gdzieś pod Częstochowę i po drodze mi zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marimex 30.05.2007 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 W tej chwili to nie mam. Jak będę w domu to poszukam. Ale wystarczy zajrzeć do panoramy firm (http://www.pf.pl) albo pkt (http://www.pkt.pl) wpisujac hasło tartak i Wisła, Istebna, Koniaków itp. - ja tak szukałem - wynotowałem sobie trochę tych telefonów i pojechałem w góry, dzwoniąc na nie po drodze. Może znajdziesz coś lepszego, bo ten mój to wybrałem tylko dlatego, że chciałem bez tzw. vat'u i tam było, a gdzieś indziej niekoniecznie... Tak czy siak prosiłbym Cie o namiar jak znajdziesz. Przy okazji szukam dobrych i nie najdroższych osób do podłączenia prądu na budowę oraz podpięcia rurki od wody, wiem że wykonywałeś to już u siebie, więc może akurat... Cześć, ja również buduję - ale w Sosnowcu. Mam faceta który zrobił mi wszystkie instalacje tzn: woda, kanalizacja, prąd i CO oraz anteny, internet, alarm itd. Jest niedrogi. Nie daje rachunku. Tak przy okazji - szukam ziemi do wyrównania działki. Może ktoś słyszał że komuś zawadza i chce się pozbyć kilku wywrotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 30.05.2007 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Przyjmę ziemię lub piasek do zasypania zagłębienia , które pozostało mi na działce po zasypywaniu fundamentów. Dąbrowa Górnicza - Strzemieszyce http://img530.imageshack.us/img530/2959/dsc00019ra3acb2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 01.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam Czy może ktoś polecić fachowca do wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 01.06.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam Czy może ktoś polecić fachowca do wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego ? Wodne czy kanalizacyjne? to nie płynie jedną rurą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 01.06.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 I wodnego i kanalizacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 21.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam! Ale cisza ostatnio... Mam pytań kilka o (co polecacie, macie, opinie, sugestie, gdzie kupować...): 1. Bruk, kostka (dojazd do garażu + ścieżka wokół domu) 2. Kamień sjeceński (takie płyty chodnikowe a'la kamienie rzeczne) 3. Płot betonowy 4. Jakieś pomysły na cokolik domu (na razie plan jest na płytki elewacyjne imitujące klinkier, tylko brązowe) Pozdrawiam deszczowo Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 22.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja mam płot z: betoniarniakaczmarek.com.pl. i jestem zadowolona. Wszystko poszło bardzo sprawnie. Obecnie jestem na etapie malowania tego płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMK 23.06.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam Mamy z mężem działkę w Niegowonicach pozwolenie na budowę, kierownika budowy, kompletujemy wniosek o kredyt Czyli wszystko fajnie tylko, że brak wykonawcy. Może jestescie w stanie jakiegoś polecić, najlepiej na stan surowy zamknięty, a rewelacja by była gdyby wykonawca ten miał doswiadczenie w elewacjach z cegły klinkierowej Z góry dzięki Mam nadzieję, że temat się nie powtarza za często i mnie nie zlinczujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 25.06.2007 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Może jestescie w stanie jakiegoś polecić, najlepiej na stan surowy zamknięty, a rewelacja by była gdyby wykonawca ten miał doswiadczenie w elewacjach z cegły klinkierowej Ja mojego wykonawcy nikomu nie polecę ....... chyba że teściowa się będzie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 26.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Podciąg rekordzista http://img524.imageshack.us/img524/9218/dsc00023wr5.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 26.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Podciąg rekordzista eee... u mnie był nie gorszy. a nawet dwa takie były! http://img218.imageshack.us/img218/3313/be3in6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts