Krystian 17.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Marbo - po tylu tygodniach walki trzeba mieć nadzieję, że czas pokaże, iż była to walka zwycięska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Marbo - widzę, że Twoja płyta K-G stawiała dłuższy opór niż armia Francuska Hitlerowi w 1940 r. To tak a propos "wątku frontowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.09.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Cześć! U mnie chwilowy zastój. Jutro ekipa "podciągnie" ściany kolankowe i szczytowe, a potem oczekiwanie na więźbę. "Górale" pojawią się na początku października... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.09.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 HEJ górale, nie bijta sie, u Grzegorza dużo dachu, narobita sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.09.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 A do mnie dzisiaj przyjeżdża transport 134 paczek z panelami podłogowymi. Jakiś tydzień się przeleżakują a potem .......... wreszcie wnętrze domu nabierze jakiegoś wyglądu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 17.09.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Krystian, dachu nie jest dużo (około 270 m2), ale fakt, że jest dość "połamany"... . Trochę przez to "stracę" kasy na gąsiory i trójniki . Wowka, kładziesz panele na podłogówkę? Czy tylko na poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.09.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Grzegorz 63 Nie, niestety nie mam podłogówki. Okazało się, że zostało zbyt mało miejsca na odpowiedniej grubości warstwy styropianu i wylewki. Znam ten ból z "łamańcami" na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 17.09.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Wowka jeśli to nie tajemnica - jakie panele wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.09.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Żadna tajemnica Proszę bardzo: Na dół AC4 http://www.wiparquet.com.pl/podlogilaminowane/wzory/48571000b.jpg Na górę AC3 http://www.wiparquet.com.pl/podlogilaminowane/wzory/48631581b.jpg Oczywiście kilka pomieszczeń na parterze będzie wyłożonych płytkami. A to dopiero jest "zagwózdka". Zwłaszcza dla Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 17.09.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Bardzo ładne Pytając "jakie" miałam na myśli firmę/cechy konstrukcyjne i inne tp wścibstwa A co do wyborów, to rzeczywiście "zagwózdka". Ja płytki na dół mam już na szczęście wybrane i na dniach mają być. Ale panele ciągle nie wybrane. Na górę rozważamy deskę parkietową z najniższej półki. Na razie jest to "chciałabym a boję się". P.S. Czy zamierzasz kłaść najpierw panele, a potem płytki? My mamy zaplanowane na początek płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.09.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Proszę bardzo już wyjaśniam chociaż sądziłem, ze dojdziesz do tego wykorzystując link zawarty w adresie do obrazka (prawa myszka - właściwości) a oto linki tam jest wyczepujący opis dół orzech włoski http://www.wiparquet.com.pl/podlogilaminowane/48571000.htm góra : http://www.wiparquet.com.pl/podlogilaminowane/48631581.htm Tak najpierw płytki. Musimy je kupić do końca tego tygodnia. Wstępnie juz wybraliśmy Pozdrawiam. I na dzisiaj to juz koniec z mojej strony Bo przez te panele "szychta - klocek" trochę wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 17.09.2003 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Marbo pilnuj tych płyciarzy. Na sufitach i na skosach profile co 40cm. Kombinują co 60cm ( wiem coś o tym ) jak pogoniłem pierwszą swoją ekipę to sam potam zrobiłem. Mimo że pierwszy raz w zyciu wyszło lepiej. Nawet sufity we dwójke z synem dalem radę. Aha i poprzeczki na końcach płyt i to z CD60. Przy suficie U30 po obwodzie. Piszę o tym bo teraz juz wszystko wiem. Witam. Radzę nie przykręcać płyt po obwodzie do profili przyściennych - powinny być swobodne. Szczególnie w przypadku mocowania do stropu drewnianego/dolnych pasów wiązarów moga być przykre skutki sztywnego połączenia, drewno pracuje i łączenia płyt pękają. Tak niestety było u mnie. Pozdr, Filo. PS. Siewierz to też Zagłębie ? PS2. Zagłębiaków zainteresowanych chemią budowlaną w dobrej cenie zapraszam do kontaktu na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.09.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Całe życie człowiek się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.09.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Łał...... 6 strona, a ja stałem się bywalcem. Do Wowki i Grzeska to hoho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 18.09.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Jam ci , nie chwaląc się , ją zaczeła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.09.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Marbo - i to zaczęłaś ,,Bardzo ładne..." Filo - skoro Ogrodzieniec to Zagłębie, to Siewierz również, zaglądaj częściej... Szadam - bywalcze, bywaj u nas jak najczęściej... Grzegorz63 - a gdzieś TY się zapodział???????????? , tego dachu to naprawdę masz ,,niedużo", dokładnie tyle co u mnie....maleństwo, 270m2... Wowka - jak TY ładnie wykańczasz, aż się boję, że jak tak ładnie wykończysz to nas nie zaprosisz na parapetówę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.09.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Co do wykończenia to rzeczywiście już prawie koniec ale http://home.wanadoo.nl/de.animaties/geld.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.09.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ach ta kasiora... , ale w totku jest kumulacja, może tym razem... (3 000 000 ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.09.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 W ubiegłym tygodniu było całe 6 baniek Ale ja miałem tylko 2 "jedynki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.09.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 byłeś lepszy o jedną... ...ale moja była w systemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts