markoto 04.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Kasia nie zartuj za 42 z wylewkami tynkami? Okna wstawia na ogol producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 04.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 42 tys.to za stan surowy otwarty czy w tej cenie są też okna(wstawienie) ,wylewki,tynki zew.wew.? Dobry żart - tymfa wart ) Oczywiście to jest za stan surowy otwarty. - bez okien, tynków, wylewek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 04.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tak się tylko zapytałam-sorry ja dostałam wycenę 80 tys.dom.ok.170 m2-prosty ,dach dwuspadowy od fundamentów włącznie z kopaniem +dach+ocieplenie +wylewki+tynki wew.+ co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 04.04.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja dostałam wycenę 80 tys.dom.ok.170 m2-prosty ,dach dwuspadowy od fundamentów włącznie z kopaniem +dach+ocieplenie +wylewki+tynki wew.+ co o tym myślicie? przyzałożeniu że np mój dom ma dach czterospadowy z wypustem na garaż czyli roboty dużo więcej niż przy twoim + ocieplenie dachu 5 tys + wylewki 4 tys + tynki wewn. 5 tys. wychodzi ze robocizna zaproponowana tobie wychodzi duzo drozej niz moja, ale moze ceny sie od zeszlego roku tak pozmienialy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 04.04.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 też mi się wydaje ,że 80 tys.to sporo szukam dalej,dzisiaj odbieram kolejną wycenę -zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 04.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tynki wewn. 5 tys. Miałes ekipe do tynkowania w cenie 10 zl/m2 Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 04.04.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tynki wewn. 5 tys. Miałes ekipe do tynkowania w cenie 10 zl/m2 Niesamowite płaciłem za tynki z materiałem, wiec może sie trochę pomyliłem, ale napewno nieznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 04.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tynki wewn. 5 tys. Miałes ekipe do tynkowania w cenie 10 zl/m2 Niesamowite płaciłem za tynki z materiałem, wiec może sie trochę pomyliłem, ale napewno nieznacznie. no właśnie, ja mam info że 35zł/m2 z materiałem ale czy taka cena jeszcze istnieje....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marys888 04.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 tynki wewn. 5 tys. Miałes ekipe do tynkowania w cenie 10 zl/m2 Niesamowite płaciłem za tynki z materiałem, wiec może sie trochę pomyliłem, ale napewno nieznacznie. no właśnie, ja mam info że 35zł/m2 z materiałem ale czy taka cena jeszcze istnieje....hmmm moja cena to 23 pln/m2 - tyle płaciłem przeboje z tynkarzami miałem gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 04.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Liczyłem na podstawie projektu i u mnie w mniejszym domu mam 490 m2 scian wewnetrznych do otynkowania (tynk cementowo wapienny). Za 10 zl/m2 nikt nie chcial nawet przyjechac poogladac. 15 zl/m2 chciały "patałachy" a "porzadniccy" drozej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja dostałam wycenę 80 tys.dom.ok.170 m2-prosty ,dach dwuspadowy od fundamentów włącznie z kopaniem +dach+ocieplenie +wylewki+tynki wew.+ co o tym myślicie? wylewki ? czyli instalacje tez robia?? czy przychodza etapami?? jakos to dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 05.04.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANKO, CHYBA BEDE MUSIAL WIERCIC STUDNIE GLEBINOWA CZY KTOS MA JAKIES NAMIARY NA JAKICHS SPECóW OD TAKIEJ ROBOTY W NASZYCH OKOLICACH?? JESLI KTOS ROBIL TO JAKIE SA KOSZTY CALEJ INSTALACJI. DZIEKUJE Z GORY I POZDRAWIAM PS.Jesli bylby ktos zainteresowany zakupem pustakow porotherm 38 (okolo 1000szt.) , to bede mial do sprzedania po okazyjnej cenie(kupilem na wiekszy dom ale zmienilismy projekt) tel.506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 05.04.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam mam prosbę - poszukuje możliwości zakupu taniego kamienia do wybudowania ogrodzenia. Kiedyś byłem u znajomego w okolicach Jaworzna, który stwierdził, że na swoje ogrodzenia zbierał kamienie przez kilkanaście lat na własnym polu. Ostatnio jadąc autostradą zobaczyłem kopce kamieni na granicach pól. Jestem gościem Waszego forum - buduję dom w okolicach Krakowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa-i-Przemek 12.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Mozecie nam polecic jakis dobry tartak na zakup wiezby? Rozkladalem sie juz po kilku ale ceny sie wahaja od 7300netto do 13000netto. Ja osobiscie sklanialbym sie do tartaku w Siewierzu - Zimny i Swidnow - Olczyk, ale ceny sa dosc wysokie. Moze cos slyszeliscie o jakims innym tartaku ktory ma dobre drewno i dobrze je tna? Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 30.04.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam. Gdzie można kupic na śląsku kostkę granitową w normalnej cenie ??Potrzebuję 10 ton, więc transport ze Strzegomia chyba nieopłacalny...A cena na śląsku zamiast 220 robi się 400-500 zł.POMOCY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 02.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witam. Gdzie można kupic na śląsku kostkę granitową w normalnej cenie ?? Potrzebuję 10 ton, więc transport ze Strzegomia chyba nieopłacalny... A cena na śląsku zamiast 220 robi się 400-500 zł. POMOCY !!! Popytaj w zakladzie ........ kamieniarskim na Staszicu. Jakis czas temu jak przejezdzalem byla tam kartka "Kostka granitowa - tanio". Chyba, ze masz obiekcje natury moralnej. Wszak kostka taka to chyba resztki po produkcji nagrobkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filo 03.05.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam, Kilka dni temu trafił do nas pies z załączonych zdjęć. Przybył z lasu, który miedzy innymi graniczy z dzielnicami Dąbrowy Górniczej. Więc proszę Was zerknijcie na fotki może rozpoznacie psa sąsiada. http://picasaweb.google.pl/JNPicasa/Lucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekDG 04.05.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jestem na etapie przygotowówki do ław fundametowych a potem oczywiście fundamenty i strop nad piwnicami : poszukuje drzewa ( deski do ław i pod lanie stropu oraz stęple ) , stal zbrojeniową na ławy i strop - prosze o informacje gdzie mozna kupić w rozsądnej cennie jeżeli ktoś ma do odsprzedania drzewo lub stęple też proszę o kontakt . Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 04.05.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 1) Stal kupowałem w Stalprofilu.2) Beton i bloczki betonowe w betoniarni w Sosnowcu na ul. Modrzewiowej.3) Stemple mogę odsprzedać - kupowałem około 100 sztuk długości 3m natomiast zapewne część jest przycięta. http://bazhyl.yoyo.pl/stemple.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Pomocy potrzebuje na gwalt dobrej ekipy do tynkow gipsowych z agregatu! Podzielcie sie prosze namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts