Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

Witam:)

Kasiu1973 - ja obecnie mieszkam w Gródkowie :D i ta firma jest znajomego. Niestety, skupiają się ba szambach :-?

Sylwia1667 - czy nikt nie chciał się podjąć wykonania u Was oczyszczalni? Robiliście może badania geologiczne? My chyba zrobimy i wtedy będziemy mieć pewność: albo się da albo nie... :wink:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Witam sąsiadów

Po prawdzie jestem z Sączowa i "tylko" remontuję moje 2 lata temu nabyte straszydło i poszukuję taniego architekta.

Planuję dobudować taras do istniejącego budynku z lat 50-tych który nie ma planów i zwracam się z prośbą czy nie znacie taniego architekta który za niewielkie pieniądze zrobi mi uprzejmość i poratuje prostym projektem.

Pozdrawiam budujących i remontujących.

Mariusz

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Gdzie kupujecie ceramike lazienkowa, kabiny prysznicowe itp?

Ktora hurtownia w okolicy najlepsza?

Po drugie czy ktos korzystal z uslug firmy, ktora dostarczyla i zamontowala przydomowa oczyszczalnie sciekow?

A co konkretnie chcesz kupić ?? Jesteś na coś zdecydowany/a, czy tak orientacji szukasz?

Gdzie kupujecie ceramike lazienkowa, kabiny prysznicowe itp?

Ktora hurtownia w okolicy najlepsza?

Po drugie czy ktos korzystal z uslug firmy, ktora dostarczyla i zamontowala przydomowa oczyszczalnie sciekow?

Ja kupiłem wszystko przez internet, ponieważ wszystko było o 10-20% tańsze niż w okolicznych hurtowniach.

A co konkretnie chcesz kupić ?? Jesteś na coś zdecydowany/a, czy tak orientacji szukasz?

Musze zrobic zakupy tytulem "wyposazenia" do remontowanego domu - zapis w umowie kredytowej.

W tym momencie tylko szukam dla orientacji, ale za tydzien-dwa bede wiedzial konkretnie co kupic.

Robil ktos zakupy wyposazenia lazienki i wc w sieci Instalbud albo Tadmar?

Jak tam z wyborem i z cenami?

Inne miejsce warte polecenia poza interentowymi sklepami oczywiscie :-)?

Mój ostatni zakup łazienkowy :

http://www.zakupomat.pl/media/products/dom-i-wnetrze/wyposazenie-lazienki/umywalki/0150ab035413cff3050c7a9e0f9bc685.jpg

kupuję przez przedstawiciela (mają duze zniżki) :oops:

• 2 weeks później...

Witam,

Czy ktoś ma doświadczenia z firma Ogarek wykonująca instalacje CO? Firma z Dąbrowy Górniczej. Proszę o info ponieważ chciałabym ich zatrudnić do wykonania instalacji CO a nie znam firmy. Oferta dobra cenowo.

Sprzedam deski szalunkowe, wyczyszczone, bez gwożdzi, oraz ok. 300 stempli. sławków.

pozdrawiam

witam,

bede robil na moim dachu sztywne pokrycie z plyty osb i gont bitumiczny.

czy mozecie polecic fachowca do wykonania dachu komplet konstrukcja i pokrycie?

niekoniecznie kogos kto wlasnie Wam takie pokrycie zrobil, ale ogolnie czlowieka znajacego sie na dachach i solidnego wykonawce

Witam

My mamy pelne odeskowanie i gont bitumiczny:)

Jutro prześlę na PW namiar na fajną ekipę, która zrobiła to naprawdę dobrze od więźby poczynając na obróbkach blacharskich i orynnowaniu kończąc. Są z zza Częstochpwy, ale bez problemu dojeżdżają do nas:)

• 2 weeks później...