netspiker 03.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 My mamy pelne odeskowanie i gont bitumiczny:) Jutro prześlę na PW namiar na fajną ekipę, która zrobiła to naprawdę dobrze od więźby poczynając na obróbkach blacharskich i orynnowaniu kończąc. Są z zza Częstochpwy, ale bez problemu dojeżdżają do nas:) @ izaa Czy moge prosic na namiary na twoja ekipe od dachu? Poza tym szukam ekip do pozostalych prac: na poczatek murowanie, wylewki, tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki_d 04.03.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam wszystkich Zagłębiaków Jestem szczęsliwym posiadaczem przedwojennego domku, który planuje w tym roku troszkę rozbudować. Gdzie najlepiej w naszych stronach zakupić: 1. drzewo - (dodatkowe legary na strop drewniany, więźba dachowa) ? 2. pustaki typu MAX (Bielowice, Kozłowice, Hadykówka) lub co innego polecacie ? 3. blachę na dach - trapezówka bądź o wzorze dachówki - blachodachówka ? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam wszystkich Zagłębiaków Jestem szczęsliwym posiadaczem przedwojennego domku, który planuje w tym roku troszkę rozbudować. Gdzie najlepiej w naszych stronach zakupić: 1. drzewo - (dodatkowe legary na strop drewniany, więźba dachowa) ? 2. pustaki typu MAX (Bielowice, Kozłowice, Hadykówka) lub co innego polecacie ? 3. blachę na dach - trapezówka bądź o wzorze dachówki - blachodachówka ? Pozdrawiam Łukasz Kocham przedwojenne domki Więźbę kupowałam w tartaku w Mysłowicach, blachodachówkę w Dąbrowie w Bud-Macie, budujemy z porothermu i gazobetonu, a ceny zmieniły się już 3 razy Witam kolejnego desperata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 04.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Netspiker - poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amiazga 05.03.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiem, że w Zawierciu jest taka firma Water, która wykonuje oczyszczalnie. Polecić nie mogę, bo koniec końców ze względu na glinę i wysoki poziom wód gruntowych mamy szambo. Czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat oczyszczalni firmy HYDROTECH opartych na zbiornikach betonowych firmy PROBUD? Ew. o samych zbiornikach PROBUD (myślę o kupnie takiego na deszczówkę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Poszukuje dobrych i tanich specow do ocieplen, moze ktos ma namiary na takowych i moze sie podzielic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 05.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Markoto - co znaczy tanich? U nas robią 100 złotych za metr kw z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To chyba nie jest tanio Choc nie znam cen na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 06.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Zagłębiaków Moglby ktos polecic dobrego i niedrogiego kierownika budowy z okolicDąbrowy Górniczej lub Zawiercia ? Bede wdzieczny. PozdrawiamPrzemekKontakt. 506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki_d 10.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kocham przedwojenne domki Więźbę kupowałam w tartaku w Mysłowicach, blachodachówkę w Dąbrowie w Bud-Macie, budujemy z porothermu i gazobetonu, a ceny zmieniły się już 3 razy Witam kolejnego desperata Dzięki za info, tyle, że: który tartak w Mysłowicach? (zadowolony z jakości ?), a z jakiego porothermu budujesz ? Jaki tam desperat ?!? to tak dla zabicia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kocham przedwojenne domki Więźbę kupowałam w tartaku w Mysłowicach, blachodachówkę w Dąbrowie w Bud-Macie, budujemy z porothermu i gazobetonu, a ceny zmieniły się już 3 razy Witam kolejnego desperata Dzięki za info, tyle, że: który tartak w Mysłowicach? (zadowolony z jakości ?), a z jakiego porothermu budujesz ? Jaki tam desperat ?!? to tak dla zabicia czasu Myslałam, że w Mysłowicach jest jeden tartak kupowałam w Drewtraku - jakość ponoc niezła , ja sie tam nie znam Porotherm mamy z Wienerberger;a 25 . Masz fajne hobby ja dla zabicia czasu to lubie w scrabble pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 11.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 11.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam,Poszukuję solidnej ekipy od C.O., a także poszukuje kogoś od wylewek, proszę o namiary na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 11.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja robię zakupy: Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 11.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja robię zakupy: Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 dziękuję za odpowiedż-znam Anitex bo mieszkam niedaleko w Piekarach,a jak u nich z rabatami da sie jeszcze coś utargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja kupowałam w MASTMAXIE w Będzinie - mieli najlepszą cenę 25, chć nie wiem jak teraz Dzwoń 267 38 85,267 84 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 11.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam muszę zakupić POROTHERM 25 proszę o informacje gdzie robiliście zakupy chodzi mi o składy w ok.Będzina pozdrawiam Ja robię zakupy: Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 dziękuję za odpowiedż-znam Anitex bo mieszkam niedaleko w Piekarach,a jak u nich z rabatami da sie jeszcze coś utargować? Jeżeli będziesz robic stale zakupy to tak, a jeśli jednorazowo jakieś drobne rzeczy to nie - zresztą tak jak wszędzie. Ja jak coś potrzebuje to idzę do nich z inną ofertą i jak mi dadzą taniej to biorę a jak nie to dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1975 13.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich!My swój domek zaczynamy budować w lipcu 2009 na peryferiach Sosnowca. Od miesiąca obserwuję ceny materiałów budowlanych. Interesuje mnie m.in. porotherm 25 i dachówka Roben. Zgromadziłam kilka ofert i zastanawiam się czy te ceny jeszcze spadną. Jeżeli chodzi o porotherm to brutto od 6,48 do 5,80) - niezła rozbieżność. Z pewnością będę potrzebowała waszych dobrych rad i sprawdzonych kontaktów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 13.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich! My swój domek zaczynamy budować w lipcu 2009 na peryferiach Sosnowca. Od miesiąca obserwuję ceny materiałów budowlanych. Interesuje mnie m.in. porotherm 25 i dachówka Roben. Zgromadziłam kilka ofert i zastanawiam się czy te ceny jeszcze spadną. Jeżeli chodzi o porotherm to brutto od 6,48 do 5,80) - niezła rozbieżność. Z pewnością będę potrzebowała waszych dobrych rad i sprawdzonych kontaktów. Pozdrawiam witaj mogłabyś napisać z jakiej hurtowni masz najlepszą ofertę na porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1975 13.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mastmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts