Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

Mastmax

tu masz namiary

witam

muszę zakupić POROTHERM 25

proszę o informacje gdzie robiliście zakupy

chodzi mi o składy w ok.Będzina

pozdrawiam

Ja kupowałam w MASTMAXIE w Będzinie - mieli najlepszą cenę 25, chć nie wiem jak teraz

Dzwoń

267 38 85,267 84 62

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich Budujących

Będę budować w Będzinie Łagiszy, proszę o podpowiedzi dobrych i sprawdzonych firm budujących domy, lub ekip budowlanych. Czekam na razie na mapę do celów projektowych i nie mogę się już doczekać, potem jeszcze architekt i Starostwo Powiatowe i mam nadzieję że zaczniemy kopać fundamenty w czerwcu. Będziemy budować dom Gracja pracowni Horyzont.

Witam wszystkich.

Kończę budowę na terenie gminy Psary powiat Będzin i poszukuję kogoś do wykonania przyłącza wody. Dokumnty mam skomletowane barkuje tylko dobrej firmy a trzeba sie przewiercic pod jezdnią. Jeśli macie jakiś sprawdzonych wykonanwców to proszę o info.

Witam

my dopiero zaczynamy tzn.mamy fundamenty w tej samej gminie,o przyłączenie wody pytaliśmy ludzi którzy pracują w wodociągach,mąż wstepnie się z nimi dogadał

ja mam pytanie czy masz namiary i mógłbyś polecić kogoś od podłączenia prądu?

Gdzie dokładnie się budujesz, jeśli chodzi o prąd to mnie robił kuzyn jeśli jesteś zainteresowana to spytam, natomiast jeśli chodzi o wodę to panowie mnie też zapewnilai jeszcze w zeszłym roku że zrobią a teraz jak mam dokuemntacje to same problemy, a to za zimno to za mokro albo sprzęt się zepsuł. Więc szukam ekipy pewnej.

Hej.

A ja ciągle sie bujam z zapytaniem do architekta. Niestety nie mam wyjścia pewnych spraw w naszej kostce nie idzie zrobic bez papierów.

Za to w zime mimo mrozów, a może dlatego że właśnie były, pozbylismy sie naszej góry na placu, 25 wywrotek gliny, kamieni i korzeni po starych drzewach przyczyniło sie do powstania całkiem niezłego placyku.

W ten weekend postawiliśmy siatke od strony sąsiada z "niebezpiecznym" psem i ruszamy z sadzeniem iglaków.

Ale do chałupy sie wprowadzić nie mogę. Do podwieszania sfitów potrzeba przynajmniej trzech chłopów. Jeden nie da rady...

Miłej wiosny kochani.