malka 01.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nam styropian najkorzystniej wychodził w Platformie przy M-1. Ziemi nie mam... za to mnóstwo gliny... fatalna jest i nie polecam nikomu. róze sobie posadzisz - Monia mówi ,że lubia gline u mnie piasek - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja szukam nadal ekipy, która wybuduje mój dom i wszystkiego co z nim związane. Architektkę mam już z Będzina i fajnie mi się z nią dogadało, ale adaptacje zacznie po Świętach, bo teraz nie ma czasu. Miałam dylemat wielki z czego wybudować swój dom czy Solbet lub Ytong czy max najlepiej Kozłowice i wydzwoniłam do prawie wszystkich hurtowni na Śląsku i nikt nie ma na składzie Solbetu, tylko na zamówienie i nawet mi nie podali ceny. Natomiast wszyscy skutecznie odradzali mi gazobeton ( ci których pytałam z murarzy, składy budowlane, itd. oprócz jednej firmy budującej, której dobrze się buduje z xelli). Nie mam pojęcia gdzie w okolicy Będzina kupić maxa Kozłowickiego? gdzie tanie i dobre bloczki, stal i beton? Jak myślicie co jest lepsze na dach ceramika, jak tak to która? czy cementowa i jaka? gdzie są dobre ceny?Pozdrawiam Wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie mam pojęcia gdzie w okolicy Będzina kupić maxa Kozłowickiego? Ja kupowałem w Dekorgipsie - Dąbrowa Górnicza. Tylko, że było to jakiś czas temu, nie wiem czy nadal go mają, ale zawsze można zapytać... - tel. (032) 264 63 33, 264 62 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za info. Zaraz dzwonię. Pytałam też w Carboplast i maja niezła cene ale transport to 2* 700zł to troche dużo ale ceny maj nawet nawet.Od poniedziałku ruszam w trasę po hurtowniach, chociaż niewiele wiem gdzie sa najtańsze.A gdzie kupowaliscie bloczki fundamentowe? w Mastmax maj po 3,66 + transport (nawet 2 ulice dalej) więc wydaje mi się że drogo? nie wiem, ale czytałam że sa gdzies tańsze ale gdzie kupić i w dobrej jakosci?( przepraszam za Polskie znaki, ale komp odmówił niektórych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 02.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Bloczki kupisz w Sosnowcu w betoniarni na Modrzewiowej (Zagórze). MAX-y kupowałem w HMB - akurat Leier, ale były tanie, wystarczająco dobre, za popękane zwrócili, przyjęli też bez problemu nadwyżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za info.A co to jest i gdzie HMB?A bloczki dobre? i z jakiego betonu B20? i po ile?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 03.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzięki za info. A co to jest i gdzie HMB? HMB - hurtownia budowlana, jest w Gołonogu, a właściwie kawałek przed Hutą Katowice, zaraz obok zjazdu z trasy do huty. A bloczki dobre? i z jakiego betonu B20? i po ile? Z góry dziękuję. U mnie dom na nich stoi Aktualnej ceny nie znam, kupowałem półtora roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 04.04.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja robię zakupy (można się targowac): Anitex. Handel materiałami budowlanymi Jana III Sobieskiego 394 42-580 Wojkowice 32 769 53 57 my (mąz znaczy też tam robiliśmy większośc zakupów I jeszcze jeden adres wart polecenia: Centrum Obsługi Inwestycji "WIRAGO" ul. Biskupa Nankera 156 41-949 Piekary Sląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 05.04.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam serdecznie posiadam do sprzedania stemple budowlane dł.2.7m ok. 150 szt. oraz ok 4m sześciennych desek szalunkowych.Materiał do odbioru na budowie w Jaworznie kontakt 502061194. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam!! Moze ktos juz szukal i wie gdzie mozna znalezc tania i dobra podbitke?? POzdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 05.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 KASIA1973 i Biały63 widzę, że budujecie się gdzieś w pobliżu ) My na razie skończyliśmy strop, kupiliśmy dachówkę RuppCeramiki (najlepszą cenę mieli w Ar-Budzie w Katowicach i mamy nadzieję, że ruszymy pełną parą. Czy orientujecie się ile w naszym regionie kosztuje elektryk? Ile jest za punkt? My wod-kan zaczęliśmy załatwiać z Panem z wodociągów, ale jestem średnio zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.04.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam!! Moze ktos juz szukal i wie gdzie mozna znalezc tania i dobra podbitke?? POzdrawiam Marta Martuś, mój wykonawca ma sie rozejrzeć (och te znajomości ) - jak znajdzie cos fajnego to dam Ci cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzieki Czekam w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 06.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam!! Moze ktos juz szukal i wie gdzie mozna znalezc tania i dobra podbitke?? POzdrawiam Marta Martuś, mój wykonawca ma sie rozejrzeć (och te znajomości ) - jak znajdzie cos fajnego to dam Ci cynk To ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 06.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam!! Moze ktos juz szukal i wie gdzie mozna znalezc tania i dobra podbitke?? POzdrawiam Marta Martuś, mój wykonawca ma sie rozejrzeć (och te znajomości ) - jak znajdzie cos fajnego to dam Ci cynk To ja też poproszę my kupowalismy w tartaku w Gródkowie 9Taussalatuczy jakośc tak po fińsku, szwedzku, czy inszemu Super drewienko. Mam z tej podbitki zrobiony sufit w saloniea niedługo właśnie będzie kładziona po dachem. Znajomi mają seiding i sobie chwalą, ale musialabym spytać, gdzie kupowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisz cos wiecej o tym drewnie, to jest typowa podbitka?? jakiej grubosci?? ile placilas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 06.04.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam!! Moze ktos juz szukal i wie gdzie mozna znalezc tania i dobra podbitke?? POzdrawiam Marta Martuś, mój wykonawca ma sie rozejrzeć (och te znajomości ) - jak znajdzie cos fajnego to dam Ci cynk To ja też poproszę my kupowalismy w tartaku w Gródkowie (Taussalaatu czy jakoś tak - po fińsku, szwedzku, czy inszemu Super drewienko. Mam z tej podbitki zrobiony sufit w salonie a niedługo właśnie będzie kładziona po dachem. Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Drzewnego "GRÓDKÓW" Sp. z o.o. ul. Zwycięstwa 2 42-575 Gródków k/Będzina tel: +48 32 267 22 39 centrala 32 267 21 16 - kier. Działu sprzedaży 0 660 72 72 95 - Dział sprzedaży fax: +48 32 363 40 50 e-mail: [email protected] Znajomi mają seiding i sobie chwalą, ale musialabym spytać, gdzie kupowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 06.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisz cos wiecej o tym drewnie, to jest typowa podbitka?? jakiej grubosci?? ile placilas?? o matko, no to muszę pogrzebać w papierach, bo kupowana była prawie dwa lata temu Była tak idealna, że mąz w czasie robienia sufitu prawie nie szlifował listew, prawie gładziutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Nie no to ceny nie szukaj a jaka gruba byla?? to jakis gatunek drewna czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 06.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 drzewniana ona była świerkowa podbitka 14x110mm długa na 5,1m kupowaliśmy w maju 2007 po 34,16zł za m2 nagrzebałam się w fakturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts