Arnika 19.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A czy 1,5 metra i zgoda sąsiada wystarczy? Nie wiem, mój kuzyn budował w granicy garaż i papiery o zgodę musiały iść aż do Warszawy?!!! Nie mam pojęcia po co!, a zgodę sąsiadów na papierze miał i nic to nie dało. Dopytaj się, żebyś nie denerwowała się potem. Ponoć są to warunki szczególne ( b. wąska działka) i nie musi w tej chwili być zgody sąsiada. On dostaje tylko informację.Tzn. może się odwoływać i przeciągnąć sprawe ale nie raczej możliwości zablokowania inwestycji. Oczywiście nie możemy tam umiejscowić okien Okna są zrozumiałe, ale do innych kwestii to ja się nie znam, na temat warunków szczególnych wąskich działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 19.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Odkupie pustaki Porotherm 25, Max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 24.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam serdecznie posiadam do sprzedania stemple budowlane dł.2.7m w cenie 4 zł za sztuke w ilości ok. 150 szt.Materiał do odbioru na budowie w Jaworznie kontakt 502061194. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 28.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czy ktos moze polecic murarza i ciesle/dekarza?Prosze PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 01.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam,Poszukuję sprawdzonej ekipy do podbitki czy możecie kogoś polecic i podac ile biorą. Za wszelkie informację z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 01.06.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ktos moze polecic murarza i ciesle/dekarza? Prosze PW Naprawde sami partacze Wam domy budowali, ze nie mozecie nikogo polecic? Nie zalamujcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 01.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam mam OKAZYJNIE do sprzedania dachówki skrajne lewe i prawe. ( Dachówka szczytowa prawa , lewa )WZÓR EURONIT EXTRA – KOLOR CIEMNOSZARY ( GRAFIT )Posiadam 26 sztuk lewych i 26 sztuk prawych (3szt na mb.)Dachówka nieużywana pozostało mi z mojego dachu. Tel. 506-052-245Śląsk (Niegowonice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Czy ktos moze polecic murarza i ciesle/dekarza? Prosze PW Naprawde sami partacze Wam domy budowali, ze nie mozecie nikogo polecic? Nie zalamujcie mnie dać Ci namiary na moją pierwszą ekipę ?? ale najpierw rzuc okiem na mój dziennik - chyba nie chcesz, by oni spieprzyli Ci dom bo obecna ekipa jest "zaklepana" minimum do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 02.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dać Ci namiary na moją pierwszą ekipę ?? ale najpierw rzuc okiem na mój dziennik - chyba nie chcesz, by oni spieprzyli Ci dom bo obecna ekipa jest "zaklepana" minimum do końca roku Dac namiary ale tutaj na fourum zeby ostrzec innych przed takimi niesolidnymi/niefachowymi wykonawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 w "wykonawca doskonały lub mniej..." maja wystawioną laurke adekwatna do ich roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 netspiker a na ten rok szukasz kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 03.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam szanownych forumowiczów Macie może namiary na jakis dobry TARTAK w naszej okolicy? (dobry i w miare niedrogi ) Dzieki z gory Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 03.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 netspiker a na ten rok szukasz kogos? najlepiej w jednej osobie: murarz+ciesla+dekarz albo dwie ekipy pracujace razem w tym roku mam do wymurowania sciany poddasza, kominy oraz caly dach do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy63 12.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 KASIA1973 i Biały63 widzę, że budujecie się gdzieś w pobliżu ) My na razie skończyliśmy strop, kupiliśmy dachówkę RuppCeramiki (najlepszą cenę mieli w Ar-Budzie w Katowicach i mamy nadzieję, że ruszymy pełną parą. Czy orientujecie się ile w naszym regionie kosztuje elektryk? Ile jest za punkt? My wod-kan zaczęliśmy załatwiać z Panem z wodociągów, ale jestem średnio zadowolona Witam u mnie postep woda podłączona instalacje zakończone kafelkarz robi łazienki. Dobrusiak wyslalem ci na priva namiary na hydraulika z nim to zreszta smieszna sprawa bo jak ja poszukiwalem ekipy to dostalem od kilku osób ten sam namiar. Dzwonie na podany numer i po kilku zdaniach okazuje sie ze rozmawiam ze znajomym z podstawówki . Nie wiem tylko jak u niego z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Przemo - ja kupowałam więźbę w Mysłowicach "Drewtrak" czy jakoś tak. ponoć ok, cena fajna , szybka realizacja - dla mnie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 13.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.Poszukuje namiarów na sprawdzonego fachowca do instalacji elektrycznych-budowa w Jaworznie.Dla zainteresowanych mam w 100%sprawdzoną ekipę do budowy domu wiadomosć na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 18.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.Poszukuje namiarów na sprawdzonego fachowca do instalacji elektrycznych-budowa w Jaworznie.Dla zainteresowanych mam w 100%sprawdzoną ekipę do budowy domu wiadomosć na priv. To ja bardzo ładnie się i prosze o te namiary na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 23.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 WitamMam do sprzedania pozostałość po budowie 2 palety(120szt.)porothermu 38 P+Wcena 4,0 - 1szt. Dachowki skrajne lewe , prawe EURONIT EXTRA kolor -Grafit52sztuki. cena 12pln szt (U producenta 20,74pln) Odbiór osobisty w Niegowonicach(okolice Zawiercia, Dąbrowy Górniczej)kontakttel. 506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela 25.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Zwracam się do użytkowników szamba w dąbrowie górniczej. Proszę żeby ktoś podał mi z usług jakiej firmy korzysta, ile to kosztuje i czy jeśli mając szambo np 5m3 będę płacić za wywóz 5m3 czy jeśli przyjedzie wóz 8m3 to zapłacę i tak za wóz ..? ewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 25.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dla zainteresowanych Witam Bede mial do sprzedania po 15.07.2009 (sa jeszcze pod stropem) Stemple:pod strop - 2,7-2,75m - okolo 200szt - cena 3,5pln sztukapod balkony - 3,5-4m - okolo 70szt - cena 4,5pln sztuka Deski szalunkowe(pozbijane w blaty)- okolo 3m3 - cena 290pln m3 Odbiór osobisty z Niegowonice (okolice Zawiercia i Dąbrowy Górniczej) PozdrawiamKontakt.tel.506-052-245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts