Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

WITOJCIE :D

Szukam niedrogich (ważne) i solidnych (równie ważne) ludzi od ocieplenia domu z zewnątrz

Może ktoś z Was już ocieplał i był ze swoich zadowolony?

Witam Forumowiczów,

przyłączam się do zapytania Dobrusiaka - zlecę ocieplenie kostki w Sosnowcu.

Macie namiary na sprawdzoną ekipę? Wymyśliłem sobie bonie na elewacji i chciałbym sprawdzonego Wykonawcę pod kątem dokładności ...

Pozdrawiam,

Marek

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szukam niedrogich (ważne) i solidnych (równie ważne) ludzi od ocieplenia domu z zewnątrz

Witam Forumowiczów,

Macie namiary na sprawdzoną ekipę? Wymyśliłem sobie bonie na elewacji i chciałbym sprawdzonego Wykonawcę pod kątem dokładności ...

Pozdrawiam,

Marek

Odpowiedzi na takie zapytania koniecznie na forum, a nie tylko na priv.

Inni tez, jesli nie teraz, to za czas jakis beda szukali tych samych fachowcow.

Witam Forumowiczów,

Pozdrawiam,

Marek

Odpowiedzi na takie zapytania koniecznie na forum, a nie tylko na priv.

Inni tez, jesli nie teraz, to za czas jakis beda szukali tych samych fachowcow.

Ja tez jestem zainteresowany!!! Prosze pisac na forum :D

Witam,

przepraszam za off-topic, ale sprawa dla nas bardzo ważna :(

W dniu 06.02.2010 zaginął nam szczeniak rasy Jack Russell Terrier w Dąbrowie Górniczej – Gołonogu, w okolicach ulicy Storczyków (Wzgórze Gołonoskie). Piesek nazywa się ZULUS i ma 3 miesiące, jest koloru białego z brązowymi łatkami. Posiada tatuaż S009. Znalazcę prosimy o kontakt 32 260-24-10 lub 506-66-11-80. Czeka nagroda!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ea7f6ed36f727df.html

Zulusek

Jeżeli macie doświadczenie jak szukać psa - bardzo proszę o info. W domu wszyscy smutni, a najbardziej dziecko :(

Pozdrawiam

Wanios

Napisz ogłoszenia u weterynarzy w Gołonogu na Kosmonautów u Merty, U Molickiego na Alejach, na Legionów Polskich i na Łukasińskiego....

Porozwieszaj ogłoszenia na słupach wszędzie gdzie się tylko da....

Koło biedronki, plusa, przychodni i gdzie są sklepy...

I nie wiem czy jest koniecznym pisanie , że jest to Jack Russell Terrier i rodowodowy.... Bo możesz go nie odzyskać.....

A szkoda i psa i dziecka...

Wybacz, ale Jack jest podobny do kundelka i ktoś kto się nie zna to może nawet nie wiedzieć... No chyba, ze odnajdzie "wytatuowaną cenę" :wink:

Wanios-zrobiłam wycieczkę na górkę-blisko mam, popytałam przszłych sąsiadów-nikt nie widział zguby :(

a moze już sie znalazł ?

Malka ... On nic nie pisze....

Wanios odezwij się.....

Witam!

Piesek jeszcze się nie znalazł, ale ciągle próbujemy.

Przepraszam za ciszę, poprostu każdą wolną chwilę spędzam w terenie, czyli na osiedlu Storczyków lub Kasprzaka, niewiele mam czasu na net.

Bardzo Wam dziękuję za rady i poszukiwania w terenie, swoją drogą jak będziecie na spacerze to zapraszam - telefon jest w ogłoszeniu, adres mogę podac na pw.

Kleje ogłoszenia (już dobrze ponad 100) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76fb20399be8474c.htmlrozmawiam z ludzmi, niektórzy już mnie rozpoznają, jednak po Zulusie ani śladu. Byłem na targu i na giełdzie w Mysłowicach, odwiedziłem sklepy zoologiczne, Iza weteryniarzy, szkoły i przedszkola.

Codziennie obdzwaniam schroniska, daliśmy kilkadziesiąt ogłoszeń w internecie, sprawdzamy popularne portale z ogłoszeniami o sprzedaży piesków - allegro, ale.gratka (jak jeszcze coś znacie to proszę o info).

Ale nie tracimy nadziei, szukamy dalej, nawet nasz 5-letni Antoś chodzi z ogłoszeniem po przedszkolu i wszystkich pyta o Zuluska.

Została nam jeszcze prasa, chcę dać ogłoszenie do 'radiowęzła' na targowisku. Jak macie pomysł co jeszcze można zrobić - proszę o info!

Pozdrawiam

Wanios