marek_nn 31.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 WITOJCIE Szukam niedrogich (ważne) i solidnych (równie ważne) ludzi od ocieplenia domu z zewnątrz Może ktoś z Was już ocieplał i był ze swoich zadowolony? Witam Forumowiczów, przyłączam się do zapytania Dobrusiaka - zlecę ocieplenie kostki w Sosnowcu. Macie namiary na sprawdzoną ekipę? Wymyśliłem sobie bonie na elewacji i chciałbym sprawdzonego Wykonawcę pod kątem dokładności ... Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 01.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 WITOJCIE Szukam niedrogich (ważne) i solidnych (równie ważne) ludzi od ocieplenia domu z zewnątrz Może ktoś z Was już ocieplał i był ze swoich zadowolony? Witam Forumowiczów, przyłączam się do zapytania Dobrusiaka - zlecę ocieplenie kostki w Sosnowcu. Macie namiary na sprawdzoną ekipę? Wymyśliłem sobie bonie na elewacji i chciałbym sprawdzonego Wykonawcę pod kątem dokładności ... Pozdrawiam, Marek Odpowiedzi na takie zapytania koniecznie na forum, a nie tylko na priv. Inni tez, jesli nie teraz, to za czas jakis beda szukali tych samych fachowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 02.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam Mam pytanie-gdzie zakupiliście drewno na więżbę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 02.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam pytanie-gdzie zakupiliście drewno na więżbę Tartak Mysłowice - firma Drewtrak. Jesienią 2009 tam było najtaniej w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mnie majstry załatwiali... a czy tanio... nie wiem... w tym czasie głowy do więźby nie miałam....(mąż poważnie się rozchorował...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nam górale zamawiali u siebie w Limanowej,ale mój kierownik budowy mówił,że dobre drzewo na więźbę mają w tartaku w Imielnie Byłoi ciut droższe ale nie wiem dokładnie o ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 02.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 WITOJCIE Szukam niedrogich (ważne) i solidnych (równie ważne) ludzi od ocieplenia domu z zewnątrz Może ktoś z Was już ocieplał i był ze swoich zadowolony? Witam Forumowiczów, przyłączam się do zapytania Dobrusiaka - zlecę ocieplenie kostki w Sosnowcu. Macie namiary na sprawdzoną ekipę? Wymyśliłem sobie bonie na elewacji i chciałbym sprawdzonego Wykonawcę pod kątem dokładności ... Pozdrawiam, Marek Odpowiedzi na takie zapytania koniecznie na forum, a nie tylko na priv. Inni tez, jesli nie teraz, to za czas jakis beda szukali tych samych fachowcow. Ja tez jestem zainteresowany!!! Prosze pisac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 02.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzięki za odpowiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mam pytanie-gdzie zakupiliście drewno na więżbę Tartak Mysłowice - firma Drewtrak. Jesienią 2009 tam było najtaniej w okolicy. dokładnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 02.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam Mam pytanie-gdzie zakupiliście drewno na więżbę pozdrawiam Ja kupowałem w Istebnej. Namiarów nie pamiętam, ale pojechałem w tamtejsze okolice i szukałem na miejscu - znalazło sie tanio i dobrze - wybór był duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 07.02.2010 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witam Mam pytanie-gdzie zakupiliście drewno na więżbę pozdrawiam Witam! Co prawda nie na więźbę, tylko na płot, ale wyszło sporo - kupowałem w tarnatku w Mysłowicach-Krasowy, jeżeli jeszcze aktualne mogę odszukać telefon, polecam. Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 07.02.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam, przepraszam za off-topic, ale sprawa dla nas bardzo ważna W dniu 06.02.2010 zaginął nam szczeniak rasy Jack Russell Terrier w Dąbrowie Górniczej – Gołonogu, w okolicach ulicy Storczyków (Wzgórze Gołonoskie). Piesek nazywa się ZULUS i ma 3 miesiące, jest koloru białego z brązowymi łatkami. Posiada tatuaż S009. Znalazcę prosimy o kontakt 32 260-24-10 lub 506-66-11-80. Czeka nagroda! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ea7f6ed36f727df.html Zulusek Jeżeli macie doświadczenie jak szukać psa - bardzo proszę o info. W domu wszyscy smutni, a najbardziej dziecko Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Napisz ogłoszenia u weterynarzy w Gołonogu na Kosmonautów u Merty, U Molickiego na Alejach, na Legionów Polskich i na Łukasińskiego.... Porozwieszaj ogłoszenia na słupach wszędzie gdzie się tylko da.... Koło biedronki, plusa, przychodni i gdzie są sklepy... I nie wiem czy jest koniecznym pisanie , że jest to Jack Russell Terrier i rodowodowy.... Bo możesz go nie odzyskać..... A szkoda i psa i dziecka... Wybacz, ale Jack jest podobny do kundelka i ktoś kto się nie zna to może nawet nie wiedzieć... No chyba, ze odnajdzie "wytatuowaną cenę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wanios-zrobiłam wycieczkę na górkę-blisko mam, popytałam przszłych sąsiadów-nikt nie widział zguby a moze już sie znalazł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Wanios-zrobiłam wycieczkę na górkę-blisko mam, popytałam przszłych sąsiadów-nikt nie widział zguby a moze już sie znalazł ? Malka ... On nic nie pisze.... Wanios odezwij się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Gdzie kupowaliście w dobrych cenach rurki do kanalizacji i wody...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 pojechałam zobaczyć czy wodomierz zyje i zapomniałam...za psem łaziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 pojechałam zobaczyć czy wodomierz zyje i zapomniałam...za psem łaziłam Mnie jakąś śrubkę i wodomierz rozwaliło.... Jak będzie potrzeba to muszę zgłosić w wodociągach i niech zakładają nowy i plombują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.02.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 no właśnie w zwiazku z tą inwazją pekających wodomierzy,się na działkę wybrałam....i zapomniałam o celu przyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 09.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wanios-zrobiłam wycieczkę na górkę-blisko mam, popytałam przszłych sąsiadów-nikt nie widział zguby a moze już sie znalazł ? Malka ... On nic nie pisze.... Wanios odezwij się..... Witam! Piesek jeszcze się nie znalazł, ale ciągle próbujemy. Przepraszam za ciszę, poprostu każdą wolną chwilę spędzam w terenie, czyli na osiedlu Storczyków lub Kasprzaka, niewiele mam czasu na net. Bardzo Wam dziękuję za rady i poszukiwania w terenie, swoją drogą jak będziecie na spacerze to zapraszam - telefon jest w ogłoszeniu, adres mogę podac na pw. Kleje ogłoszenia (już dobrze ponad 100) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76fb20399be8474c.htmlrozmawiam z ludzmi, niektórzy już mnie rozpoznają, jednak po Zulusie ani śladu. Byłem na targu i na giełdzie w Mysłowicach, odwiedziłem sklepy zoologiczne, Iza weteryniarzy, szkoły i przedszkola. Codziennie obdzwaniam schroniska, daliśmy kilkadziesiąt ogłoszeń w internecie, sprawdzamy popularne portale z ogłoszeniami o sprzedaży piesków - allegro, ale.gratka (jak jeszcze coś znacie to proszę o info). Ale nie tracimy nadziei, szukamy dalej, nawet nasz 5-letni Antoś chodzi z ogłoszeniem po przedszkolu i wszystkich pyta o Zuluska. Została nam jeszcze prasa, chcę dać ogłoszenie do 'radiowęzła' na targowisku. Jak macie pomysł co jeszcze można zrobić - proszę o info! Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts