netspiker 25.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Potrzebuję namiarów na tynkarzy, tynki cem -wap. Jeśli macie jakichś sensownych Panów od wylewek to też poproszę. przylaczam sie do prosby i tez licze na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 25.02.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Potrzebuję namiarów na tynkarzy, tynki cem -wap. Jeśli macie jakichś sensownych Panów od wylewek to też poproszę. przylaczam sie do prosby i tez licze na namiary Namiar posłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 26.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 barto dzięki za namiary Arniczko u nas dalej walka z instalkami tzn. na dole elektryka gotowa teraz odkurzacz i reszta. Był już Pan od okien, wziął wymiary i chyba jutro pojedziemy zamówić. Wybieramy się też jutro na targi do Sosnowca, może podpatrzymy coś ciekawego. Jeśli chodzi o spotkanie to zapraszamy na nasze włości. Anecik nie wiem czy nasz kierbud przypadkiem nie ma takich uprawnień. Prześlę Ci numer na priv do możesz spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 26.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ooooo, a jakie targi sa jutro w Sosnowcu? Pozdrawiam Budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 26.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 http://www.exposilesia.pl/kalendarz/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja też wybieram się na targi jutro.... Mąż ma o 11.00 pójść na pogrzeb, więc może sama zostanę.... Ale ja wybieram się rano koło 9.00. My walczymy z wodą i odpływami... odkurzacz zrobiony i woda i odpływy też... ale wyszły kwiatki do przeróbek.... Więc rano w poniedziałek przeróbki wody.... Dalej walczymy ze styropianem i mamy serdecznie dość..... Od wtorku (mam nadzieję... ) zaczniemy walczyć z podłogówką ...... W przyszły poniedziałek wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 27.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Kaczki3. Wielkie dzięki za namiar. Jak nasz architekt w międzyczasie nic nie wymyśli to zaraz w poniedziałek dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 02.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Barto,jeśli możesz to napisz mi jeszcze proszę czy jesteś zadawolona ze swoich tynkarzy? Bo jeśli robią naprawdę dobrze i w miarę zachowują czystość to chyba się zdecyduję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 02.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Barto,jeśli możesz to napisz mi jeszcze proszę czy jesteś zadawolona ze swoich tynkarzy? Bo jeśli robią naprawdę dobrze i w miarę zachowują czystość to chyba się zdecyduję. Pozdrawiam Jestem bardzo zadowolona .Mozesz wpaść na oględziny,zobaczysz,pomacasz . Bardzo dokładnie i gładko mi zrobili.Na koniec ładnie posprzatali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simran 03.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 szukam sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej od fundamentu po dach dom ma powstać w Psarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 03.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Barto Bardzo chętnie zajrzymy. Powiedz kiedy ewentualnie masz czas i jakoś się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 03.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Barto Bardzo chętnie zajrzymy. Powiedz kiedy ewentualnie masz czas i jakoś się umówimy. Ja mam przeważnie zawsze czas . Najlepiej do godz 16 bo jeszcze jest jasno i coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 04.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Barto,podaj namiary na siebie na PW. Prawdopodobnie podjedzie mój szanowny małż ponieważ ma blisko z pracy. Ja niestety pracuję do 17 więc mógłby być problemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 04.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 mam pytanie czego użyliście do izolacji poziome swoich domów i ewentualnie gdzie kupić to po dobrej cenie w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Malka[/b] masz bardzo ładne drzwi wejściowe, możesz podać namiary na wykonawcę i przybliżony koszt? Pozdrawiam Dziękuję Drzwi robił mi stolarz z okolic Mszany Dolnej http://www.yellowpages.pl/firma-produkcyjna/przedsiebiorstwo-produkcyjno-uslugowo-hand179.html Koszt zależy wyłącznie od modelu (mój wg własnego widzi mi się ) , rodzaju drewna. Najłatwiej przesłac projekt e mailem i poprosi o wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wanios 06.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dziś odnalazł się nasz Zulusek! Równiutko po miesiącu!!! Dostaliśmy telefon od kogoś, że przejeżdżał autobusem i widział podobnego pieska w Okradzionowie. Pojechaliśmy i to był Zulus!. Ludzie znaleźli go dwie godziny po zaginięciu na ulicy Koksowniczej (ok. 15 km) Zaopiekowali się i bez problemu nam oddali, sami maja już dwa psy. Ale przez ten miesiąc urósł!!! Gdy Iza wzięła go na ręce to tak sie cieszył, że się aż posikał My też się cieszymy, choc nie okazujemy tego w ten sposób Dziekuję Wam do dobre rady i przepraszam za spamik. Pozdrawiam Wanios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Jak się cieszę, że psiak się odnalazł.... Kiedyś czytałam Wasze ogłoszenie w M1.... i zastanawiałam się czy są jakieś wieści , czy psiak się odnalazł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagman73 10.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam Jestem nowy w Grupie więc się ładnie przywitam Co prawda jeszcze nie jesteśmy na etapie budowy ale działeczka już jest "zaklepana", projekt wstępnie wybrany więc powoli dojrzewamy do rozpoczęcia inwestycji. I tu mam wielką prośbę. Szukam sprawdzonego/dobrego (niepotrzebne skreślić) projektanta/architekta z którym mógłbym skonsultować wybrany projekt itp. itd. Nie chciałbym szukać w ciemno więc jeśli ktoś z szanownych Grupowiczów ma jakieś pozytywne doświadczenia w tym względzie będziemy niezmiernie wdzięczni za wszelkie sugestie. Pozdrawiam serdecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 14.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witamy wszystkich serdecznie. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki w Dąbrowie Górniczej. W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o budowie. W chwili obecnej mamy wybrany projekt (ze Studia Z500) i staramy się przebrnąć przez sprawy papierkowe ; jednocześnie szukamy solidnej ekipy budowlanej. Jeśli ktoś z was mógłby udostępnić nam namiary na sprawdzonych fachowców, będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy K&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 14.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witamy wszystkich serdecznie. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki w Dąbrowie Górniczej. W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o budowie. W chwili obecnej mamy wybrany projekt (ze Studia Z500) i staramy się przebrnąć przez sprawy papierkowe ; jednocześnie szukamy solidnej ekipy budowlanej. Jeśli ktoś z was mógłby udostępnić nam namiary na sprawdzonych fachowców, będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy K&K http://forum.muratordom.pl/polecam-moja-ekipe-gorali,t165696.htm u mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts