Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

barto dzięki za namiary

Arniczko u nas dalej walka z instalkami tzn. na dole elektryka gotowa teraz odkurzacz i reszta. Był już Pan od okien, wziął wymiary i chyba jutro pojedziemy zamówić. Wybieramy się też jutro na targi do Sosnowca, może podpatrzymy coś ciekawego. Jeśli chodzi o spotkanie to zapraszamy na nasze włości.

Anecik nie wiem czy nasz kierbud przypadkiem nie ma takich uprawnień.

Prześlę Ci numer na priv do możesz spytać.

Ja też wybieram się na targi jutro....

Mąż ma o 11.00 pójść na pogrzeb, więc może sama zostanę....

Ale ja wybieram się rano koło 9.00.

My walczymy z wodą i odpływami... odkurzacz zrobiony i woda i odpływy też... ale wyszły kwiatki do przeróbek.... :x

Więc rano w poniedziałek przeróbki wody....

Dalej walczymy ze styropianem i mamy serdecznie dość..... :roll:

Od wtorku (mam nadzieję... :roll: ) zaczniemy walczyć z podłogówką ......

W przyszły poniedziałek wylewki 8) :wink:

Barto,jeśli możesz to napisz mi jeszcze proszę czy jesteś zadawolona ze swoich tynkarzy? Bo jeśli robią naprawdę dobrze i w miarę zachowują czystość to chyba się zdecyduję. Pozdrawiam

Jestem bardzo zadowolona :wink: .Mozesz wpaść na oględziny,zobaczysz,pomacasz :lol: .

Bardzo dokładnie i gładko mi zrobili.Na koniec ładnie posprzatali :wink: .

Malka[/b] masz bardzo ładne drzwi wejściowe, możesz podać namiary na wykonawcę i przybliżony koszt?

Pozdrawiam

Dziękuję :oops:

Drzwi robił mi stolarz z okolic Mszany Dolnej

http://www.yellowpages.pl/firma-produkcyjna/przedsiebiorstwo-produkcyjno-uslugowo-hand179.html

Koszt zależy wyłącznie od modelu (mój wg własnego widzi mi się :wink: ) , rodzaju drewna.

Najłatwiej przesłac projekt e mailem i poprosi o wycenę.

Dziś odnalazł się nasz Zulusek!

Równiutko po miesiącu!!!

Dostaliśmy telefon od kogoś, że przejeżdżał autobusem i widział podobnego pieska w Okradzionowie. Pojechaliśmy i to był Zulus!. Ludzie znaleźli go dwie godziny po zaginięciu na ulicy Koksowniczej (ok. 15 km) :o

Zaopiekowali się i bez problemu nam oddali, sami maja już dwa psy.

Ale przez ten miesiąc urósł!!! Gdy Iza wzięła go na ręce to tak sie cieszył, że się aż posikał :)

My też się cieszymy, choc nie okazujemy tego w ten sposób :)

Dziekuję Wam do dobre rady i przepraszam za spamik.

Pozdrawiam

Wanios

Witam

Jestem nowy w Grupie więc się ładnie przywitam ;)

Co prawda jeszcze nie jesteśmy na etapie budowy ale działeczka już jest "zaklepana", projekt wstępnie wybrany więc powoli dojrzewamy do rozpoczęcia inwestycji.

I tu mam wielką prośbę. Szukam sprawdzonego/dobrego (niepotrzebne skreślić) projektanta/architekta z którym mógłbym skonsultować wybrany projekt itp. itd. Nie chciałbym szukać w ciemno więc jeśli ktoś z szanownych Grupowiczów ma jakieś pozytywne doświadczenia w tym względzie będziemy niezmiernie wdzięczni za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam serdecznie

Michał

Witamy wszystkich serdecznie.

Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki w Dąbrowie Górniczej. W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o budowie. W chwili obecnej mamy wybrany projekt (ze Studia Z500) i staramy się przebrnąć przez sprawy papierkowe :wink: ; jednocześnie szukamy solidnej ekipy budowlanej. Jeśli ktoś z was mógłby udostępnić nam namiary na sprawdzonych fachowców, będziemy bardzo wdzięczni.

Pozdrawiamy K&K

Witamy wszystkich serdecznie.

Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki w Dąbrowie Górniczej. W zeszłym roku podjęliśmy decyzję o budowie. W chwili obecnej mamy wybrany projekt (ze Studia Z500) i staramy się przebrnąć przez sprawy papierkowe :wink: ; jednocześnie szukamy solidnej ekipy budowlanej. Jeśli ktoś z was mógłby udostępnić nam namiary na sprawdzonych fachowców, będziemy bardzo wdzięczni.

Pozdrawiamy K&K

http://forum.muratordom.pl/polecam-moja-ekipe-gorali,t165696.htm

u mnie super