Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagłębie dąbrowskie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Grzegorz cos te Twoje mury slabo sie pna do gory :(....

Adam___ , mury już praktycznie gotowe!!! Mam dość niskie ściany kolankowe, ale nie chciałem ich podnosić, bo dom mógłby stracić na wyglądzie (już i tak jak pod nim stoję to mi się wydaje taaaki wysoki!). Bardzo mi się podoba niska, tzw. "przysadzista strzecha". Jutro "górale" zaczynają stawiać więźbę. 8)

Krystian, byłeś na targach???

A i owszem, na tergach byłem,

znajomych z forum spotkałem i poznałem... :p

Targi niestety trochę mnie zawiodły, z wiadomych względów rozglądałem się za OKF-em, OKFENS-em...a tu d... :evil:

Ale wiem dlaczego ich nie było, pewno w swoich siedzibach mają większą ekspozycję niż te całe Targi razem wzięte... :lol:

Ale nazbierałem trochę reklamówek (drzwi, parkiety, schody, kominki... :p ), może się w przyszłości przydadzą... :roll:

Krystian - wiosna targi sa slabsze niz wiosna.Zreszta w tym roku wiosna tez bylo niezbyt ciekawie.Wogole jakby targi w Katowicach troche tracily na wartosci.Co roku jest gorzej :(.

Grzegorz - wprawdzie nie bylem w tamtych okolicach dosyc dawno ale ostatnio to wygladalo nizebyt ciekawe.

Skoro mowisz ze jutro juz "sie" dach stawia to widac ze ruszylo sie do przodu.Jak znajde czas w ciagu dnia to podjade poogladac.Zawsze mnie ciekawilo jak stawiaja dach ale nie udalo mi sie namierzyc nigdy jak to robia.Kolo mnie sa 2 budowy ale nigdy nie namierzylem jak dach robia.Jak ich zlapalem to juz dach stalo :(.

Pozdrawiam

Adam