dariuszko 01.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 podłączam się do pytania Podobny problem, może ktoś posłuży sprawdzonym namiarem na firmy od przydomowych oczyszczalni. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 03.03.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 jeśli chodzi o oczyszczalnie to w przyszłym miesiącu będę miała jakieś doświadczenie w tej materii a przy okazjiMam do sprzedania NOWY WKLAD KOMINKOWY z szybką pryzmatyczną firmy DECO FRANCE-14 kw niesteyt okazał się mieć za małą moc do rozmiarów mojego domu http://allegro.onet.pl/nowy-wklad-kominkowy-pryzma-deco-14kw-i1476759152.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 03.03.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam. Czy macie może jakieś namiary na firmy transportowe? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 04.03.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam mam możliwość kupienia prętów zbrojeniowych fi 12 po 2150 czy uwazacie że to tanio i się opłaca?? I drugie pytanie jakie składy budowlane w naszej okolicy polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 04.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 I drugie pytanie jakie składy budowlane w naszej okolicy polecacie Zależy z jakiej konkretnej okolicy, gdzie jest twoja budowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 04.03.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 zależy z jakiej konkretnej okolicy, gdzie jest twoja budowa ? dąbrowa górnicza ujejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 04.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 w takim wypadku polecam HMB na Piłsudskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 07.03.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam. Czy macie namiary na producentów garażów blaszanych- pilnie potrzebuję blaszaka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo33 08.03.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 WitamGdzie w naszej okolicy mozna kupic po dobrej cenie piasek plukany do wylewek z miksokreta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszko 09.03.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam Gdzie w naszej okolicy mozna kupic po dobrej cenie piasek plukany do wylewek z miksokreta? Pozdrawiam U mnie do wylewek miałem piasek dowożony z Jaworzna. Ekipa od wylewek nie miała żadnych zastrzeżeń. tak naprawdę dzwoniłem do Pana od transportu (wywrotek) - Pan z polecenia od mojej ekipy budowlanej - i on samodzielnie dostarczał "dobry towar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszko 09.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam. Czy macie namiary na producentów garażów blaszanych- pilnie potrzebuję blaszaka. Pozdrawiam. Zamawiałem najzwyczajniej przez Allegro. Najtaniej pierwszą jakość. Dobrze zakotwiczyłem i stoi na kilku płytach umieszczonych w narożnikach. Wszystko i tak będzie zależało od wypoziomowania. jak źle przygotujesz podłoże, żadna ekipa nie pomoże. Życzę aby chcieli się bawić w poziomowanie/prawidłowe ustawienie garażu. Jak będziesz chciał zaoszczędzić to wątpię aby ktoś poświęcał dodatkowo czas. Z drugiej strony to tylko blaszak, a wiatr zrobi z nim swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszko 09.03.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dąbrowa górnicza ujejsce Sporo korzystałem/korzystam ze składu GMB na Broniewskiego. Nawet stal okazało się, że mieli najtańszą jak potrzebowałem. Ceny nie odbiegają od konkurencji (mnie głównie zaopatruje Sewera na Kasprzaka / obok HMB, chociaż czasami żałuję, że nie brałem wszystkiego na Broniewskiego, pewnie rabatów nie miałbym gorszych, a z transportem 10x lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOPEZ-40 09.03.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 to ja się dołączę do grupy, zamierzam budować w Sławkowie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 13.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Poszukuję sprawdzonej i rzetelnej ekipy do ocieplenia i tynków elewacyjnych. Czy możecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 17.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam, my zaczeliśmy budowę, a właściwie całkowitą przebudowe, w zeszłym roku. Udało się dużo zrobić i mamy SSZ, ale kosztowało to sporo pracy i jeszcze więcej nerwów, aby doprowadzić to do tego etapu. W tym roku robimy środek. Jeśli ktoś byłby zainteresowany odkupieniem materiałów budowlanych to zachęcam. Zostało nam pare elementów, budowa w Dąbrowie Górniczej blisko Castoramy w Sosnowcu. Więc tak: - po pierwsze mam do oddania sporo gruzu z rozbiórki, może być na utwardzenie drogi albo do fundamentu (cegła, tynki itp.) Możemy pokryć koszt załadunku koparką. - elementy komina, bo wzieliśmy więcej niż było potrzebne, więc nie były używane:1. przwód kominowy fi 200 - 27 zł szt. (9szt.), 2. pustak NPK-1 360/360/240, ciężar: 17-20kg - 24zł szt. (10szt.), 3. pustak NPK-1+W 360/510/240, ciężar 24-26kg - 29zł szt. (4szt) 4. pustak W-2 360/240/240, ciężar 13-15kg - 14zł szt. (5szt) - zostały też uszczelki pod gąsior do blachodachówki 12 szt. - 3zł za szt.- plastikowe grzebienie wentylacyjne pod zakończenie blachodachówki 12szt. ciemnobrązowe - 4,30zł za szt.- plastikowe kołki do styropianu 20cm dł. z Wkręt-Metu, 2 opakowania 400szt. bo okazało się że potrzebne były dłuższe niż te. Jak ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszko 20.03.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Cześć, Czy ktoś może posłużyć poleceniem sprawdzonego fachmana od schodów wewnętrznych (interesuje mnie pełna konstrukcja bowiem z parteru na piętro betonowych schodków nie lałem)?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 21.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja mam takiego. Potrafi samodzielnie wyliczyć i rozrysować schody. Jeżeli jesteś zainteresowany to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 24.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Czy macie namiary na dobrego geodetę oraz usługi transportowe - koparka? Bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOPEZ-40 24.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 ale macie fajnie, budujecie,szukacie a ja stoję .chcą mi zabrać część działki pod drogę tylko dlatego że ktoś inny nie sprzeda kilku działek bez tej drogi ((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 25.03.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czy macie namiary na dobrego geodetę oraz usługi transportowe - koparka? Bardzo proszę o informację. Geodeta mieszka na Wspólnej w Psarach,jest szyld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts